Dodaj do ulubionych

Spisek ? Kim naprawde jest TED?:)))))))))

13.12.01, 12:09
zaiteresowanych prosze o zobaczenie zdjecia Teda na liscie czlobnkow na stronie
Netbitu :))))))))
I podzielenie sie wnioskami, co to oznacza.
Rhemek
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 13.12.01, 14:28
      Widzialem juz wczoraj, i nie wiem co Cie tak zainteresowalo... chyba zmienil
      sie u Ted® 'a tylko sposob golenia zarostu, innych zmian nie widze.

KroTosS
      • debett Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 13.12.01, 14:44
        Ja tez nie dostrzegłem niczego nadzwyczajnego.
        • Gość: milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 20:06
          Ech.... i pomyslec, ze zyje z tym czlowiekiem pod jednym dachem od 14 lat :P
          • krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 14.12.01, 12:09
            Gość portalu: milak napisał(a):

> Ech.... i pomyslec, ze zyje z tym czlowiekiem pod jednym dachem od 14 lat :P

I sie wydal Twoj wiek Mileno ^_^ , tak na marginesie to pewnie nie masz ciezko
            bo dobrze mu na tym zdjeciu patrzy z twarzy he he.

KroTosS
            • #kasia Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 14.12.01, 12:16
              zaznaczam, ze z twarzy a nie z oczu :)))))))))))))))))))))
              panie madralinski zabraliscie sie juz za myslecinek???

pozdrawiam serdecznie :)))
              • krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 14.12.01, 12:53
                #kasia napisał(a):

> panie madralinski zabraliscie sie juz za myslecinek???

Po pierwsze: mam zaraz egzaminy w weekend z "tego co trenuje" hi hi, wiec nie
                mam czasu na co innego, bo dzien w dzien treningi.

Po drugie-propozycja myslecinka byla Twoja ja z Tomciem mialem co innego na
                mysli, ale chyba wszyscy podlapali propozycje Myslecinka. Pogadamy w 3 na GG to
                sie wyjasni mysle.

KroTosS zdajacy egzamin ^_"
            • Gość: milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 16:55
              krotoss napisał(a):

> Gość portalu: milak napisał(a):
              >
              > > Ech.... i pomyslec, ze zyje z tym czlowiekiem pod jednym dachem od 14 lat
              > :P
              >
              > I sie wydal Twoj wiek Mileno ^_^ , tak na marginesie to pewnie nie masz ciezko
              > bo dobrze mu na tym zdjeciu patrzy z twarzy he he.
              >
              > KroTosS

Przeciez ja swojego wieku nie ukrywalam _o_
              Wystarczylo sie spytac ^-^
              [Milak]
              • krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 16.12.01, 19:57

> Przeciez ja swojego wieku nie ukrywalam _o_
                > Wystarczylo sie spytac ^-^

Nie mam w zwyczaju byc az tak wscipskim w stosunku do kobiet ^_^ traktowalem to
                raczej jako swoista "ceikawostke" i na szczescie wyjasnila sie sama.

Pozdrawaiam

KroTosS juz ze zdanym egzaminem ^_________^

• debett Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 17.12.01, 08:59
                  Gratulacje. I co, masz juz czarny?
                  • krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 17.12.01, 19:57
                    debett napisał(a):

> Gratulacje. I co, masz juz czarny?

Debett troszke prywatnosci to mi zostaw nie chce zeby cale forum wiedzialo...

Pozdrawiam

KroTosS
                    • krotoss aha i czarny wcale nie jest najwyzszy he he(notxt) 17.12.01, 19:59
                    • debett Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 18.12.01, 10:51
                      OK. Pytałem tylko z ciekawości:)
                      • krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 18.12.01, 10:58
                        debett napisał(a):

> OK. Pytałem tylko z ciekawości:)

Spox-rozumiem i powiem Ci na spotkaniu najblizszym.

KroTosS
                        • debett Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 19.12.01, 11:09
                          Mam nadzieję, że powiesz, a nie pokażesz:)
                          • krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 19.12.01, 15:00
                            debett napisał(a):

> Mam nadzieję, że powiesz, a nie pokażesz:)

No jakze bym mogl opowiadac bez pokrycia, oczywiscie ze musze Ci (na Tobie?)
                            pokazac he he, czyli>KUMITE RULEZ!!!

Pozdrawiam

KroTosS zartujacy ^_"
                            • debett Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 21.12.01, 10:26
                              No to mnie chyba na najbliższym spotkaniu nie będzie:)))
                              • krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 21.12.01, 10:49
                                debett napisał(a):

> No to mnie chyba na najbliższym spotkaniu nie będzie:)))

Stary a ja ledwo chodze bo ostatnio prawie codziennie mam trening nie wroc tylko
                                we wtorek nie mialem a tak od dwoch tygodni bez przerwy, a w ostatni weekend 6
                                treningow i dwa razy "ostry"(czyl sciana-sciana) basen wiec co ja moge zrobic
                                jak sily nie mam he he. Na szczescie teraz w swieta odsapne troche i podlecze
                                kontuzje, ale potem czwartek piatek znow po 2 treningi dziennie ^_^

Pozdrawiam i do milego zobaczenia

KroTosS
    • Gość: :-) Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.01, 00:30
      A mowilem, ze on zyje!
      • Gość: Ted® Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 13:26
        Gość portalu: :-) napisał(a):

> A mowilem, ze on zyje!

pewnie ze zyje i sylwestra spedzi w towarzystwie presleya
        • krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 30.12.01, 13:34
          Gość portalu: Ted® napisał(a):

> Gość portalu: :-) napisał(a):
          >
          > > A mowilem, ze on zyje!
          >
          > pewnie ze zyje i sylwestra spedzi w towarzystwie presleya

Bal w Tworkach(czy jak sie to tam pisze...) czy w Swieciu? ^_"

KroTosS
          • Gość: Milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:29
            Swiecie, blizej jak dla nas ^_~

[Milak]
            • krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 30.12.01, 16:57
              Gość portalu: Milak napisał(a):

> Swiecie, blizej jak dla nas ^_~

Hieh jak uroczo puszczone oczko ^_______^

KroTosS

Ps.A caly urok w tym zeby spedzac sylwka jak najdalej od domku dla tego myslalem
              ze Tworki, ale Swiecie tez uroczy kurort.. i mialem tu dodac pozdrowienia dla
              pewnego bywalca tam ale nie chce zdardzac ze go znam ^_"

• Gość: milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 17:11
                krotoss napisał(a):

> Gość portalu: Milak napisał(a):
                >
                > > Swiecie, blizej jak dla nas ^_~
                >
                > Hieh jak uroczo puszczone oczko ^_______^
                >
                > KroTosS
                >
                > Ps.A caly urok w tym zeby spedzac sylwka jak najdalej od domku dla tego myslale
                > m
                > ze Tworki, ale Swiecie tez uroczy kurort.. i mialem tu dodac pozdrowienia dla
                > pewnego bywalca tam ale nie chce zdardzac ze go znam ^_"
                >

No tak nie spojrzalam z punktu krajoznawczego i turystycznego a geograficznego :o)
                Mozna to jednak naprawic i kolejne spotkanie netBiT-u [12-ego ofkoz ;o)]
                proponuje przeniesc do wyzej wymienionych osrodkow ^_-
                Wprawdzie nie mam tam znajomosci ale widze, ze Kroti juz siakies wejscia ma ;o)

z mangowymi pozdrowieniami:
                Milak-nyo ^_^
                nyo, psiu gema, cy te inme di dżi :o)))

• krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 30.12.01, 18:15

> No tak nie spojrzalam z punktu krajoznawczego i turystycznego a geograficznego
                  > :o)
                  > Mozna to jednak naprawic i kolejne spotkanie netBiT-u [12-ego ofkoz ;o)]
                  > proponuje przeniesc do wyzej wymienionych osrodkow ^_-
                  > Wprawdzie nie mam tam znajomosci ale widze, ze Kroti juz siakies wejscia ma ;o)

Nie wejscia tylko znane postacie stamtad znam/podziwiam i chcialem pozdrowic he
                  he.

> z mangowymi pozdrowieniami:
                  > Milak-nyo ^_^
                  > nyo, psiu gema, cy te inme di dżi :o)))

Hieh zaden ze mnie otaku (jeszcze?) wiec nie stety nie czaje U_U a szkoda
                  zapewne ale i tak pozdrowie!

KroTosS

• Gość: Milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 18:19
                    krotoss napisał(a):

> Gość portalu: milak napisał(a):
                    >
                    > > No tak nie spojrzalam z punktu krajoznawczego i turystycznego a geograficz
                    > nego
                    > > :o)
                    > > Mozna to jednak naprawic i kolejne spotkanie netBiT-u [12-ego ofkoz ;o)]
                    > > proponuje przeniesc do wyzej wymienionych osrodkow ^_-
                    > > Wprawdzie nie mam tam znajomosci ale widze, ze Kroti juz siakies wejscia m
                    > a ;o)
                    >
                    > Nie wejscia tylko znane postacie stamtad znam/podziwiam i chcialem pozdrowic he
                    >
                    > he.
                    >
                    > > z mangowymi pozdrowieniami:
                    > > Milak-nyo ^_^
                    > > nyo, psiu gema, cy te inme di dżi :o)))
                    >
                    > Hieh zaden ze mnie otaku (jeszcze?) wiec nie stety nie czaje U_U a szkoda
                    > zapewne ale i tak pozdrowie!
                    >
                    > KroTosS
                    >

I dobrze, ze nie jestes Otaku, bo to wbrew pozorom nic dobrego.
                    Pozdrowienia :o)))

[Milak ^^]

• krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 30.12.01, 18:28

> I dobrze, ze nie jestes Otaku, bo to wbrew pozorom nic dobrego.
                      > Pozdrowienia :o)))

Wbrew pozorom wiem co ten termin oznaczal dawniej-rzeczywiscie nic dobrego, ale
                      teraz juz jest raczej ok. A bishonen jest fajny? bo pewnie to(go/ich) wolisz od
                      otaku he he.

KroTosS

• Gość: milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 19:14
                        krotoss napisał(a):

>
                        > > I dobrze, ze nie jestes Otaku, bo to wbrew pozorom nic dobrego.
                        > > Pozdrowienia :o)))
                        >
                        > Wbrew pozorom wiem co ten termin oznaczal dawniej-rzeczywiscie nic dobrego, ale
                        >
                        > teraz juz jest raczej ok. A bishonen jest fajny? bo pewnie to(go/ich) wolisz od
                        >
                        > otaku he he.
                        >
                        > KroTosS
                        >

To jednak cos tam wiesz ;o))) ale srednio rozumiem - "dawniej-rzeczywiscie nic
                        dobrego, ale teraz juz jest raczej ok" ... otaku, to otaku, chory maniak to chyba
                        nie 'raczej ok'? :o)
                        poza tym 'bishonen'? heheh ;o) mimo wszystko to japonskie podlotki na nich
                        leca ;o)

[Milak^^]
                        • krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 30.12.01, 19:58

> To jednak cos tam wiesz ;o))) ale srednio rozumiem - "dawniej-rzeczywiscie nic
                          > dobrego, ale teraz juz jest raczej ok" ... otaku, to otaku, chory maniak to chy
                          > ba
                          > nie 'raczej ok'? :o)
                          > poza tym 'bishonen'? heheh ;o) mimo wszystko to japonskie podlotki na nich
                          > leca ;o)

Chodzilo mi o swego czasu utozsamianie w Japonii Otaku z fanatykami mangi ale
                          tej dzieciecej i pedofilami... bralo sie to z pewnego zajscia ale teraz juz ich
                          wizerunek sie zmienil i jest co najwyzej maniakalno/fanatyczny he he ale to
                          lepsze niz pedofilia ^_"

KroTosS

Ps.Co do japonskich podlotek... to tak ale w Polsce tez sa mlode kobietki ^_^""

• Gość: Milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 18:12
                            > Ps.Co do japonskich podlotek... to tak ale w Polsce tez sa mlode kobietki ^_^""

Jakby sie zgadzalo :o)
                            Owszem sa ale reaguje chyba na Enrique czy inne Martiny >:) a nie na slodkich
                            chloptasi ^____^. Chociaz nie zebym wiedziala to z autopsji :o)))
                            Roznica kulturowa, bo co jak co ale miedzy nami a Japonia jest spora.

[Milak]
                            • krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 31.12.01, 21:42

> Roznica kulturowa, bo co jak co ale miedzy nami a Japonia jest spora.

A szkoda kurcze -__- przydalo by sie nam kilka "rzeczy" stamtad>sam ucze sie
                              troche tej kultury, bardziej w wymiarze sportowym ale sporo dzieki temu mozna
                              sie nauczyc o ich wartosciach. A szczegolnie szkoda naszej kultury bo czesc
                              z "autorytetow" ktorych wymienilas sa no jakby to nazwac hm... watpliwej
                              orientacji grrrr jak ja tego nie trawie.

KroTosS

• Gość: milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 01:05
                                krotoss napisał(a):

>
                                > > Roznica kulturowa, bo co jak co ale miedzy nami a Japonia jest spora.
                                >
                                > A szkoda kurcze -__- przydalo by sie nam kilka "rzeczy" stamtad>sam ucze sie
                                >
                                > troche tej kultury, bardziej w wymiarze sportowym ale sporo dzieki temu mozna
                                > sie nauczyc o ich wartosciach.

No ja moze nie wymiar sportowy :o) jednak historia jest niezwykle fascynujaca a
                                szczegolnie malarstwo i teatr. Wiesz, ze to wlasnie Japonczycy przyczynili sie do
                                rozwoju Teatru? Czytalam artykul stad ta wiedza ^____^ (odsylam do pewnego pisma
                                o tej tematyce ;o))) a malarstwo to juz w ogole troche moja dziedzina :o). Kraj
                                Kwitnacej Wisni ^___^

A szczegolnie szkoda naszej kultury bo czesc
                                > z "autorytetow" ktorych wymienilas sa no jakby to nazwac hm... watpliwej
                                > orientacji grrrr jak ja tego nie trawie.
                                >
                                > KroTosS
                                >

{Milak
                                • krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 01.01.02, 13:02

> No ja moze nie wymiar sportowy :o) jednak historia jest niezwykle fascynujaca a
                                  > szczegolnie malarstwo i teatr. Wiesz, ze to wlasnie Japonczycy przyczynili sie
                                  > do rozwoju Teatru?

Hieh czytasz-to fajnie coraz mniej takich ludzi jest ^_" a teatr wiedzialem ze
                                  maja bogaty i z tradycjami, ale to tak ogolnie tylko sam tez historia sie
                                  zajmuje bynajmniej nie jako hobby, ale nie mam dalekowschodnch dziejow i z
                                  jednej strony szkoda ale z drugiej jak pomysle ile by mi doszlo do nauki to
                                  kurcze ^_^ Ale moze na starosc he he sam sie za to wezme bo mnie ta kultura
                                  rowniez fascynuje a szczegolnie Chinska historia. Ale Japonia tez jest nie mniej
                                  ciekawa, innymi slowy na starosc bedzie co robic.

KroTosS

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka