Dodaj do ulubionych

Witam serdecznie

16.10.05, 14:15
Prosze wybaczyc, ze zakladam oddzielny watek, ale nie znalazlem watku
powitalnego. Inna sprawa, ze nie szukalem wytrwale, moze Hanys_Hans
podlinkowalby watek powitalny, jako podforum, nowi forumowicze mogliby latwo
go odnalezc. To tylko sugestia.

Pieknie sie Wam to forum rozwija, masa wpisow, tematow, na razie przeczytalem
kilka zaledwie. Ale juz teraz mozna powiedziec, ze to forum jest jednym z
najszybciej rozwijajacych sie for portalu Gazety Wyborczej. Przekroj tematow
ogromny, ciekawe informacje, kopalnia wiadomosci na specyficzny temat, slowem
wielce interesujace (pisze to bez zadnych podtekstow).

Gratuluje i bede zagladal tu z zainteresowaniem i w oczekiwaniu na ciekawa
dyskusje.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • szwager_z_laband Re: Witam serdecznie 16.10.05, 14:17
      Witomy i Ciebie z ogromynm zrozumiyniym i uciechom :)))
      • somepoint210 Re: Witam serdecznie 16.10.05, 14:17
        Toc wiem:) Wygonilem Was przecie.
        • szwager_z_laband Re: Witam serdecznie 16.10.05, 14:19
          winszuja Ci w twoim przitouku wszyskego nojlepszego:))

Czym moga Ci sam dopomioc i w jakyj biydzie?
          • somepoint210 Re: Witam serdecznie 16.10.05, 14:20
            Juz mnie wyganiasz?:)
            • szwager_z_laband Re: Witam serdecznie 16.10.05, 14:26
              niy, jo sie ino lachom do Ciebie z uciechy :)))
              • somepoint210 Re: Witam serdecznie 16.10.05, 14:28
                Do mnie, czy ze mnie?:)))
                • szwager_z_laband Re: Witam serdecznie 16.10.05, 14:30
                  z uciechy
    • olandi1 Re: Witam serdecznie 16.10.05, 14:17
      no witom cie sam na forze i życza wiela szpasu z nami.
    • sloneczko1 witam Somepoint210 -mamy wątek "zapoznanie" 16.10.05, 14:21
      zapraszamy
      • somepoint210 Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 14:23
        Witaj Sloneczko, wlasnie dlatego zasugerowalem podpiecie takiego watku, jako
        podforum, dla takich slepakow, jak ja.
        • szwager_z_laband Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 14:28
          sam na tym forum je kozdy mile widziany :))
          • somepoint210 Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 14:30
            szwager_z_laband napisał:

> sam na tym forum je kozdy mile widziany :))

Jakze mogloby byc inaczej:)
            • szwager_z_laband Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 14:33
              w tym wzglyndzie zrobisz mi uciech kozdym wszkryfninciym - mosz jais konkretny
              temat w kerym poradziou bych ci np jo pomoc?
              • somepoint210 Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 14:36
                Nie, musze uciekac, na FG 'wielki' ruch:)
                • arnold7 Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 14:40
                  Ja, moje 3 wpisy i dwa inne za caly dziyn:)

• somepoint210 Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 14:47
                    He, he, mam pewien pomysl, ale chyba na niego za wczesnie. Emocje jeszcze nie
                    opadly.
                    • szwager_z_laband Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 14:48
                      mogesz go podsunonc gliwiczanom , ale my momy dosyc swoich ideii, a twoje nom
                      sie szczerze godajonc juz downo przejaduy :))
                      • somepoint210 Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 14:50
                        No mowie, ze juz mnie wyganiasz:)))
                        • szwager_z_laband Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 14:51
                          mylisz sie, raduja sie z kozdego suowa kere sam szkryflosz!

w tym synsie niy chciou bych szczegolnie byc zle zrozumianym przez ciebie !!

:)
                • szwager_z_laband Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 14:47
                  winszuja szybkego tympa i dej obacht na przensciu dlo pieszych
                  • olandi1 Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 14:49
                    Za późno, już przeloz he hehe
                  • annak12 Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 14:49
                    Witaj some
                    • somepoint210 Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 14:51
                      Witaj Anno, dzieki.
                      • ballest Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 16.10.05, 16:39
                        Anienko yno se nie zesrej za niym !
                        a, jak uon by Cie widziou jak wyglondosz to by z KONIA SPOD!
                        • slezan Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 11:01
                          Ooo, czy to odezwał się ten Ballest, który uczy innych szacunku dla kobiet?
                          • frelka1 Re: 17.10.05, 11:21
                            Jak słyszysz w towarzystwie,
                            Że keryś gupie fulo –
                            Niy nerwuj sie,
                            Ale dziynkuj Ponboczkowi,
                            Że słuchosz, a niy godosz...
                          • myha1 Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 11:22
                            nie odmówię sobie dodać ...i etykiety :(
                            • slezan Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 11:33
                              Mam wrażenie, że ktoś się podszył. Może coś nie gra z tymi małymi "L" w nicku
                              (może to duże "i"?)?
                              • myha1 Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 11:40
                                slezan napisał:

> Mam wrażenie, że ktoś się podszył. Może coś nie gra z tymi małymi "L" w nicku
                                > (może to duże "i"?)?

eee.... , napewno oryginał :))
                              • bartoszcze Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 11:41
                                Nie, to nie podszywka, bo wyróżnia mi jego nicka..
                                Po prostu od tej strony ballesta nie znałes, Slezan.
                                • slezan Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 12:34
                                  Nie wierzę. Ballest zawsze stał na straży dobrych manier. Przemawia przez
                                  Ciebie zła wola, Bartoszcze.
                                  • szwager_z_laband Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 12:41
                                    Slezan, a toch sie usmiou, czi je zes zicher ize escie dobrze zrozumieli ta
                                    typowo po slonsku zbudowano wypowiedz kerom Ballest sie wyraziou?

chyba niy :)))

ps

przipomna wszyskim ize Slonzok czynsto uzywo dosadnych suow jako parodii
                                    • szwager_z_laband ps/ps/ps 17.10.05, 12:42
                                      • szwager_z_laband Re: ps/ps/ps 17.10.05, 12:42
                                        Anna jak widzicie sie ale lepiyj zno jak wy wszyske czi cuzamyndokupy :)))
                                    • slezan Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 12:51
                                      Wydaje mi się jednak, że dobrze zrozumiałem intencje autora, kimkolwiek jest.
                                      • szwager_z_laband Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 12:58
                                        chyba jednak niy :)))

niy upiyrej sie bo naprowdy sie niy popisaliscie w tym wypadku :)))
                                        • ballest Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 14:47
                                          Jak czytom, to nawet Slezan nie zrozumiou mie, a to je Slonzok?
                                          Tak se u nos godou, jak Anna mnie nie zrozumiaua, to jom bardzo przeproszom!
                                          • szwager_z_laband Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 15:00
                                            Anna na zicher Cie zrozumiaua, bo i jo to zrozumiou, a jo je jednak modszy od
                                            Ciebie(tak jak Anna) i pomimo tego tego typu powiedzynia jeszcze poradza se
                                            przipomniec :)))
                                            • ballest Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 15:06
                                              To bouo po slonsku pedziane, zeby za nim tak nie gupiaua !
                                              Anna je ale bardzo wrazliwou, wiysz uo tym, ze mi jeszcze tego kajak nie
                                              zapomniaua!
                                              Przypuszczom, ze fajnie wyglondou, ale to inna sprawa! ;)
                                              • szwager_z_laband Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 15:10
                                                a znosz kobiyta kero niy je wrazliwo?

:))

• ballest Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 15:44
                                                  Ja, znom, moja siostra!
                                        • borasca0107 Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 15:48

> niy upiyrej sie bo naprowdy sie niy popisaliscie w tym wypadku :)))

:)))))

Jak to sie nie popisali? Oczywiscie, ze sie popisali:)
                                          Znajomoscia swojej etykiety goscia, KEiKa - jakkolwiek to sie nazywa;))

Po pierwsze primo - Ballest i Anna sa u siebie
                                          i moga ze soba rozmawiac jak im sie tylko podoba;)

Po drugie primo - nie zauwazylam, aby Ballest
                                          zlamal netykiete atakujac Anne tzw. personalnie -
                                          innymi slowy nie wypowiadal sie na temat Anny,
                                          tylko do Anny - a to jest zdziebeczko roznica.

Jesli Ballest bedzie mial ochote biegac tutaj (czyli U SIEBIE W 'DOMU')
                                          na golasa to, droga smietanko moderatorska, uprzejmie prosze zamknac oczy:)

Tutaj jestescie tylko goscmi i swoje sugestie, mundrosci zyciowe i netowe
                                          prosze stosowac na moderowanych i lekko powiedziawszy zaniedbanych Waszych
                                          forach, a tu zachowywac sie jak na gosci przystalo;) - czyli dziob w kubel;)))

Drodzy Gospodarze - uprzejmie prosze o oddzielny chlywik dla siebie - prosba
                                          spowodowana w trosce o bezpieczenstwo zakreconych chrzakajacych ogonkow w
                                          obecnym chlywiku ;)))))
                                          • szwager_z_laband Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 15:59
                                            :)))
                                            • ballest Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 16:03
                                              Ta ci umiy trumfnonc!
                                              ;)
                                          • slezan Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 16:28
                                            W kwestii ogólnie rozumianej kultury - gośc nie jest od tego, by instruować
                                            innych gości. Mógłbym więc zacytować - "dziób w kubeł".
                                            W kwestii formalnej - nick moderatora wyświetla się u góry. I chyba nie stoi
                                            tam "ballest"?
                                            • szwager_z_laband Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 16:31
                                              Slezan Hanys, Ballest Borasca, Ty tysz, i nawet jo, my wszyske sam momy prawo
                                              lotoc nawet sagate jak nom sie bydzie podobac :))
                                            • borasca0107 Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 16:37
                                              slezan napisał:

> W kwestii ogólnie rozumianej kultury - gośc nie jest od tego,
                                              > by instruować innych gości.

w kwestii formalnej - gosc ma prawo do bycia gosciem, a tym bardziej ma prawo
                                              do zwracania uwagi innym gosciom, jesli instytucja 'goscia' zaczyna byc
                                              szargana - nie ma natomiast prawa do instruowania Gospodarzy - moze co najwyzej
                                              odwrocic sie plecami i wrocic na swoje podworko;)
                                              • slezan Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 16:42
                                                Inaczej rozumiemy rolę gościa. Natomiast alfabetu używamy chyba tego samego - a
                                                jakoś nijak nie mogę doczytać się, że gospodarzem tego forum jest ballest.
                                                Skoro więc uważasz, że gość ma prawo upominać gościa, to moja uwaga pod adresem
                                                ballesta nie powinna Ci przeszkadzać. A może problem nie tkwi w relacji
                                                gospodarz-gość?
                                                • szwager_z_laband Re: witam Somepoint210 -mamy wątek "zapozna 17.10.05, 20:54
                                                  Slezan, my som sam jak kamraty, i bou bych rod kebys sie i Ty tak sam poczou :)
                                                  • sloneczko1 Slezan 18.10.05, 06:35

> Slezan, my som sam jak kamraty, i bou bych rod kebys sie i Ty tak sam poczou
                                                    :) tak samo myśla,jak Laband ---czuj sie u nos jak nasz kolega
                                                    a niy wrog
    • annak12 Tyle na temat "nie zesraj.. 17.10.05, 16:42
      Nadaremno nie zrobiła mi się na języku...
      Tak dokładnie wszystkich wypowiedzi nie czytałam,ale rzecz się też mnie
      dotyczy.,zwłaszcza mego odbioru tego postu:
      ballest 16.10.05, 16:39 + odpowiedz

Anienko yno se nie zesrej za niym !
      a, jak uon by Cie widziou jak wyglondosz to by z KONIA SPOD!
      • slezan Re: Tyle na temat "nie zesraj.. 17.10.05, 16:45
        No i OK. Choć tego nie rozstrzygniemy, to moim zdaniem intencje były zupełnie
        inne - ściśle związane z rolą osobistego wroga, jaką ballest ostatnio obarczył
        somepointa. No ale ta sprawa ani Ciebie, ani mnie nie dotyczy.
        • szwager_z_laband Re: Tyle na temat "nie zesraj.. 17.10.05, 20:53
          :)))

a godouch Ci slezan ze es to niy zrozumiou :)))

no i wiedziouech ize Anna to odbiere jak mo,

Anno, podziwiom Cie za spokoj i humor :)
          • slezan Re: Tyle na temat "nie zesraj.. 17.10.05, 21:04
            No ciekawe kto lepiej zrozumiał intencje ballesta. Jestem przekonany, że
            zirytowały go przyjazne stosunki między dwiema osobami, z których jednej nie
            darzy sympatią.
            • szwager_z_laband Re: Tyle na temat "nie zesraj.. 18.10.05, 06:31
              som widzisz ize mogom byc roztomaite punkty widzynia, ale kozdy mo swoje zasady
              i swoj rozum, a pomimo tego liczy sie i solidarnosc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka