Dodaj do ulubionych

Po co serwis komputerowy? Mów mi MacGyver

IP: 82.177.90.* 12.08.09, 14:04
nawet słownik sie przydał :)
Obserwuj wątek
    • Gość: piszczyk^3 Re: Po co serwis komputerowy? Mów mi MacGyver IP: *.tpn.ceron.pl 12.08.09, 16:46
      `Interesuje mnie jednak bardzo kwestia podniesiona przez jednego z komentujących - czy jest wersja do laptopów?'
      (Jeszcze) nie ma, ale podobno pracują nad wykorzystaniem en.wikipedia.org/wiki/Jetpack
    • Gość: racjonlizator Re: Po co serwis komputerowy? Mów mi MacGyver IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.09, 18:39
      a gdyby tak dmuchwe zamontowac na zewnatzr domu a powiecze doprowadzic odpowiedni długa rurą
    • Gość: Gormar Re: Po co serwis komputerowy? Mów mi MacGyver IP: *.tpnet.pl 13.08.09, 12:20
      Słyszałem, że pracują nad wersją do laptopa, ale jest problem z zakupem suszarki z odpowiednio płaską końcówką ;)
    • Gość: joystick Re: Po co serwis komputerowy? Mów mi MacGyver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 13:09
      To nawet jak już dostana taka końcówkę to MacBook Air i tak prędko sie takiego chłodzenia nie doczeka :)
    • Gość: jadowity Re: Po co serwis komputerowy? Mów mi MacGyver IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.09, 13:32
      @joystick Debilna okazja do pochwalenia się swoim mac-złomem.
    • Gość: Falco Re: Po co serwis komputerowy? Mów mi MacGyver IP: *.legnica.vectranet.pl 13.08.09, 13:41
      To nie lepiej włożyć PC'ta do lodówki/zamrażalnika i wyprowadzić tylko kabelki na zewnątrz. Komuś po prostu się nudzi i tyle. Ja mam wystarczająco dużo komputerów do serwisowania więc na nudę nie narzekam. Autorowi po zdobyciu odpowiedniej wiedzy zalecam to samo.
    • Gość: Arnika Re: Po co serwis komputerowy? Mów mi MacGyver IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 18:28
      Jeden z komentujacych napewno nie zartowal czy mial duzo wolnego czasu. Nie ma duzo wolnego czasu poniewaz duzo czasu spedza przy laptopie, ktory sie po dluzszej pracy nagrzewa.
    • Gość: wendro Re: Po co serwis komputerowy? Mów mi MacGyver IP: *.icpnet.pl 13.08.09, 23:24
      Wydaje mi się, że ludzie właśnie takie zdjęcia robią już gdy mają "naprawdę dużo wolnego czasu" i prawdę powiedziawszy wystarczy trochę "fantazji" i niezbyt dużo wolnego czasu. Założę się, że wielu z was miało różne jazdy nie koniecznie tak "branżowe" :)
    • Gość: Gość Re: Po co serwis komputerowy? Mów mi MacGyver IP: *.chello.pl 13.08.09, 23:34
      Słabizna. Poprostu włożył to w miejsce tunelu prowadzącego powietrze do coolera na cpu.
      Bardziej podobal mi sie komp zanurzony w oleju mineralnym wspomagany agregatem od klimatyzacji:)
    • Gość: Mick Re: Po co serwis komputerowy? Mów mi MacGyver IP: *.chello.pl 14.08.09, 09:10
      Po co takie wynalazki, ja używam jednego sprawdzonego narzędzia: www.engadget.com/2007/07/18/the-macgyver-multitool/
    • Gość: GDK Re: Po co serwis komputerowy? Mów mi MacGyver IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.08.09, 14:24
      zgadzam się z tobą jadowity
      joystick chłopie życie ci nie miłe wyżuc tego Mack Booka puki ci bateria nie eksplodowała
    • Gość: kociarz Re: Po co serwis komputerowy? Mów mi MacGyver IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 19:45
      @GDK: więcej baterii wybucha w komputerach innych marek - chociażby Toshiby, ale i innych, bo mają baterie od jednego producenta.
      Wyrzuć pisze się przez "rz"
      A co do maka to nie wypowiadaj się na temat komputera, który widziałeś tylko w sklepie. Makintosz jest tym, czym wśród samochodów jest mercedes - kupując merca też płacisz za markę. Co do wybuchających baterii to pamiętaj, że kilkanaście eksplodujących baterii przy ilości sprzętu Apple na rynku to nie promil tylko promil promila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka