Gość: RysiekD IP: *.lerid.com.pl 06.11.02, 14:37 Widzę koparkę co mi przekopuje moją ulicę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forman Re: Co widzicie za oknem? IP: proxy 06.11.02, 15:27 Widzę las,drzewa opuściły już liście,iglaste w zielonej szacie,dzięcioł przelatuje szuka coś na ząb, koty bezdomne grzeją się na słońcu .Z drugiego okna na ulicę(ślepą) zero ruchu samochodów,---spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Co widzicie za oknem? IP: proxy 06.11.02, 15:32 Zapomniałem--widzę również intensywną! niską emisję(popołudnie-zapowiada się zimna noc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RysiekD Re: Co widzicie za oknem? IP: *.lerid.com.pl 10.11.02, 08:03 Widzę śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Co widzicie za oknem? IP: proxy 15.11.02, 09:20 To dotyczy też wątku" sprzedaż bezpośrednia". W tej chwili jedzie trąbiący Poldek,z klapą tylną uniesioną do góry sprzedający co piątek jajka!! W ogóle denerwują mnie wszyscy trąbiący pod oknami oferując coś do sprzedania np.z ziemniakami,czy Family Frost (za 3 godziny też pojadą).Czy u was też trąbią jadąc np.z kapustą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: Co widzicie za oknem? IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 15.11.02, 09:42 Wiec na Ohio jest zwyczaj ze jezdza zuki lub inne furmanki z ziemniakami. Jeden koles powozi, sprzedaje itd. a drugi idzie 30m przed nimi i ryczy: "Kartofle!!! ...tofle!!!". Za bajtla to my za nimi ryczeli "zgnite i niedobre!" ;) Ponadto jezdzi tez Family Frost czyli mrozna rodzinka. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Co widzicie za oknem? IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 10:01 widze ulice, jakas taka szara i smutna. slonce do niedawna bylo, ale sie stracilo ;O) i nic mi nie trabi pod oknem ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Co widzicie za oknem? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 10:14 Wczoraj wieczorem widziałem jakiegoś pajaca, który na parkingu pod blokiem w którym mieszkam ( Ohio) puszczał na full jakąś debilną muzykę w stylu disco- polo. Jakbym mieszkał w USA i miał broń... nie muszę chyba kończyć mysli:-) Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: Co widzicie za oknem? IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 15.11.02, 10:20 Gość portalu: Jerry napisał(a): > Wczoraj wieczorem widziałem jakiegoś pajaca, który na parkingu pod blokiem w > którym mieszkam ( Ohio) puszczał na full jakąś debilną muzykę w stylu disco- > polo. > Jakbym mieszkał w USA i miał broń... nie muszę chyba kończyć mysli:-) A tak mieszkasz na Slasku i... nie masz doniczek na oknie? L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Co widzicie za oknem? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.11.02, 14:04 Doniczki jakieś mam ale na takich pajaców po prostu mi ich szkoda. Pozdrawiam, J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Co widzicie za oknem? IP: proxy 15.11.02, 22:19 Powiem szczerze wolę takich co krzyczą oferując płody rolne niż co nahalnie i bez opamietania trabią.Odkąd w ramach poprawy bezpieczeństwa zlikwidowali u nas komisariat,kto żyw trąbi bez opamiętania.Jak krzyczeli"kartofle,kartofle duże tanie na śmietanie" to szło ich nawet posłuchać.A pamiętacie"szmaciorzy"."Za bajtla" jeżdzili wozem konnym i skupywali po osiedlach butelki,zyżytą odzież,garnki emaliowane kleili albo wymieniali."Hadry,szmaty skupuuje".Przeważnie "szmaciorze" byli z Lipin.Ale wtedy mieszkałem na osiedlu w środku Śląska(nie w Lipinach !) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Co widzicie za oknem? IP: proxy 24.11.02, 11:08 Jak się dobrze wychylę przy otwartym oknie widzę stragany,budki pełno ludzi z dziećmi wokół nich---wszak dzisiaj u nas odpust w parafii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Co widzicie za oknem? IP: proxy / 192.168.3.* 02.08.03, 08:44 Jest rano-------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Co widzicie za oknem? IP: proxy / 192.168.3.* 07.08.03, 12:16 Listonoszka jedzie na "kole". Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co widzicie za oknem? 07.08.03, 15:31 ja widzialbym ulice ale jej nie widze bo mnie slonce razi po oczach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A........ Re: Co widzicie za oknem? IP: *.sti.net.pl / 192.168.132.* 07.08.03, 17:35 WIDZA ktos przyjechał do kogos z kwiatami na urodziny(chyba)oooooooo! białe adidasy,biale skarpetki,biała podkoszulka,gada po naszymu? cos mi tu niy pasuje!? zaraz,zaraz-ale Maluchem???????? co za szyk? i ta" keta "na karku,ciekawe czy złota? to sie nazywa KLASA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A........ Re: Co widzicie za oknem? IP: *.sti.net.pl / 192.168.132.* 07.08.03, 17:39 ZAPOMNIAŁAM O SZORTACH!-oczywiscie białe,ale z czarnymi lampasami po bokach- coz ,grunt to dobra zabawa,pyrsk ludkowie poz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Co widzicie za oknem? IP: proxy / 192.168.3.* 07.08.03, 20:50 Wszystko przemawia za cyganem,ale oni maluchami nie jeżdzą tylko "kety" i sygnety b.lubią ! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re:Tęcza ! 04.11.03, 11:51 Nie tak dawno była piękna tęcza,widział ktoś ? ? W Radio Katowice wspomniano o niej ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Co widzicie za oknem? 05.11.03, 15:05 jesień. kolorowe drzewa. dym z komina leniwie się snuje. ohydne blaszane garaże. kolory jesieni. piękne :) Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: Co widzicie za oknem? 06.11.03, 22:20 teraz? Światła w cudzych oknach i księżyc. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Co widzicie za oknem? 06.11.03, 23:35 usia.t napisała: > teraz? > > Światła w cudzych oknach i księżyc. teraz? ohydne garaże rozświetlone bladym światłem jednej latarni. w oddali kilka światełek z Laryszowa... Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Co widzicie za oknem? 18.11.03, 21:42 policyjnego VW i audi wciagane na lawete; ktos ma szczescie i moze odzyska auto ... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co widzicie za oknem? 18.11.03, 22:59 szaro buro i ponuro.... - dyszcz Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Co widzicie na szybie ? 20.11.03, 23:37 Zaczęły dziś wyłazic muchy i spacerowały po szybie chcąc dostać się do mieszkania na zimę. Nie ma się co dziwić.Pogoda dziś była jak wiosną.Jedna nawet dostała się przez uchylone okno, ale sprawnie "przerwałem jej lot" Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co widzicie za oknem? 22.11.03, 10:49 słonecko!! :D jeeeeeee!!!!!!! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Co słyszycie za oknem? 31.01.04, 08:00 Już pierwsze kocury zaczynaja wyć pod moim oknem ! A to jest zwiastun wiosny ! Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: Co słyszycie za oknem? 31.01.04, 11:37 forman5 napisał: > Już pierwsze kocury zaczynaja wyć pod moim oknem ! > A to jest zwiastun wiosny ! Mieszkasz gdzieś pod lasem to widoki z okna chyba masz wspaniałe. Ja z okna oglądam przybrudzony śnieg leżący na dachach i zwały rozmamlanego śniegu,który został odrzucony z jezdni przez pług. Czekam na wiosnę z niecierpliwością. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: Co słyszycie za oknem? 31.01.04, 11:45 usia.t napisała: > forman5 napisał: > > > Już pierwsze kocury zaczynaja wyć pod moim oknem ! > > A to jest zwiastun wiosny ! > > > > Mieszkasz gdzieś pod lasem to widoki z okna chyba masz wspaniałe. > > Ja z okna oglądam przybrudzony śnieg leżący na dachach i zwały rozmamlanego > śniegu,który został odrzucony z jezdni przez pług. > Czekam na wiosnę z niecierpliwością. > > POZDRAWIAM A u mnie sąsiad zapuszcza motor i jeżdzi po ulicy tam i z powrotem pryskając na wszystkich roztopionym śniegiem i smrodząc benzyną czy co on tam ma:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Co słyszycie za oknem? 31.01.04, 23:13 nickowa napisała: > usia.t napisała: > > A u mnie sąsiad zapuszcza motor i jeżdzi po ulicy tam i z powrotem pryskając > na wszystkich roztopionym śniegiem i smrodząc benzyną czy co on tam ma:)) mieszkasz moze w tworogu?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: Co słyszycie za oknem? 31.01.04, 23:22 nie w tworogu ale tez na t...arnowskich górach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Co słyszycie za oknem? 02.02.04, 08:13 forman5 napisał: > Już pierwsze kocury zaczynaja wyć pod moim oknem ! > A to jest zwiastun wiosny ! Daj spokój! Jak tak dalej pójdzie, będe musiał kupić nowy zestaw doczniczek! Bo już nie mam czym rzucać w te wyjce! L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Co słyszycie za oknem? 02.02.04, 08:24 loggic napisał: > > > Daj spokój! Jak tak dalej pójdzie, będe musiał kupić nowy zestaw doczniczek! > Bo już nie mam czym rzucać w te wyjce! > L. > Szkoda doniczek zrób sobie"szlojder"a amunicję miej pod ręką ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co widzicie za oknem? 31.01.04, 23:23 za oknem zima zła... no moze juz teraz coraz mniej ale jednak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Co widzicie za oknem? IP: *.bigserwis.zabrze.pl / 195.94.214.* 02.02.04, 15:28 parking, troche samochodów i syyyf... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Co widzicie za oknem? IP: *.protonet.pl 02.02.04, 15:51 Księżycowy krajobraz - droga jak szwajcarski ser,rozkopana na skutek robót kanalizacyjnych,które trwają juz kilka miesięcy i ich końca nie widać.Generalnie - błoto,kałuże - a co będzie na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co widzicie za oknem? 02.02.04, 16:08 wielkie dziursko! dzisiaj rano je kopali... i dokopali sie az do jakichcs rur. ciplo i smrod z tego bije :/ i syszy jakby tam jakie ufo wyladowalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
usia.t Re: Co widzicie za oknem? 02.02.04, 16:23 drcarlos napisał: > wielkie dziursko! dzisiaj rano je kopali... i dokopali sie az do jakichcs rur. > ciplo i smrod z tego bije :/ i syszy jakby tam jakie ufo wyladowalo ;) Chyba to "coś " z tego dziurska już działa. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co widzicie za oknem? 07.02.04, 22:44 usia.t napisała: > drcarlos napisał: > > > wielkie dziursko! dzisiaj rano je kopali... i dokopali sie az do jakichcs > rur. > > ciplo i smrod z tego bije :/ i syszy jakby tam jakie ufo wyladowalo ;) > > > Chyba to "coś " z tego dziurska już działa. dziursko zasypali, ale bajzel po sobie zostawili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forman5 Re: Co widzicie za oknem? IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 07.02.04, 13:39 widzę uginające się gałęzie drzew od wiatru.Oj zaczęło wiać dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Co widzicie za oknem? 07.02.04, 22:41 ciemno i wieje... ale i tak nie to co w południe! lato sie zbliza?? czy jeszcze snieg popada??? Odpowiedz Link Zgłoś