Dodaj do ulubionych

ktora nagrywarke zew. DVD byscie wybrali ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 19:53
LG GE20LU10 Super Multi DVD

czy

Samsung SE-S 084
Obserwuj wątek
    • Gość:   Re: ktora nagrywarke zew. DVD byscie wybrali ? IP: *.multimo.pl 05.08.09, 20:36
      LG.
    • Gość: Romek Re: ktora nagrywarke zew. DVD byscie wybrali ? IP: *.warszawa.mm.pl 05.08.09, 21:00
      A wszystko zależy co chcesz robić na niej. Ja jak szukałem tej klasy sprzętu,
      kierowałem się między innymi funkcjami jakie ma posiadać nagrywarka, było to
      manu PL, Nicam, nagrywanie na płytach cd (nie każda nagrywarka dvd to robi),
      cd-audio, FireWire, HDD, edycja nagranego materiału, możliwość kopiowania
      wszelkich płyt, nawet z danymi... Niestety nie szukałem wejścia LAN, dvd-audio i
      wyjścia HDMI, a teraz by mi się przydało. Z podanych przez Ciebie, miałbym
      trudność wybrać, nawet gdyby obie posiadały to wszystko, bo nie jestem
      zwolennikiem tych firm, choć telewizor Samsunga mam, ale trafił mi się okazyjnie
      (wygrana w loterii komuś była niepotrzebna), i ma kilka wad których unikałbym,
      gdybym sprzęt miał kupować za pełną cenę w sklepie, np brak odtwarzania filmów
      przez port USB czy kiepski dźwięk.
      • Gość: Romek pomyłka... IP: *.warszawa.mm.pl 05.08.09, 21:40
        ... nie sprawdziłem modeli, myślałem że chodzi Ci o nagrywarkę stacjonarną.
    • lisello Re: ktora nagrywarke zew. DVD byscie wybrali ? 08.08.09, 10:47
      Ja niestety nie miałem za wiele okazji żeby testować nagrywarkę zewnętrzną, ale
      bazując na moim doświadczeniu z napędami stacjonarnymi lepszą propozycją jest
      LG. Z tym sprzętem jak dotąd nie miałem żadnego problemu. Poza tym z parametrów
      wynika że LG ma znacznie szybsze nagrywanie :D co oczywiście w takim sprzęcie
      jest bardzo istotne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka