socer-schlesier 02.10.09, 16:17 Dzisiaj glosowanie w Irlandi.Za ktorymi kibicujecie,za eurosceptykami czy za tymi drugimi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hans-jurgen Re: Ja jestem za. 02.10.09, 16:35 socer-schlesier napisał: > Dzisiaj glosowanie w Irlandi.Za ktorymi kibicujecie,za eurosceptykami czy za > tymi drugimi? -------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------- " Jestem za, a nawet przeciw ", zas na powaznie, popieram zwolennikow " Traktatu z Lizbony ". Zjednoczona Europa go potrzebuje, chociaz nie jest doskonaly, w innym wypadku, Unia stanie sie skloconym tworem, w ktorym zawsze bedzie ktos cos blokowal. Odpowiedz Link
bratjakuba Re: Ja jestem za. 02.10.09, 17:17 Niemcom jest dobrze godać bo przez niedawny wyrok Verfassungs Gerichtu zapewnili sobie tak zwane votum seperatum w sprawach,w których reszta państw członkowskich może tylko pokiwać głowom. Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: Ja jestem za. 02.10.09, 19:08 bratjakuba napisał: > Niemcom jest dobrze godać bo przez niedawny wyrok Verfassungs Gerichtu > zapewnili sobie tak zwane votum seperatum w sprawach,w których reszta > państw członkowskich może tylko pokiwać głowom. To znaczy zrobili wszystkich w konia? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Ja jestem za. 03.10.09, 07:33 powia szczerze ze chciou bych najpszod guosowac za tym jak ta EU mo wyglondac. Odpowiedz Link
rita100 Re: Ja jestem za. 03.10.09, 19:52 I Irlandia powiedziała tak ! Teraz Polska, a czy Słowacja ? Odpowiedz Link