rhemek 13.12.01, 12:09 zaiteresowanych prosze o zobaczenie zdjecia Teda na liscie czlobnkow na stronie Netbitu :)))))))) I podzielenie sie wnioskami, co to oznacza. Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 13.12.01, 14:28 Widzialem juz wczoraj, i nie wiem co Cie tak zainteresowalo... chyba zmienil sie u Ted® 'a tylko sposob golenia zarostu, innych zmian nie widze. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 13.12.01, 14:44 Ja tez nie dostrzegłem niczego nadzwyczajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 20:06 Ech.... i pomyslec, ze zyje z tym czlowiekiem pod jednym dachem od 14 lat :P Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 14.12.01, 12:09 Gość portalu: milak napisał(a): > Ech.... i pomyslec, ze zyje z tym czlowiekiem pod jednym dachem od 14 lat :P I sie wydal Twoj wiek Mileno ^_^ , tak na marginesie to pewnie nie masz ciezko bo dobrze mu na tym zdjeciu patrzy z twarzy he he. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 14.12.01, 12:16 zaznaczam, ze z twarzy a nie z oczu :))))))))))))))))))))) panie madralinski zabraliscie sie juz za myslecinek??? pozdrawiam serdecznie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 14.12.01, 12:53 #kasia napisał(a): > panie madralinski zabraliscie sie juz za myslecinek??? Po pierwsze: mam zaraz egzaminy w weekend z "tego co trenuje" hi hi, wiec nie mam czasu na co innego, bo dzien w dzien treningi. Po drugie-propozycja myslecinka byla Twoja ja z Tomciem mialem co innego na mysli, ale chyba wszyscy podlapali propozycje Myslecinka. Pogadamy w 3 na GG to sie wyjasni mysle. KroTosS zdajacy egzamin ^_" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 16:55 krotoss napisał(a): > Gość portalu: milak napisał(a): > > > Ech.... i pomyslec, ze zyje z tym czlowiekiem pod jednym dachem od 14 lat > :P > > I sie wydal Twoj wiek Mileno ^_^ , tak na marginesie to pewnie nie masz ciezko > bo dobrze mu na tym zdjeciu patrzy z twarzy he he. > > KroTosS Przeciez ja swojego wieku nie ukrywalam _o_ Wystarczylo sie spytac ^-^ [Milak] Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 16.12.01, 19:57 Gość portalu: milak napisał(a): > Przeciez ja swojego wieku nie ukrywalam _o_ > Wystarczylo sie spytac ^-^ Nie mam w zwyczaju byc az tak wscipskim w stosunku do kobiet ^_^ traktowalem to raczej jako swoista "ceikawostke" i na szczescie wyjasnila sie sama. Pozdrawaiam KroTosS juz ze zdanym egzaminem ^_________^ Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 17.12.01, 08:59 Gratulacje. I co, masz juz czarny? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 17.12.01, 19:57 debett napisał(a): > Gratulacje. I co, masz juz czarny? Debett troszke prywatnosci to mi zostaw nie chce zeby cale forum wiedzialo... Pozdrawiam KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 18.12.01, 10:51 OK. Pytałem tylko z ciekawości:) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 18.12.01, 10:58 debett napisał(a): > OK. Pytałem tylko z ciekawości:) Spox-rozumiem i powiem Ci na spotkaniu najblizszym. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 19.12.01, 11:09 Mam nadzieję, że powiesz, a nie pokażesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 19.12.01, 15:00 debett napisał(a): > Mam nadzieję, że powiesz, a nie pokażesz:) No jakze bym mogl opowiadac bez pokrycia, oczywiscie ze musze Ci (na Tobie?) pokazac he he, czyli>KUMITE RULEZ!!! Pozdrawiam KroTosS zartujacy ^_" Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 21.12.01, 10:26 No to mnie chyba na najbliższym spotkaniu nie będzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 21.12.01, 10:49 debett napisał(a): > No to mnie chyba na najbliższym spotkaniu nie będzie:))) Stary a ja ledwo chodze bo ostatnio prawie codziennie mam trening nie wroc tylko we wtorek nie mialem a tak od dwoch tygodni bez przerwy, a w ostatni weekend 6 treningow i dwa razy "ostry"(czyl sciana-sciana) basen wiec co ja moge zrobic jak sily nie mam he he. Na szczescie teraz w swieta odsapne troche i podlecze kontuzje, ale potem czwartek piatek znow po 2 treningi dziennie ^_^ Pozdrawiam i do milego zobaczenia KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.01, 00:30 A mowilem, ze on zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 13:26 Gość portalu: :-) napisał(a): > A mowilem, ze on zyje! pewnie ze zyje i sylwestra spedzi w towarzystwie presleya Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 30.12.01, 13:34 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: :-) napisał(a): > > > A mowilem, ze on zyje! > > pewnie ze zyje i sylwestra spedzi w towarzystwie presleya Bal w Tworkach(czy jak sie to tam pisze...) czy w Swieciu? ^_" KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 15:29 Swiecie, blizej jak dla nas ^_~ [Milak] Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 30.12.01, 16:57 Gość portalu: Milak napisał(a): > Swiecie, blizej jak dla nas ^_~ Hieh jak uroczo puszczone oczko ^_______^ KroTosS Ps.A caly urok w tym zeby spedzac sylwka jak najdalej od domku dla tego myslalem ze Tworki, ale Swiecie tez uroczy kurort.. i mialem tu dodac pozdrowienia dla pewnego bywalca tam ale nie chce zdardzac ze go znam ^_" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 17:11 krotoss napisał(a): > Gość portalu: Milak napisał(a): > > > Swiecie, blizej jak dla nas ^_~ > > Hieh jak uroczo puszczone oczko ^_______^ > > KroTosS > > Ps.A caly urok w tym zeby spedzac sylwka jak najdalej od domku dla tego myslale > m > ze Tworki, ale Swiecie tez uroczy kurort.. i mialem tu dodac pozdrowienia dla > pewnego bywalca tam ale nie chce zdardzac ze go znam ^_" > No tak nie spojrzalam z punktu krajoznawczego i turystycznego a geograficznego :o) Mozna to jednak naprawic i kolejne spotkanie netBiT-u [12-ego ofkoz ;o)] proponuje przeniesc do wyzej wymienionych osrodkow ^_- Wprawdzie nie mam tam znajomosci ale widze, ze Kroti juz siakies wejscia ma ;o) z mangowymi pozdrowieniami: Milak-nyo ^_^ nyo, psiu gema, cy te inme di dżi :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 30.12.01, 18:15 Gość portalu: milak napisał(a): > No tak nie spojrzalam z punktu krajoznawczego i turystycznego a geograficznego > :o) > Mozna to jednak naprawic i kolejne spotkanie netBiT-u [12-ego ofkoz ;o)] > proponuje przeniesc do wyzej wymienionych osrodkow ^_- > Wprawdzie nie mam tam znajomosci ale widze, ze Kroti juz siakies wejscia ma ;o) Nie wejscia tylko znane postacie stamtad znam/podziwiam i chcialem pozdrowic he he. > z mangowymi pozdrowieniami: > Milak-nyo ^_^ > nyo, psiu gema, cy te inme di dżi :o))) Hieh zaden ze mnie otaku (jeszcze?) wiec nie stety nie czaje U_U a szkoda zapewne ale i tak pozdrowie! KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 18:19 krotoss napisał(a): > Gość portalu: milak napisał(a): > > > No tak nie spojrzalam z punktu krajoznawczego i turystycznego a geograficz > nego > > :o) > > Mozna to jednak naprawic i kolejne spotkanie netBiT-u [12-ego ofkoz ;o)] > > proponuje przeniesc do wyzej wymienionych osrodkow ^_- > > Wprawdzie nie mam tam znajomosci ale widze, ze Kroti juz siakies wejscia m > a ;o) > > Nie wejscia tylko znane postacie stamtad znam/podziwiam i chcialem pozdrowic he > > he. > > > z mangowymi pozdrowieniami: > > Milak-nyo ^_^ > > nyo, psiu gema, cy te inme di dżi :o))) > > Hieh zaden ze mnie otaku (jeszcze?) wiec nie stety nie czaje U_U a szkoda > zapewne ale i tak pozdrowie! > > KroTosS > I dobrze, ze nie jestes Otaku, bo to wbrew pozorom nic dobrego. Pozdrowienia :o))) [Milak ^^] Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 30.12.01, 18:28 Gość portalu: Milak napisał(a): > I dobrze, ze nie jestes Otaku, bo to wbrew pozorom nic dobrego. > Pozdrowienia :o))) Wbrew pozorom wiem co ten termin oznaczal dawniej-rzeczywiscie nic dobrego, ale teraz juz jest raczej ok. A bishonen jest fajny? bo pewnie to(go/ich) wolisz od otaku he he. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.12.01, 19:14 krotoss napisał(a): > Gość portalu: Milak napisał(a): > > > I dobrze, ze nie jestes Otaku, bo to wbrew pozorom nic dobrego. > > Pozdrowienia :o))) > > Wbrew pozorom wiem co ten termin oznaczal dawniej-rzeczywiscie nic dobrego, ale > > teraz juz jest raczej ok. A bishonen jest fajny? bo pewnie to(go/ich) wolisz od > > otaku he he. > > KroTosS > To jednak cos tam wiesz ;o))) ale srednio rozumiem - "dawniej-rzeczywiscie nic dobrego, ale teraz juz jest raczej ok" ... otaku, to otaku, chory maniak to chyba nie 'raczej ok'? :o) poza tym 'bishonen'? heheh ;o) mimo wszystko to japonskie podlotki na nich leca ;o) [Milak^^] Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 30.12.01, 19:58 Gość portalu: milak napisał(a): > To jednak cos tam wiesz ;o))) ale srednio rozumiem - "dawniej-rzeczywiscie nic > dobrego, ale teraz juz jest raczej ok" ... otaku, to otaku, chory maniak to chy > ba > nie 'raczej ok'? :o) > poza tym 'bishonen'? heheh ;o) mimo wszystko to japonskie podlotki na nich > leca ;o) Chodzilo mi o swego czasu utozsamianie w Japonii Otaku z fanatykami mangi ale tej dzieciecej i pedofilami... bralo sie to z pewnego zajscia ale teraz juz ich wizerunek sie zmienil i jest co najwyzej maniakalno/fanatyczny he he ale to lepsze niz pedofilia ^_" KroTosS Ps.Co do japonskich podlotek... to tak ale w Polsce tez sa mlode kobietki ^_^"" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 18:12 > Ps.Co do japonskich podlotek... to tak ale w Polsce tez sa mlode kobietki ^_^"" Jakby sie zgadzalo :o) Owszem sa ale reaguje chyba na Enrique czy inne Martiny >:) a nie na slodkich chloptasi ^____^. Chociaz nie zebym wiedziala to z autopsji :o))) Roznica kulturowa, bo co jak co ale miedzy nami a Japonia jest spora. [Milak] Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 31.12.01, 21:42 Gość portalu: Milak napisał(a): > Roznica kulturowa, bo co jak co ale miedzy nami a Japonia jest spora. A szkoda kurcze -__- przydalo by sie nam kilka "rzeczy" stamtad>sam ucze sie troche tej kultury, bardziej w wymiarze sportowym ale sporo dzieki temu mozna sie nauczyc o ich wartosciach. A szczegolnie szkoda naszej kultury bo czesc z "autorytetow" ktorych wymienilas sa no jakby to nazwac hm... watpliwej orientacji grrrr jak ja tego nie trawie. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milak Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 01:05 krotoss napisał(a): > Gość portalu: Milak napisał(a): > > > Roznica kulturowa, bo co jak co ale miedzy nami a Japonia jest spora. > > A szkoda kurcze -__- przydalo by sie nam kilka "rzeczy" stamtad>sam ucze sie > > troche tej kultury, bardziej w wymiarze sportowym ale sporo dzieki temu mozna > sie nauczyc o ich wartosciach. No ja moze nie wymiar sportowy :o) jednak historia jest niezwykle fascynujaca a szczegolnie malarstwo i teatr. Wiesz, ze to wlasnie Japonczycy przyczynili sie do rozwoju Teatru? Czytalam artykul stad ta wiedza ^____^ (odsylam do pewnego pisma o tej tematyce ;o))) a malarstwo to juz w ogole troche moja dziedzina :o). Kraj Kwitnacej Wisni ^___^ A szczegolnie szkoda naszej kultury bo czesc > z "autorytetow" ktorych wymienilas sa no jakby to nazwac hm... watpliwej > orientacji grrrr jak ja tego nie trawie. > > KroTosS > {Milak Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Spisek ? Kim naprawde jest TED?:))))))))) 01.01.02, 13:02 Gość portalu: milak napisał(a): > No ja moze nie wymiar sportowy :o) jednak historia jest niezwykle fascynujaca a > szczegolnie malarstwo i teatr. Wiesz, ze to wlasnie Japonczycy przyczynili sie > do rozwoju Teatru? Hieh czytasz-to fajnie coraz mniej takich ludzi jest ^_" a teatr wiedzialem ze maja bogaty i z tradycjami, ale to tak ogolnie tylko sam tez historia sie zajmuje bynajmniej nie jako hobby, ale nie mam dalekowschodnch dziejow i z jednej strony szkoda ale z drugiej jak pomysle ile by mi doszlo do nauki to kurcze ^_^ Ale moze na starosc he he sam sie za to wezme bo mnie ta kultura rowniez fascynuje a szczegolnie Chinska historia. Ale Japonia tez jest nie mniej ciekawa, innymi slowy na starosc bedzie co robic. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś