builder 08.03.06, 02:25 users.sdsc.edu/~hannes/html/pictures/flowers/images/red_flower.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczko1 Re: International Women's Day 08.03.06, 17:39 dziynkuja za życzynia z okazji International Women's Day :) Odpowiedz Link
borasca0107 Builder... z Ciebie to calkiem sympaciocha jest;) 08.03.06, 19:45 ...jak miedzynarodowy to miedzynarodowy, wiec pieknie tu podziekuje za sliczne kfiotki;)) - i dolacze jedna pania z pewnego poza gliwickiego zakatka;) jako ze kobieta "w po³owie jest ma³ą prawdą, w po³owie ma³ym k³amstwem, a w ca³ości wielką niewiadomą" :) - to tak zamiast kwiatka:) www.onephoto.net/info.php3?id=246489 Pozdrowionka swiateczne dla wszystkich Pan, a w szczegolnosci dla Sloneczka i Muraszki, jesli tu zaglada;) i babskich lojtnantow;P (w koncu to takze jakby ich swieto;) - a nieswiateczne dla calego gangu przesympatycznych gliwickich pieroonskich gizdow:) pyrski i takie tam;))) Odpowiedz Link
dede99 Re: Builder... z Ciebie to calkiem sympaciocha je 08.03.06, 19:49 Hi Borasca! Ale sie ta Pani na dzisiejsze swiynto odswiyntnie wygalowala;)) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Builder... z Ciebie to calkiem sympaciocha je 08.03.06, 19:52 dede99 napisał: > Hi Borasca! > Ale sie ta Pani na dzisiejsze swiynto odswiyntnie wygalowala;)) hej hej;))) eehh.. czego to sie nie zrobi, aby przypodobac sie plciiiiii mniej pieknej;) To w takim razie dolacze jeszcze jedna strojnisie z tego samego plemienia - jak juz o kobietach mowa;) www.onephoto.net/info.php3?id=241025 :) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Builder... z Ciebie to calkiem sympaciocha je 08.03.06, 19:55 borasca0107 napisała: > dede99 napisał: > > > Hi Borasca! > > Ale sie ta Pani na dzisiejsze swiynto odswiyntnie wygalowala;)) > > hej hej;))) > > eehh.. czego to sie nie zrobi, aby przypodobac sie plciiiiii mniej pieknej;) > To w takim razie dolacze jeszcze jedna strojnisie z tego samego plemienia - jak > > juz o kobietach mowa;) > www.onephoto.net/info.php3?id=241025 > te czarne zęby to od żucia tytoniu? Odpowiedz Link
dede99 Re: Builder... z Ciebie to calkiem sympaciocha je 08.03.06, 19:55 te zeby to zawsze takie,czy tylko od swieta? Odpowiedz Link
dede99 Re: Builder... z Ciebie to calkiem sympaciocha je 08.03.06, 19:59 Widzialem niedawno reportaz o jakims plemieniu gdzie kobiety zeby sie podobac malowaly na czarno swoje zeby. Super zdjecia,Bora! Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Builder... z Ciebie to calkiem sympaciocha je 08.03.06, 20:01 to okropne co kobiety robią żeby się podobać:( Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Builder... z Ciebie to calkiem sympaciocha je 08.03.06, 20:02 dede99 napisał: > Widzialem niedawno reportaz o jakims plemieniu gdzie kobiety zeby sie podobac > malowaly na czarno swoje zeby. napewno, zeby sie podobac? i pomyslec, ze to wszystko przez facetow! grrr ;))) to mam tu jeszcze jedna strojnisie;)) www.onephoto.net/info.php3?id=229679 > Super zdjecia,Bora! baaaardzo sie ciesze, ze Ci sie podobaja!! :) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Builder... z Ciebie to calkiem sympaciocha je 08.03.06, 20:04 naprawde piękne fotki,może jednak wydasz tą książkę? Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Builder... z Ciebie to calkiem sympaciocha je 08.03.06, 20:13 sloneczko1 napisała: > naprawde piękne fotki,może jednak wydasz tą książkę? hmmm... kto wie;)) to jeszcze jedna pania w typowym birmanskim makijazu;))) www.onephoto.net/info.php3?id=230120 www.onephoto.net/info.php3?id=241725 obydwie zlapane w obiektyw w pracy w kamieniolomach:( i tu jedna staruszka z Kambodzy: www.onephoto.net/info.php3?id=235736 w koncu mialo byc miedzynarodowo;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Builder... z Ciebie to calkiem sympaciocha je 08.03.06, 20:15 to nawet do kamieniołomow sie malują? Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Builder... z Ciebie to calkiem sympaciocha je 08.03.06, 20:20 sloneczko1 napisała: > to nawet do kamieniołomow sie malują? przede wszystkim do kamieniolomow:) no i niech mi ktos powie, ze kobietom nie nalezy sie ten dzien kobiet;)))) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Builder... z Ciebie to calkiem sympaciocha je 08.03.06, 20:05 borasca0107 napisała: > dede99 napisał: > > > Widzialem niedawno reportaz o jakims plemieniu gdzie kobiety zeby sie pod > obac > > malowaly na czarno swoje zeby. > > napewno, zeby sie podobac? i pomyslec, ze to wszystko przez facetow! grrr ;))) > to mam tu jeszcze jedna strojnisie;)) > www.onephoto.net/info.php3?id=229679 > > Super zdjecia,Bora! > > baaaardzo sie ciesze, ze Ci sie podobaja!! :) a ta sobie szyję naciąga;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Borascooooooooooo 08.03.06, 19:54 kopa lat,myślałam o Tobie ale nie chciałam Ci przeszkadzać w Twoich podróżach:), wpadaj częściej z takimi ślicznymi reportażami jakie umiesz pisywać:) pozdrowionka:))))) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:00 rico-chorzow napisał: > no kaj som te Frelki:)? hehehehe... Ricooooooo, Ty galancie jeden - juz bys chcial zasmakowac?? :P Takie mozna spotkac na polnocy Tajlandii:) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:10 borasca0107 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > no kaj som te Frelki:)? > > hehehehe... Ricooooooo, Ty galancie jeden - juz bys chcial zasmakowac?? :P > > Takie mozna spotkac na polnocy Tajlandii:) Widzę,że się lubimy,tylko nie wiem co jest Tajlandia:) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:18 rico-chorzow napisał: > Widzę,że się lubimy, hehehe ... lojtnantow to ja zawsze lubilam;P > tylko nie wiem co jest Tajlandia:) :))) Tajlandia znajduje sie na rozlanym placku po prawej stronie mapy;P ... takie tam cus w ktorym kroluje miska z makaronem wszelkiej postaci itp itd.. grrr ;P Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:22 Zrozumiałem -takie tam cuś-,po prawej stronie,Dzioucha dyć sam musis gynau naszkryflać!!!;)) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:27 rico-chorzow napisał: > Zrozumiałem -takie tam cuś-,po prawej stronie,Dzioucha dyć sam musis gynau > naszkryflać!!!;)) no przeciesz naszkryflalam;P Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:29 borasca0107 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > Zrozumiałem -takie tam cuś-,po prawej stronie,Dzioucha dyć sam musis gyna > u > > naszkryflać!!!;)) > > no przeciesz naszkryflalam;P Ale nie tak ładnie jak o sadachronie;))) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:35 rico-chorzow napisał: > Ale nie tak ładnie jak o sadachronie;))) hehehehe... niedlugo bede latac z takim spadochronem i skrzydelkiem i silnikiem na plecach - to dopiero bedzie opisywania kazdego siwego wlosa, ktory mi przybedzie;))) to narazie uciekam:) pozdrowionka Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:37 borasca0107 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > Ale nie tak ładnie jak o sadachronie;))) > > hehehehe... niedlugo bede latac z takim spadochronem i skrzydelkiem i silnikiem > > na plecach - to dopiero bedzie opisywania kazdego siwego wlosa, ktory mi > przybedzie;))) > > to narazie uciekam:) > > pozdrowionka Niy ma tak leko,poć sam nazot,poć,poć!!! Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:45 rico-chorzow napisał: > Niy ma tak leko,poć sam nazot,poć,poć!!! mam wypocic? ;P Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:47 borasca0107 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > Niy ma tak leko,poć sam nazot,poć,poć!!! > > mam wypocic? ;P Nie odchodź,choć tutaj:) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:31 no i musze uciekac bo szef sobie znow o mnie przygomnial...slowo daje, ze go wyrzuce z pracy na zbity... nie powiem co.. grrr ;))) Jeszcze raz serdeczne pozdrowionka i uprzejmie prosze sie na tym debesciakowym forum nie klocic bo jak wpadne pomiedzy watki to dopiero zacznie sie kurzyc;))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:27 rico-chorzow napisał: > Zrozumiałem -takie tam cuś-,po prawej stronie,Dzioucha dyć sam musis gynau > naszkryflać!!!;)) Tłumaczyć?:) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:31 rico-chorzow napisał: > rico-chorzow napisał: > > > Zrozumiałem -takie tam cuś-,po prawej stronie,Dzioucha dyć sam musis gyna > u > > naszkryflać!!!;)) > > Tłumaczyć?:) skad wiesz? :))))))))))))) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:36 borasca0107 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > rico-chorzow napisał: > > > > > Zrozumiałem -takie tam cuś-,po prawej stronie,Dzioucha dyć sam musi > s gyna > > u > > > naszkryflać!!!;)) > > > > Tłumaczyć?:) > > skad wiesz? :))))))))))))) J..ou b..ar..dzo byysss...tr..y ,he......he.....he:))))) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:45 rico-chorzow napisał: > J..ou b..ar..dzo byysss...tr..y ,he......he.....he:))))) ;P Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:48 borasca0107 napisała: > rico-chorzow napisał: > > > J..ou b..ar..dzo byysss...tr..y ,he......he.....he:))))) > > ;P Jestem bardzo bystry,hehehe,przepraszam za auto diagnozę,hehehehe Odpowiedz Link
ballest Pani Bora, ciesze sie bardzo! 08.03.06, 21:02 Od kiedy pisze Pani na watku Buildera! Po tak dlugim czasie nas Pani odwiedzila, to przeca CUD! Zdjecia FANTASTICO! Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Pani Bora, ciesze sie bardzo! 08.03.06, 21:40 ballest napisał: > Od kiedy pisze Pani na watku Buildera! a od kiedy to szanowny Pan Balcio bedzie mi dyktowal gdzie moge pisac, a gdzie nie? Jakos ogolnie cos nerwowienki ostatnio;P Odpowiedz Link
ballest Re: Pani Bora, ciesze sie bardzo! 08.03.06, 21:45 Pani Borasco, wcale nie nerwiutenki, jak Pani wlazua na takie dywygacje? Zdenerwowalem sie , bo watkow Buildera nie czytam, - a tu taki VIP - Gosc na jego watku? Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Pani Bora, ciesze sie bardzo! 08.03.06, 21:51 ballest napisał: > Pani Borasco, wcale nie nerwiutenki, jak Pani wlazua na takie dywygacje? > Zdenerwowalem sie , bo watkow Buildera nie czytam, - a tu taki VIP - Gosc na > jego watku? Balciu... tylko wez wdech i wydech... relax... i jeszcze raz wydech a teraz czytaj.. tylko nie placz... bo wyobraz sobie, ze Builder nawet sie da lubic... :P - a teraz pedz do kuchni i zaparz sobie melise na uspokojenie :)))) Odpowiedz Link
ballest Re: Pani Bora, ciesze sie bardzo! 08.03.06, 21:58 Bora, przeca Builder najgorszy nie je, jou juz richtig gorszych spotkou! Mnie choc bys chciaua, mnie z rownowagi nie wyprowadzisz! Na uspokojenie mam nie tylko melisse, ;) Bora a Ty tu wleziesz i zaroz mie glaskosz ;) Muszam ale przytznac, ze se BARDZZZZOOOOOOO A BAAAAAARDZO cieszam, zes tu je ! Nie tylko jou, inni se tysz uo Ciebie pytali! a to takie mode chopcy ;) Odpowiedz Link
ballest Re: Pani Bora, ciesze sie bardzo! 09.03.06, 08:25 a ta fotka byla najfajnieszou www.onephoto.net/uploads/borasca0107/1137311734_gal_dlszyje.jpg Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 19:58 Dede... te jagodki w paszczy to calkiem nieswiateczne - codziennosc;))... tak Sloneczko - to od zucia i plucia... przestroga dla palaczy - nawet nie chce myslec jak u takich pluca wygladaja;))) Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Borascooooooooooo 08.03.06, 20:07 sloneczko1 napisała: > kopa lat,myślałam o Tobie ale nie chciałam Ci przeszkadzać w Twoich > podróżach:) hehehe... juz mi sie chwilowo przejadly podroze:)) wiec troche Wam tu pomarudze;) > wpadaj częściej z takimi ślicznymi reportażami jakie umiesz pisywać:) slicznie dziekuje;) no wlasnie przegladam wateczki i nie dowierzam - zostawic tu niektorych na chwile bez dozoru to w piaskownicy lopatki w ruch, ze normalnie kurz pewnie i na wodzie sie robi;))) Odpowiedz Link