annak12 Re: Pszonie 02.12.05, 11:50 Nim zdąrzysz mrugnąć powieką Już z nią jesteś za daleko;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 02.12.05, 22:11 Każda gwiazdka jest łakoma na bystrego astronoma;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 02.12.05, 22:46 Ten astronom tylko myślą grzeszy żadnej gwiazdki nie ucieszy;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 03.12.05, 11:29 annak12 napisała: > Ten astronom tylko myślą grzeszy > żadnej gwiazdki nie ucieszy;) Gwiazdki w niebie wszędzie, żadna do astronoma nie zejdzie;) grzeszenie nie jej przeznaczenie, woli wieczne świeceni;) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 03.12.05, 12:55 Chciala bys napewno miec jedna swoja gwiazdke noca spojrz w bezchmurne niebo i wybierz jedna z nich. Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 03.12.05, 14:46 rico-chorzow napisał: > Gwiazdki w niebie wszędzie, > żadna do astronoma nie zejdzie;) > grzeszenie nie jej przeznaczenie, > woli wieczne świeceni;) W platonicznej miłości nie zaznasz bliskości Gwiazdka zda ci się kwintesencją czaru boisz się ,że się okaże ....koszmaru;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 03.12.05, 18:37 annak12 napisała: > W platonicznej miłości > nie zaznasz bliskości i to mnie bardzo złości;)) > Gwiazdka zda ci się kwintesencją czaru > boisz się ,że się okaże ....koszmaru;) nie wierzę i się nie boję, inaczej idę do baru;)) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 03.12.05, 20:46 Lepiej jak by Ania do baru poszua, bo pijana kobieta jest aniouem w lozku! ;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 03.12.05, 20:52 ballest napisał: > Lepiej jak by Ania do baru poszua, bo pijana kobieta jest aniouem w lozku! > ;) Ballest.......,Ballest:( Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 03.12.05, 21:00 Chciala bys ksiezyca blask widziec w swoim oknie by ci swiecil cala noc jego srebrny promien! Rico, a moze zech z tom pijanom kobietom uocyganiou! :) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 03.12.05, 21:07 ballest napisał: > Rico, a moze zech z tom pijanom kobietom uocyganiou! > > :) Ballest,jak jo Ciy uocygania,to bydzies myślou,co prowda;))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 03.12.05, 21:02 ballest napisał: > Lepiej jak by Ania do baru poszua, bo pijana kobieta jest aniouem w lozku! > ;) bo śpi wtedy,co? Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 03.12.05, 21:18 ballest napisał: > Lepiej jak by Ania do baru poszua, bo pijana kobieta jest aniouem w lozku! > ;) To niby ja ,mam do baru Ty ballest nie masz umiaru Nie ma prawdziwej męskości bez deka delikatności Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Pszonie 03.12.05, 21:31 Siedzą w kawiarni trzy przyjaciółki. Rozmowa schodzi na związki z mężczyznami i ulubione pozycje łóżkowe. Pierwsza mówi: - Pochodzę z rodziny głębokowierzacej i uznaję tylko pozycję klasyczną. Pozostałe dwie patrzą na nią z politowaniem. Druga: - Ja preferuję pozycje na jeźdzca. Lubię czuć władzę nad mężczyzną. Trzecia nic nie mówi tylko uśmiecha sie pod nosem. W końcu, ponaglana okrzykami przyjaciółek oznajmia: - Ja lubię kochać się "na rodeo". Kobiety patrzą na nią z komletnym brakiem zrozumienia w oczach, więc tłumaczy: - Zaczynamy jak "na jeżdzca", a potem mówię facetowi, że mam AIDS i próbuję utrzymać się przez 8s... Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 03.12.05, 21:46 Już przy wyjściu w morze,na statku,amerykańscy marynarze po przespanej nocy z włoskimi dziewczynami: -Dolary falsyfikato- Dziewczyny włoskie: -AIDS originale- Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 03.12.05, 21:13 rico-chorzow napisał: > > nie wierzę i się nie boję, > inaczej idę do baru;)) Bym zastąpiła ci stare wino musiałabym być młodą dziewczynom:))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 03.12.05, 21:50 annak12 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > > nie wierzę i się nie boję, > > inaczej idę do baru;)) > > Bym zastąpiła ci stare wino > musiałabym być młodą dziewczynom:))) ;)wiek?!,chyba mi znany?, chyba,że specjalnie, .....ukrywany;)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 03.12.05, 23:07 rico-chorzow napisał: > ;)wiek?!,chyba mi znany?, > chyba,że specjalnie, > .....ukrywany;)) ....wiek!,cóż młoda dusza niejednego jeszcze rozrusza;) ukryć,po co? i tak wyjdzie,ot co! Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 03.12.05, 23:14 Fajnie dziouchy tu skryslocie Rica bardzo podnieco... Myslam, ze zwolnicie tera bo wos jutro na mszou bieram! Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 04.12.05, 08:58 ballest napisał: > Fajnie dziouchy tu skryslocie > Rica bardzo podnieco... > Myslam, ze zwolnicie tera > bo wos jutro na mszou bieram! :))))))) Sądzisz ,żem winna tego podniecenia i czas mi iść do rozgrzeszenia Z Tobą tam nie pójdę,rozpustniku:)))) Grzeszyłbyś i na klęczniku;)) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 04.12.05, 09:31 Co za sady, co za obraza zaroz Cie do swiecony wody wrazam! Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 04.12.05, 13:55 ballest napisał: > Co za sady, co za obraza > zaroz Cie do swiecony wody wrazam! Gdzie obrazę wyczytałeś lewą nogom wstałeś Czy ja mężczyznę winię gdy ulega ładnej dziewczynie Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 04.12.05, 19:27 Annak napisala: "Gdzie obrazę wyczytałeś lewą nogom wstałeś Czy ja mężczyznę winię gdy ulega ładnej dziewczynie" Oj Anienko skad te troski Nie ulegne zadnej tukej bo nie jestem wcale boski a Ty mi tukej jusz nie mukej :) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 04.12.05, 20:13 ballest napisał: > Oj Anienko skad te troski > Nie ulegne zadnej tukej > bo nie jestem wcale boski > a Ty mi tukej jusz nie mukej :)))) Jaki zatwardziały w swej boskości o Boże ,o naiwności nie sądż,żeś winien mojej gehenny brałam cię jako środek nasenny;))))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 03.12.05, 23:37 annak12 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > ;)wiek?!,chyba mi znany?, > > chyba,że specjalnie, > > .....ukrywany;)) > > ....wiek!,cóż młoda dusza > niejednego jeszcze rozrusza;) > ukryć,po co? > i tak wyjdzie,ot co! Aniu,nic nie wyjdzie, skoro mnie słowo trzymać, przyjdzie, jest cechą mojego charakteru, co twoje,prywatne,nie ujawniaj nikomu. Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 04.12.05, 09:41 rico-chorzow napisał: > > Aniu,nic nie wyjdzie, > skoro mnie słowo trzymać, > przyjdzie, > jest cechą mojego charakteru, > co twoje,prywatne,nie > ujawniaj nikomu. > > rico;) charakter u ciebie prawy mogę spać bez obawy Ale o pomstę do nieba woła Gdy TY nic,gdy ONA goła;))))))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 04.12.05, 10:04 annak12 napisała: > rico;) > charakter u ciebie prawy > mogę spać bez obawy > Ale o pomstę do nieba woła > Gdy TY nic,gdy ONA goła;))))))) Hehe,że ja prawy? oczywiście nie ma obawy, jednak eksperymentu potrzeba, że pomsta zginie z nieba;)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 04.12.05, 14:00 rico-chorzow napisał: jednak eksperymentu potrzeba, > że pomsta zginie z nieba;)) hehehe eksperymenty na tym etapie oj to byś dostał dobrze po łapie;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 04.12.05, 14:04 annak12 napisała: > hehehe > eksperymenty na tym etapie > oj to byś dostał dobrze po łapie;) Ja prawy,jak stwiedziłaś, tylko,gdyby łapę dopuściłaś;)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 04.12.05, 16:58 rico-chorzow napisał: > Ja prawy,jak stwiedziłaś, > tylko,gdyby łapę dopuściłaś;)) :)))))) Widzę ,że masz ciągotki by się dobrać do cnotki;))))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 04.12.05, 19:09 annak12 napisała: > rico-chorzow napisał: > > Ja prawy,jak stwiedziłaś, > > tylko,gdyby łapę dopuściłaś;)) > > :)))))) > Widzę ,że masz ciągotki > by się dobrać do cnotki;))))) Skłamałbym,gdybym nie powiedział, tylko w ramach moralności, jak i przyzwoitości, nie cnotki dla tak starych kości;))) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 04.12.05, 20:04 rico-chorzow napisał: > > Skłamałbym,gdybym nie powiedział, > tylko w ramach moralności, > jak i przyzwoitości, > nie cnotki dla tak starych kości;))) kości Twoje stare;) a pozatym wszystko jare i czyś na górze,czyś na dole błogosławisz swoją dolę;)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 04.12.05, 21:02 annak12 napisała: > kości Twoje stare;) > a pozatym wszystko jare > i czyś na górze,czyś na dole > błogosławisz swoją dolę;)) Coż ja mam do błogosławienia, skarżyć się nie mogę, dolą nie nazwałbym żywot mojego istnienia, tylko jak w naturze, lata idą ku górze!;) wigor nastolatków, cnotek przeszły burze;)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 04.12.05, 21:40 rico-chorzow napisał: Coż ja mam do błogosławienia, > skarżyć się nie mogę, > dolą nie nazwałbym > żywot mojego istnienia, > tylko jak w naturze, > lata idą ku górze!;) > wigor nastolatków, > cnotek przeszły burze;)) > To doświadczenie,ten dar nieba' masz, gdy go ci tak nie trzeba;) Mówisz teraz "Droga Pani" gdy cię nie stać na nic;)))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 04.12.05, 22:15 annak12 napisała: > To doświadczenie,ten dar nieba' > masz, gdy go ci tak nie trzeba;) > Mówisz teraz "Droga Pani" > gdy cię nie stać na nic;)))) No cóż,co zrobić, nie stać mnie nic;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 02.12.05, 22:46 Ten astronom tylko myślą grzeszy żadnej gwiazdki nie ucieszy;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 03.12.05, 08:49 Noc dyskretniejsza od ranka pokrywa wszystkie manka;) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 03.12.05, 10:48 Dziesiej nowa dzie sie zrodziou Czy byndzie dziouchy uwodziou ? Odpowiedz Link
olandi1 Re: Pszonie 03.12.05, 14:23 Uwodził - nie uwodził, lecz niejednej już zaszkodził Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 03.12.05, 14:51 olandi1 napisał: > Uwodził - nie uwodził, > lecz niejednej już zaszkodził Nie klnij motyla,posłannictwo spełni Gdy innej róży da także smak pełni:) Odpowiedz Link
olandi1 Re: Pszonie 03.12.05, 18:22 Posłannictwo spełnił ten motyl płochliwy i przekonała się róża, jaki on kochliwy Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 03.12.05, 18:31 Nie jeden kwiat, nie żyłby bez motyla, powia ino tyla;)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 03.12.05, 21:08 > Nie jeden kwiat, > nie żyłby bez motyla, > powia ino tyla;)) Za jeden wyśniony kwiat oddałbyś cały świat:) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 03.12.05, 21:04 olandi1 napisał: > Posłannictwo spełnił ten motyl płochliwy > i przekonała się róża, jaki on kochliwy Szczęśliwy człowiek ,gdy z Różom się żeni ma odtąd stróża serca i kieszeni;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Pszonie 04.12.05, 12:48 schlesien.nwgw.de/m/e/Moja_Staro_Jo_Ci_Przaja.mp3 Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 04.12.05, 13:34 hanys_hans napisał: > schlesien.nwgw.de/m/e/Moja_Staro_Jo_Ci_Przaja.mp3 Kebych niy wiedziou,coś gizd,tobych myślou,coś zuoślywy;)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 05.12.05, 13:53 "Wady żony bierzecie do kwadratu głośno ogłaszacie światu A o zaletach nie mówicie nikomu z pewnością dla dobra domu" Odpowiedz Link
olandi1 Re: Pszonie 05.12.05, 13:59 Zona to jest dusza domu, jej wad więc nie przekazuję nikomu Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 05.12.05, 14:18 annak12 napisała: > "Wady żony bierzecie do kwadratu > głośno ogłaszacie światu > A o zaletach nie mówicie nikomu > z pewnością dla dobra domu" Któż to taki, że żony nie ceni, czas najwyższy, że się zmieni. Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 05.12.05, 14:37 rico-chorzow napisał: > > Któż to taki, > że żony nie ceni, > czas najwyższy, > że się zmieni. Zmiana u Was szybko następuje kiedy się z ślubną próg przestępuje wychodzi to .....zwierzę;) mężczyzną już nie wierzę;( Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 05.12.05, 14:27 Dobra żona zawsze gotuje co mężusiowi bardzo smakuje:) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 05.12.05, 14:49 Książe, cóż cię tak złości me serce pełne miłości ciągle stroisz fochy nie pomogą twe łzy jak grochy Boję się ciszy wtedy się własne serce słyszy Ten pan i ta pani byli na siebie skazani Klęskę przyjmij godnie nie sądż mnie pochopnie Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 05.12.05, 16:54 annak12 napisała: > Książe, cóż cię tak złości > me serce pełne miłości > ciągle stroisz fochy > nie pomogą twe łzy jak grochy > Boję się ciszy > wtedy się własne serce słyszy > Ten pan i ta pani > byli na siebie skazani > Klęskę przyjmij godnie > nie sądż mnie pochopnie No..klęskę przyjmuje, za tytuł księcia dziękuję, jest mi to jakoś znajome, ale chyba ciut przerobiane?;))) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 05.12.05, 19:24 Rico, nie bierz wszystkiego na powaznie Pszonie nigdy nie zamarznie ;))))' Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 05.12.05, 19:32 ballest napisał: > Rico, nie bierz wszystkiego na powaznie > Pszonie nigdy nie zamarznie > > ;))))' By Cie jasny pieron tera szczelou,myślou'ch,co to Ania,niych Ciy jasny gwint ściśnie,tera mi sie dostanie;))).Niy biera wszycko powrzanie!!!,kejbych wszycko powarznie brou,to piyrsze Ciy hyrtoń przekrynca,Giździe,Uostudo!!! Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 05.12.05, 22:20 No to widzam ze rozumiesz szpas Rico. Rico jak by niy tan szpas to by bouy wouy z nas ! Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 06.12.05, 22:40 Jutro jest nowy dziyn bydzie lepszy, to wiym! Gute Nacht idam spac, mom dzisiej DOJSC! Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 05.12.05, 19:27 Chyba wiedziałem,gdzie Ania odpowie, klęska nie chodzi mi po głowie;)) Ciekawe, co terez z regała pięknego wyszukała?:)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 07.12.05, 15:17 Nikt tu wczoraj nie zagościł czyżby bał się miłości może czyjeś serce zranione było w samotności się nie zabliżniło Amor strzałą przeszywa wzbraniać się,ran przybywa Ten wątek nam jest dany by kochać i być kochanym:) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 07.12.05, 18:27 Niektóre serce czasem, nie potrafi, choć może nie zranione, pomimo,że bardzo trafione. Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 09.12.05, 09:46 Kazda kobieta kochac potrafi choc nie zawsze do jego serca trafi Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 09.12.05, 13:30 ballest napisał: > Kazda kobieta kochac potrafi > choc nie zawsze do jego serca trafi Dla Was to tylko gierka wystarczy też iskierka Rany lubicie zadawać w swe sidła można wpadać Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 09.12.05, 13:37 My kobiety bardzo lubimy dlatego sie z nim czubimy ;) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 09.12.05, 18:29 Jan III Sobieski: Listy do królowej Marysieńki monika.univ.gda.pl/~literat/listys/040.htm Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 10.12.05, 13:45 Z miłością jest jak z masłem. Od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje je w świeżości. Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 20.12.05, 12:42 JOu pszajam naszym dwom nowym forumowiczkom, Beatce i Walezce ! Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 09.12.05, 12:50 Kiedy przechodzi ładna dziewczyna Zaraz chopom Amor łuk napina;) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 09.12.05, 12:57 Rzekla lilia do motyla. Nikt nie patrzy.Niech pan zapyla Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 09.12.05, 13:15 na szczęście nikt mi nie każe przyznać się o czym marzę nie bronię serca od słońca promienia choć pozostanie po nim "smuga cienia" Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 20.12.05, 18:01 Jekże przyziemnie, realnie,trzeźwie, a jednak przyjemnie:) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 20.12.05, 18:51 Aby przyjemność zrobić damie to Waszmość może kłamie:)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 20.12.05, 19:25 Zeby się do serca damy dobić, trzeba kłamać,oszukiwać, i wszystko zrobić;)) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 20.12.05, 20:15 Prawdziwa Dama wie czego chce ona caluje,kocha i paluszki ssie!1 Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 20.12.05, 23:16 Kazda kobieta w kapeluszu jest DAMOM od nog do uszu! Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 21.12.05, 07:18 gitara i dobra nuta wszedzie wejdziesz i bez huta ! Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 21.12.05, 17:07 ballest napisał: > Kazda kobieta w kapeluszu > jest DAMOM od nog do uszu! Każda "potwora" w kapelusz ubrana nie jest od razu za Damę uznana Prawdziwa Dama w upalne dni cieniutkie pńczoszki nosi rękawiczki koronkowe,parasolkę z drugiej dzentelmena pod rączkę porusza się zaś z gracją ogłada w parze z elegancją To obraz Damy, ale czy damy:)))) Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 21.12.05, 17:15 No, tu mosz recht, rynkawiczki tysz do tego nalezom! Wiym o Tym ! Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 21.12.05, 16:55 rico-chorzow napisał: > Zeby się do serca damy dobić, > trzeba kłamać,oszukiwać, > i wszystko zrobić;)) :)) Waszmości do serca fortelem a panie ... za portfelem:))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 22.12.05, 10:49 annak12 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > Zeby się do serca damy dobić, > > trzeba kłamać,oszukiwać, > > i wszystko zrobić;)) > :)) > Waszmości do serca fortelem > a panie ... za portfelem:))) Coby mi siy rynka, gupot niy tszimała, toby i tych pierdou, niy napisała;)) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 22.12.05, 21:03 No i co je sam dali, dziousze gowy niy , pominali? Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 23.12.05, 07:37 Pszonie to je fajno rzyc, yno samymu siy,to yno uciyc. Odpowiedz Link
ballest Re: Pszonie 23.12.05, 10:25 Jutro bydymy Ponboczkowi adorowac a naszym bliskim podarkow nie zalowac Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 23.12.05, 13:32 ballest napisał: > Jutro bydymy Ponboczkowi adorowac > a naszym bliskim podarkow nie zalowac Podarek z serca nie dany jest często wypominany Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 23.12.05, 13:20 rico-chorzow napisał: > Pszonie to je fajno rzyc, > yno samymu siy,to yno uciyc. :))uciec przed kochaniem, za póżno, panie:)))) Mój uśmiech zwycięski jest sprawcą Twojej klęski;) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 23.12.05, 15:30 Tej klęski się nie boję;))) stoją inne walki i znoje, ale i te ,z tą klęskom, w plecach,poparciu ostoję. Zwyciąstwo jest dobrą sprawą, a skromność, jeszcze lepszę oprawą. Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 23.12.05, 23:37 rico-chorzow napisał: > Tej klęski się nie boję;))) > stoją inne walki i znoje, > ale i te ,z tą klęskom, > w plecach,poparciu ostoję. > > Zwyciąstwo jest dobrą sprawą, > a skromność, > jeszcze lepszę oprawą. Skromność i ...tajemnica najbardziej nas zachwyca jestem skromności wzorem:) może .... zawsze wieczorem;))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 23.12.05, 23:58 A co w ciągu dnia?, nos do góry,łatwa gra? Do wieczoru,może,kiedyś przejdzemy, i całkiem tajemnicy się wyzbędziemy;) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 24.12.05, 00:06 rico-chorzow napisał: > A co w ciągu dnia?, > nos do góry,łatwa gra? > Do wieczoru,może,kiedyś przejdzemy, > i całkiem tajemnicy się wyzbędziemy;) W dzień dyktuje mi wstyd co w miarę,a co zbyt:) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 24.12.05, 00:12 Jak to szybko,ładnie, tylko czy z sercem składnie? Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 24.12.05, 09:06 rico-chorzow napisał: > Jak to szybko,ładnie, > tylko czy z sercem składnie? :) nie bronię serca przed Amora strzałą czyżby "lubemu" też się dostało:))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Pszonie 24.12.05, 09:28 A dostało,dostało;)) i nie jeden wpis zatrzymało;)) Nie wiem,czy do"lubego" prawo mam, ale się postaram, ale Ty mi wierz, cieszy mnie "też";)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 25.12.05, 15:25 rico-chorzow napisał: > A dostało,dostało;)) > i nie jeden wpis zatrzymało;)) > Nie wiem,czy do"lubego" > prawo mam, > ale się postaram, > ale Ty mi wierz, > cieszy mnie "też";)) :) Już się postarałeś, konkurentów poskreślałeś:) to"też" bym dodała do życzeń ,które otrzymałam a w te hieroglify się wczytuję jednak nic z nich nie pojmuję:)) czy to postów się tyczy czy może te "zatrzymane wpisy":) Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 23.12.05, 13:14 rico-chorzow napisał: > No i co je sam dali, > dziousze gowy niy , > pominali? .....niy pominali yno taki popis zeście dali:( nie warto było tu wchodzić po co, bardziej nabroić Odpowiedz Link
annak12 Re: Pszonie 23.12.05, 13:01 rico-chorzow napisał: > > Coby mi siy rynka, > gupot niy tszimała, > toby i tych pierdou, > niy napisała;)) a cóż tu ręka winna głowa dostać powinna a jesli cos wypowiesz język utniesz ,by poskromić mowę zanim ci język utnie głowę:)) Odpowiedz Link