Dodaj do ulubionych

co nowego w Laband

25.10.11, 19:59
sw. Jerzy mo sciongniono wieza i nowo richtujom!
Obserwuj wątek
    • anton_28 Re: co nowego w Laband 25.10.11, 20:00
      moja Schwester ta nowo projektuje :)
      • szwager_z_laband Re: co nowego w Laband 25.10.11, 20:03
        mosz cos o tym?

a tak mo wyglondac:

www.jerzy.labedy.pl/nw02.jpg
        • anton_28 Re: co nowego w Laband 25.10.11, 20:04
          nie wia eli uona moge te projekty do netzu stouwiac - ale mogam Ciebie dac uodni maila
          • szwager_z_laband Re: co nowego w Laband 25.10.11, 20:06
            niy ostow.

jak jakes ciekawostki bydom a bydziesz mog pedziec to sam dej:)
        • berncik Re: co nowego w Laband 25.10.11, 21:44
          szwager_z_laband napisał:

> mosz cos o tym?
          >
          > a tak mo wyglondac:
          >
          > www.jerzy.labedy.pl/nw02.jpg

Jak by tak miaua wyglondac ?Podobo mi se, lepi jak ta staro.
    • szwager_z_laband Re: co nowego w Laband 25.10.11, 20:07
      tysionclatka wyrymontowali i juz ona niyma imiynia Ludowego Wojska Polskego ino Wojska Polskego:))
      • anton_28 Re: co nowego w Laband 25.10.11, 20:10
        s ty szkouy mom bildy
    • szwager_z_laband Re: co nowego w Laband 25.10.11, 20:10
      kapliczka na Psziszowce pszeniysli na plac koscielny
    • annak12 Re: Szwager 26.10.11, 09:20
      Boles teraz w doma?,we piontek se synek pytol o oboz w Laband,zaskoczolo mnie ,jak wspomniol o Tobie,jaki tyn swiat je maly,znol cie z forum GS,tam tysz zostawiol to

"Piszę pracę doktorską na temat internowania i wywózki górnoślązaków z terenów Gliwic i okolic do ZSRS. Mieszkam w Łabędach i tematyka obozu stanowi dla mnie istotne zagadnienie. Czy istnieje możliwość spotkania sie i omówienia szczegółów, ewentualnie e-malem. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Mirek"

Mono mu sam osobny wontek zalozyc,tam myni ludzi wchodzi.

Ps. Ta ksionszka "W obcym kraju...Wojska sprzymierzone na Gornym Sl. 19220-22"juz mom:)
      • szwager_z_laband Re: Szwager 26.10.11, 09:24
        mozno faktycznie sam lepiyj zauozyc osobny wontek, we tyn czas wiyncyj ludzi bydzie moguo cos szkryfnonc = jo pszeca niyma zodyn fachowiec.

tam kaj byda mog to pomoga z chynciom.

nojlepiyj konkretne pytania niych zadowo. Abo?

Pozdrowiom Twojego synka.

ps

ja bouech krotko we Laband we szlustydniu i zwiedzouech zamek w Starych Tarnowicach
        • annak12 Re: Szwager 26.10.11, 09:31
          synek-u nous tysz se goudalo na chlopcow ogolnie:),pozdrowiam mojygo.(niy dlo niygo to jednak)
          Jou tygo karlusa spotkalach na tym
          ipn.gov.pl/portal.php?serwis=pl&dzial=393&id=17588&sid=c8913188733b7ae2ce3b8323436aec37
          szkoda zes tam nie wdep!
          • szwager_z_laband Re: Szwager 26.10.11, 09:35
            tak zech se kapnou z tym "synkym" dopiyro jak zech juz tego posta posuou:)

no to OK, jak mosz do niego kontakt to dej mu znac na te forum.

• annak12 Re: Szwager 26.10.11, 09:40
              To je na " Glywicke Slonzoki",we temacie -Lager Laband,on Cie z tamtod zno.Jou tam nie piszam,to Ty mu odpisz,bo w sumie liczy na Cia:)Mogesz go skierowac do tyj p.,kero nous oprowadzala po Laband(kolezanka twojej zony)
              • szwager_z_laband Re: Szwager 26.10.11, 09:48
                juz zech odszkryfnou

Dziynki za podpowiedz!
                • annak12 Re: Szwager 26.10.11, 16:43
                  Nastympno podpowiedz:
                  Biskup Wieczorek na tyj mszy jak odslaniali ta tablica,godol o swoim ojcu,kerymu udalo se wrocic nazod,podol tysz ulice,kaj tyn oboz utworzyli.Myslam jak tam to pedziol,to tysz tymu synkowi powiy.
                  Na Zernikach mieli se zebrac wele gospody ,bolo podane ,co majom mit zabrac,wiem,ize nejkerzy nazod po latach piechty przyszli.Tu moze socer cos wiy.
                  • szwager_z_laband Re: Szwager 26.10.11, 16:47
                    Ana zanim tyn pomnik we Laband postawiyli to na moje pytanie najpszod biskup we TV Gliwice odpowiadou, a do kuri zech tysz list szkryfnou = i we necu kuria tera tysz daua plan tego lagru.
                    • szwager_z_laband ps 26.10.11, 16:53
                      labedy.ovh.org/nkwd/nkwd.htm
                      • szwager_z_laband Re: ps/ps 26.10.11, 17:17
                        www.itv.gliwice.pl/artykul.php?id=1790
                        • blaszka1000 Re: ps/ps 26.10.11, 20:37
                          Witam, co do znajomości niemieckiego, nie będę ukrywał że nie znam go bardzo dobrze, niestety tylko podstawy, ale mam osoby które z chęcią zgodzą się przetłumaczyć dla mnie dokumenty. Chciałbym zająć się internowaniem i wywózką Górnoślązaków do ZSRR, głównie górników z powiatu gliwickiego, bytomskiego i zabrzańskiego. Proponuję abyśmy jeżeli oczywiście wyrazi pan zgodę skontaktowali się przez e-mail. Mój to blaszka1000@wp.pl. Dziękuje że pan odpisał i proszę o kontakt. Z tego co zauważyłem posiada pan dużą wiedzę na ten temat i chciałbym ją wykorzystać w mojej pracy. Pozdrawiam Mirek
                          • szwager_z_laband Re: ps/ps 26.10.11, 20:41
                            zaroski szkryfna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka