Dodaj do ulubionych

Na zdrowie

03.02.12, 14:21
Byłem proszony o pomoc w znalezieniu "prawdziwego" soku Noni za rozsądną cenę. Niektóre firmy wypuszczają smaczny kompocik ze słowem Noni i drugim niezbędnym "Tahitian", z tym, że jego pisownia jest z błędem "Tahitan". Brakuje literki "i".

Czy ktoś był tak głupi, że kazał wydrukować stertę etykiet z błędną nazwą?

Może jednak chodzi o zwykłe oszustwo. Przecież kupujący nie kupił soku Noni "Tahitian", tylko inny produkt o zbliżonej nazwie. To tak jak Panasonic i Panasonix.
W końcu udało się znaleźć z cenie również porównywalnej z ceną podróby.
Innym wartym zainteresowania jest produkt zawierający minerały, aminokwasy i witaminy.

Informuję, bo znalezienie dobrego produktu w dobrej cenie zajęło mi nieco czasu. Może się komu przyda, tym bardziej, że nadejdą grypy i przeziębienia.

Prawdziwe Noni smakuje paskudnie, ale jest skuteczne.

www.herbalyes.eu/index.php/details,,373,herbalyes_tahitian_noni,.html

www.herbalyes.eu/index.php/details,,378,herbalyes_goji_berry,.html
Obserwuj wątek
    • szwager_z_laband Re: Na zdrowie 03.02.12, 16:59
      chyba tego niyznom

opowiydz cos o tym mozno
    • szwager_z_laband Re: Na zdrowie 03.02.12, 17:01
      te Goji ale znom dobrze, som se to kupuja suszone a i sok niykedy popijom:)
      • 1fatum Re: Na zdrowie 03.02.12, 17:08
        O Noni jest napisane w linku. Ja załatwiałem dla córki znajomej, którą męczy depresja, a pijąc Noni wszystko wraca do normy. Kiedy zaczęła kupować te "niby Noni", to nie działały. Spróbowałem, jak to smakuje. Coś jak lekko cierpko-gorzkawe zwietrzałe wino. Niesmaczne, ale idzie wytrzymać. Najwięcej jest napisane w Internecie, wystarczy wpisać noni, zastosowanie itp.
        • szwager_z_laband Re: Na zdrowie 08.02.12, 06:37
          Fatum a tyn orginalny faktycznie pomago tyj osobie?
          • 1fatum Re: Na zdrowie 08.02.12, 11:58
            szwager_z_laband napisał:

> Fatum a tyn orginalny faktycznie pomago tyj osobie?

To moja subiektywna opinia, bo nie pytałem, ale obserwuję, że ma inny nastrój, nie ma tego przygnębienia i wielu innych symptomów depresji.

Może to wpływ soku, a może autosugestia. Choć podczas picia tego podrabianego takich efektów nie było.
            Słyszę jedynie narzekania, że ten sok nie jest smaczny, tak jak poprzedni.

Facet, który te preparaty w Polsce sprzedaje jest komunikatywny w telefonicznej rozmowie i potrafi wiele wyjaśnić oraz doradzić. Wiadomo, że chce sprzedać, ale nie czyni tego za wszelką cenę.

Koleżanka z Łodzi miała innej natury problemy,zadzwoniła, a po rozmowie kupiła inny produkt (tańszy), a z dwóch zrezygnowała. Było to wynikiem rozmowy i porady.
            Mamy zatem pozytywny przykład dobrze pojmowanego interesu obydwu stron.
      • alladyn15 Re: Na zdrowie 08.02.12, 05:29
        "Może jednak chodzi o zwykłe oszustwo. Przecież kupujący nie kupił soku Noni "Tahitian", tylko inny produkt o zbliżonej nazwie. To tak jak Panasonic i Panasonix."

Swietnie wychwycone.Jezeli jestesmy komfotowo z faktem,ze wiewiorka jest szczurem inaczej zaadoptowanym.Jak tu nie lubiec myszki komputerowej?

Lezy sobie szczurek lezy
        a muchy po nim jak nalezy,
        wypowiadaja swoje zdania
        nie tutaj do odczytania.
        • socer-schlesier Re: Na zdrowie 08.02.12, 09:29
          1fatum napisal:
          Byłem proszony o pomoc w znalezieniu "prawdziwego" soku Noni za rozsądną cenę. Niektóre firmy wypuszczają smaczny kompocik ze słowem Noni i drugim niezbędnym "Tahitian", z tym, że jego pisownia jest z błędem "Tahitan". Brakuje literki "i".

Czy ktoś był tak głupi, że kazał wydrukować stertę etykiet z błędną nazwą?

Może jednak chodzi o zwykłe oszustwo. Przecież kupujący nie kupił soku Noni "Tahitian", tylko inny produkt o zbliżonej nazwie.
          -----------------------------------------

Oczywiscie ze nos w tyn sposob oszukujom.Mysla jednak ze ludzie som coroz bardzi tygo swiadomi i bardzi uwazajom co kupujom.
          • bokertov1947 Re: Na zdrowie 08.02.12, 11:39
            A jaka jest opinia o cudotworczym dzialaniu soczku, Glownego Egzorcysty Episkopatu?
            No bo jak on to zaopiniuje, to i ten podrobiony bedzie dzialal!
            Pozdrowienia z Tel Avivu!
            • artjomka Re: Na zdrowie 08.02.12, 12:35
              Ty se bokertov nie rob tu tak zwanych jaj! Bo my narod katolicki, i wiara u nos silno. I wierzymy, co
              za piniondze kere nam za sok wyciagajom nom z kapsy , sprzedowajom nom zdrowie.
              Choc godajom, co zdrowia kupic niy idzie!
              Jak mnie kejsik dietom doktora, co nazywou sie jak jeden prezydent oczarowac chcieli, to tysz zaros zdrowy ech sie poczul. Ze marskosc watroby mi sie przyplontaula, a serce przetluszczyniu uleguo – niy ma eksperymyntow bez ryzyka!
              Pyrsk!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka