Dodaj do ulubionych

cojs nowego na FG

01.06.06, 16:07
Gliwice

Re: Prostaki
Autor: ewelina.b4
Data: 01.06.06, 15:40 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

------------------------------------------------------------------------------
--
powtórzę jeszcze raz. PROSTAKI JESTEŚCIE. Plebs niewychowany,typowe pieniacze
z
polskiej historii w wydaniu małomiasteczkowej żulii.I ta moderatorka myha jak
prosta żona kowala skacząca na wasze rozkazy.Forumowi onaniści schlebiający
sobie w każdym temacie. Zdominowanliście forum na swoją modłę zręcznie
eliminując innych nie tak jak wy myślących osobnikach.Zręcznie ich wyrzucając
z
forum za pomocą narzędzi jakimi są ci dwaj zmanipulowani przez was
moderatorzy.Wiele wskazuje zresztą na to ,że jeden moderator występuje też pod
innym nickiem.Siedzę od rana w biurze przy komputerze pisząc pracę na temat
internetowych zjawisk społecznych i socjologicznych. Paszca mi się otwporzyła
jak przeczytałam wątki od kilku miesięcy. Wszystkie zdominowane przez grupę
schlebiających sobie bufonów i prostaków.Sposoby pisania i formułowania
wypowiedzi świadczą jednoznacznie ,że niektórzy z was piszą pod klikoma
nickami
prezentując czase odmienne punkty widzenia. Świadczy to o delikatnie ujmując
skrzywieniach psychicznych niektórych osobników. Byłam na praktyce w Agorze
tyskiej w ub. roku i pewnie pojawię się tam jeszcze raz. Nie omieszkam zwrócić
uwagi na to co się tu dzieje oraz postaram się interweniować w celu
wyczyszczenia pewnych naleciałości ponieważ manipulowanie opinią na tymże
forum
fałszuje się obraz lokalnego społeczeństwa,jako purytańsko nacjonalistycznej
mieszaniny sfrustrowanych obywateli.
Pozdrwaiam.
Ewelina B

i juzajs wtojs ta mafja pokilou;-)

Obserwuj wątek
    • dede99 Re: cojs nowego na FG 01.06.06, 17:07
      > ramon6 napisał:
      > i juzajs wtojs ta mafja pokilou;-)

Ramon,myslisz ze te bufony razym z zona kowala sie cos z tygo robiom???
    • annak12 Re: cojs nowego na FG 01.06.06, 17:09
      ramon6 napisał:
      >
      > i juzajs wtojs ta mafja pokilou;-)
      >
      Też pewno Mamy miejsca łechtliwe;)Jeśli p.Ewelina tu zagląda ,to też prosimy;))
      • ballest Re: cojs nowego na FG, czyli nasz nowy sukces 01.06.06, 17:18
        Wpierw RAMON, wielkie bardzo wielkie dzieki, zes to uodkrou, bo jou tam juz
        wcale nie zaglondom.
        Ciesze sie, ze Ewelina potwierdzila nasze spostrzenia o tej gliwickiej Mafii.
        Teraz juz nie moga nom przeciepowac, ze my mamy urojeniam a przy okazji
        dowiadzieli my sie gdzie ten GNOJOK se znajduje, kery Bredziu i spolka tak
        pietnujom.
        • ballest Re: cojs nowego na FG, czyli nasz nowy sukces 01.06.06, 17:24
          ;)
          "Prostaki
          ewelina.b4 01.06.06, 14:10 + odpowiedz

Zero szacunku panowie. Totalne zera jesteście. Chłopcy z piaskownicy mają więcej
          klasy niż wy.I ja mieszkam w tym samym mieście z taką żulią...

• Re: Prostaki
          ewelina.b4 01.06.06, 14:21 + odpowiedz

I do tego jeszcze pani moderator myha. Rodzynek wśród elity tego wątku. Ładna
          komitywa. Już ja widzę jak tworzy się "forum Gliwice".Tak jak "Trybunę
          robotniczą"
          towarzystwo wzajemnej adoracji? "

ALE IM LEJE ;)
          • ballest Re: cojs nowego na FG, czyli nasz nowy sukces 01.06.06, 17:32
            " To wy macie teksty nacjonalistyczno nazistowskie
            ewelina.b4 01.06.06, 16:13 + odpowiedz

wasze podejście do ludzi myślących inaczej niż wy jest typowo nacjonalistyczo
            dmowsko nazistowską foermą wyrażania swoich doktryn ludzi myślących w swoim
            mniemaniu jedynie słusznie. Powiem wam językiem który sami używacie i jakim
            darzycie innych ,przeciwnie myślących niż wy.I skorzystam z anonimowaści jaką
            daje internet bo wy jej nadużywacie.
            DLA MNIE JESTEŚCIE PAJACE,manipulanci i grupa sfrustrowanych nieudaczników
            życiowych wy i wasi moderatorzy działający na waszym sznureczku.
            To forum można porównać do zbioru peanów i pochwał pod swoim adresem osób
            niespełnionych ,życiowo ,rogaczy i spalonych przez rodziny kur
            domowych.Nieudaczników życiowych dla których internet jest swoistą furtką na
            wolność powiedzenia tego za co w normalnym życiu dostalibyście po mordzie.
            Tchórzy i frustratów.
            Mocne ale prawdziwe.
            Żegnam, Pajace!"

No ja, musze przyznac, ze dzioucha ich jeszcze kulturalnie ocenila, bo tak
            naprawde, to najwiecej uciechy z FG by miou Jankiel, bo na takim psalterium to
            nawet on jeszcze nie grou!
            • hanys_hans Re: cojs nowego na FG, czyli nasz nowy sukces 01.06.06, 18:47
              Chopcy skoond to mocie te posty, na FG takich niyma?!?!?
              • ballest Re: cojs nowego na FG, czyli nasz nowy sukces 01.06.06, 19:39
                Poczekej Hany, podom link!
                • ballest Re: cojs nowego na FG, czyli nasz nowy sukces 01.06.06, 19:41
                  Ta im nazdaua, ale wlasciwie tylko prouwda napisala;)
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34517&w=42843180
    • szwager_z_laband Re: cojs nowego na FG 01.06.06, 20:10
      i jeszcze jyj niy zabanowali?
      • hanys_hans Re: cojs nowego na FG 01.06.06, 20:19
        szwager_z_laband napisał:

> i jeszcze jyj niy zabanowali?

Tyj uod kowala niy zabanujoom, uoona je kuto na wszyske sztyry kopyta!
        • dede99 Re: cojs nowego na FG 01.06.06, 20:32
          hanys_hans napisał:
          > > Tyj uod kowala niy zabanujoom, uoona je kuto na wszyske sztyry kopyta!

Oni sie tam nawzajym zakuli na Amen;))
          • ballest Re: cojs nowego na FG 01.06.06, 20:48
            no to tera wiedzom, jak ich inni widzom, bo do dzisiej, to byc moze przy ich
            tepocie, nie wiedzieli.
            • ramon6 Re: cojs nowego na FG 01.06.06, 22:39
              FG juzajs "czyste"
              niyma czegojs czego byc niy moze, a jusz napweno niyma cenzury;-)
              Czyszby ci s GW tego niy widzieli co sie tam robi?
    • sloneczko1 Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 00:35
      ciekawa lektura,w końcu nikt nie jest zmuszony pisywać na takim to a takim
      forum,jesteśmy ludźmi wolnymi i możemy się wypowiadać tam gdzie się nam podoba:)
      • ballest Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 12:55
        Mnie to tysz ciekawi, bo to nie je zodyn uot nos!
        a moze Meg se na to pozwoloua, bo uona wiy najlepi, ze tak jest jak jest?
        • sloneczko1 Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 17:10
          i naprawdę to nie jestem ja,choć niektórzy tak myślą:)
          • sloneczko1 Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 17:22
            Glywice i okolice sa naszą wspólną własnością obojętnie jakiego jesteśmy
            pochodzenia,i jakie poglądy mamy,niestety,ze względu na wulgarne wypowiedzi i
            szykany które nas dotykały byliśmy zmuszeni do otwarcia tego forum i jak widać
            dobrze się tutaj czujemy,nie należę do ludzi którzy kogoś atakują,no chyba że
            jestem sama atakowana ,ale zawsze próbuję najpierw bardziej pokojowych
            sposobów :)
          • annak12 Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 18:51
            sloneczko1 napisała:

> i naprawdę to nie jestem ja,choć niektórzy tak myślą:)

Słoneczko,tylko winni tłumaczą(wyjaśniają).Nie jesteśmy już na FG,że musimy
            bronić,tłumaczyć,że piszemy nie dla "lizaka".
            • hanys_hans Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 19:59
              cojs nowego na FG?

Staro biyda!
              • szwager_z_laband Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 20:05
                jak to jo zowdy godom "staro biyda, nowe piniondze" :)
                • hanys_hans Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 20:21
                  szwager_z_laband napisał:

> jak to jo zowdy godom "staro biyda, nowe piniondze" :)

www4.patrz.pl/uplx/img/32822.jpg
                  • szwager_z_laband Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 20:24
                    tyn to je taki pieron z tych czasow jak bouy "stre" i "nowe" portmanyje, ino ze
                    swiyntego udowo:)
                  • ballest Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 20:33
                    Obojetnie fto tam cos skryslou, Ewelinka napisala prouwda a to mnie cieszy.
        • meg_s Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 20:41
          > a moze Meg se na to pozwoloua,

1. nie wstydzę się swoich poglądów i jak chcę coś powiedzieć, piszę pod swoim
          nickiem

2. taki tekst jak tej całej eweliny, byłby poniżej mojej godności
          • hanys_hans Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 22:31
            www4.patrz.pl/uplx/img/30890.jpg
            • ballest Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 23:02
              Ten tekst MEG, odpowiada prawdzie a Twoja wypowiedz reprezentuje Niveau
              gliwickiego forum po naszym odejsciu.
              Cos mi sie wydaje, ze boisz sie prawdy:
              Widzisz Meg, choc sie znomy od lat, ale ja zawsze pisze to co mysle, nie
              zwracom nigdy uwagi na osoby co znom.
              Piszam zawsze to co myslam.
              • sloneczko1 Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 23:51
                no to jest nos sam wiyncyj co pisze pod jednym nikiym i yno to co myśli,i tysz
                myśla,że Meg_s to niy była bo niy musi pod inkszym nikiym wyrażać swoich
                poglondow :)
                • ballest Re: cojs nowego na FG 02.06.06, 23:58
                  To wiym, to boua tylko takou malou dygresja tak richtig pedziec - prowokacja.
                  • meg_s na marginesie 03.06.06, 09:10
                    ballest napisał:
                    > ...to boua tylko takou malou dygresja tak richtig pedziec - prowokacja.

na marginesie - ballest twierdził nieraz, że dzięki niemu "Metamorfozy"
                    interesują się historią - myślałam zawsze, że to właśnie taka "podpucha" - ale
                    on zdaje się sam w to wierzyć
                    tak się śmiesznie składa, że w naszym stowarzyszeniu tak naprawdę interesują się
                    historią osoby które mają przyjemność nie znać ballesta - oto praca jednej z nich:

www.gliwiczanie.pl/Reportaz/nspj/nspj.html
                    • ramon6 Re: na marginesie 03.06.06, 10:42
                      Sehr gut!
                      bardzo informatywna strona.
                      • szwager_z_laband Re: na marginesie 03.06.06, 10:58
                        mom w zwionzku z tym jedne pytanie - te miano Słowik, je one orginalnie
                        szkryfniynte?
          • szwager_z_laband tak skuli godnosci 03.06.06, 11:06
            no to jo Cie konsek zawstydza:))

padauas "2. taki tekst jak tej całej eweliny, byłby poniżej mojej godności"

Ewelina padaua co mysli i niy miaua chyba na mysli Ciebie :)))
            • meg_s Re: 03.06.06, 15:45
              nie chodzi o to CO myśli (ma prawo cokolwiek) - ale JAK to przekazuje - i ten
              styl "ją" dyskwalifikuje
              • ballest Do tej, co coraz prymitywniejsza sie staje! 03.06.06, 16:16
                Meg, ten styl dyskwalifikuje tysz Ciebie i sama najlepiej o tym wiesz!
                Wpierw, fto mou przyjemnosc znac ballesta albo nie to jego sprawa a Ty tego nie
                potrzebujesz na Forum komentowac, bo nie jedno, ani nie dwa sie ode mnie
                dowiedzieliscie .
                Jou wiym, ze za pisanie prouwdy mom duzo , bardzo duzo wrogow, ale Ty wlasnie
                z takymi wpisami do piet Ewelinie nie dorastasz.
                Myslalem, ze posiadasz troche kultury osobistej ale tak jak Twoje metamorfozy ,
                ktore zablokowaly wszystkich Slonzokow z zagranicy , tak samo Ty prymitywne
                pierdouy pociskosz.
                Acha i jeszcze jedno, to co Ty napisalas, to skreslil jako pierwszy
                Braid a nie ja!
                • ballest Re: Do tej, co coraz prymitywniejsza sie staje! 03.06.06, 16:18
                  Acha dodam, ze kosciol SW. Krzyza i tyn Klasztor byli ostaja polskosci w
                  Glywicach.
              • szwager_z_laband Re: 03.06.06, 17:44
                niy Margotko nic jom niy dyskfalifikuje, jom poniosuy ino trocha nerwy jak
                uwidziaua jake typy sie panoszom we Gliwicach(czytej forum Gliwice) - w kozdym
                razie padaua od serca to co my sam wszyske myslymy.

Niywiym tysz czamu miauo by to byc ponizyj Twojyj godnosci, mysla ze Ty tysz bys
                sie poradzioua snerwowac na jyj miejscu. Abo?
                • meg_s Re: 03.06.06, 18:41
                  uważam, że ballest denerwuje mnie dziesięciokroć bardziej - a jednak do takiego
                  słownictwa się nie zniżyłam - jeżeli znajdziesz w moich wypowiedziach coś w tym
                  stylu, to przyznam się błędu
                  miłego szukania ;)
                  • szwager_z_laband Re: 03.06.06, 19:52
                    :))))

Margotko riposta piykno, problym ale polego na tym ze niy je onmyjglich ze
                    Ewelina tysz boua kedys harcerkom:)))
                    • meg_s Re: 03.06.06, 21:48
                      szczerze ? - to myślę że "ewelina" jest wcieleniem kogoś kogo dobrze znamy
                      • ramon6 Re: 03.06.06, 22:07
                        meg_s napisała:

> szczerze ? - to myślę że "ewelina" jest wcieleniem kogoś kogo dobrze znamy
                        a kogo podejzewasz?
                        • meg_s Re: 03.06.06, 23:05
                          nie jestem taka dobra jak niektórzy tu i tam w tym tropieniu i rozpoznawaniu ;)

nawet się nad nikim konkretnym nie zastanawiam - dla mnie jest to po prostu
                          dość dziwaczne - osoba pisze podobno pracę na temat, czyli powinna być oczytana
                          w najrozmaitszych forach - jest wiele takich, przy których wszelkie "wyczyny
                          okołogliwickie" to wręcz Wersal - a ona nagle wybucha tutaj, najwyraźniej
                          bliższa ciału koszula, a skoro podobno nick jest świeżo założony, więc
                          najprawdopodobniej w celu tego występu

c.b.d.o.

(ale mogę się oczywiście mylić ;))
                          • ballest Cos mi sie wydaje, ze juzas mafijny spisek! 03.06.06, 23:23
                            Juz sommepoint pisou, ze wiy fto to je, a po IP poznac nie moze, bo jako
                            moderator go nie widzi!
                            Tera margotka tysz do zrozumienie daje , ze wiy fto to je.
                            Tak wiec nasza teoria spiskowa wcale nie je teoria spiskowa, tylko prawda, bo
                            wiele moze byc takich przypadkow.
                            • oppelner.os Re: Cos mi sie wydaje, ze juzas mafijny spisek! 03.06.06, 23:55
                              Ja mysle, ze to ich robota - prowokacja. Sami stworzyli ta Eweline, by
                              skompromitowac nasza, jak to oni nazywaja teorie spiskow.
                              Pozniej przeciez nastapily dalsze takie wpisy na Silesianie:)
                              • ballest Re: Cos mi sie wydaje, ze juzas mafijny spisek! 04.06.06, 00:02
                                To samo z przenoszeniem moich watkow, przeciez nie wolno im tego robic!
                                Oppelner, to je Mafia, te wszystkie Slezany, Braidy, SSSie, Arnooldziki,
                                Settembrini, Sommepointe, Bartoszcze, wszystko jedna Banda
                                • oppelner.os Re: Cos mi sie wydaje, ze juzas mafijny spisek! 04.06.06, 00:18
                                  Ja widze to jeden problem tj. Sett ulega tym ludziom. W przeciwnym wypadku sss9
                                  bylby juz dawno zabanowany. Poza tym nie mozna przeniesc zadnego watku z
                                  Silesiany na prywatne forum bez zgody Setta.
                                  • oppelner.os Re: Cos mi sie wydaje, ze juzas mafijny spisek! 04.06.06, 00:19
                                    Ciekawe co bedzie dalej? Jak zareaguje Jabbur i czy w ogole zareaguje?
                                    • ballest Re: Cos mi sie wydaje, ze juzas mafijny spisek! 04.06.06, 00:24
                                      Mnie napisou, zebych podou linki do tych przenoszonych watkow, bo on w to nie
                                      wierzy!
                                      ;) myslam, ze tera w koncu uwierzy , ze tu Mafia na slonskim GW rzadzi
                                      • oppelner.os Re: Cos mi sie wydaje, ze juzas mafijny spisek! 04.06.06, 00:29
                                        Podales mu te linki mailem? Rowniez ten z prosby Some o przeniesienie watku na
                                        Silesiane?
                                        • ballest Re: Cos mi sie wydaje, ze juzas mafijny spisek! 04.06.06, 00:40
                                          Tak mailem i ten link do prosby somme takze !
                                          a tera Gute Nacht Oppelner!
                                          Idam nynac ;)
                                          • oppelner.os Re: Cos mi sie wydaje, ze juzas mafijny spisek! 04.06.06, 00:51
                                            Gute Nacht:)

• meg_s Re: Cos mi sie wydaje, ze juzas mafijny spisek! 04.06.06, 07:54
                              ballest
                              > Tera margotka tysz do zrozumienie daje , ze wiy fto to je.

nie imputuj mi swoich myśli !
                              gdzieżeś to niby wyczytał ?? - bo jak nic takiego nie dawałam do zrozumienia -
                              ewentualnie poproś Ramona to może ci wytłumaczy o co chodzi
                              • meg_s ps 04.06.06, 08:16
                                "polemika" z tobą ballest wygląda wypisz wymaluj jak w pewnym dowcipie rysunkowym:
                                nad martwym skośnookim stoi facet i mówi: "Karate karatem, a siekierka siekierką"

cokolwiek by powiedzieć, ty i tak "swoje" wiesz i odczytujesz nie to co jest
                                napisane, a to co chcesz
                                • ballest tu ! 04.06.06, 09:35
                                  • Re:
                                  meg_s 03.06.06, 21:48 + odpowiedz

szczerze ? - to myślę że "ewelina" jest wcieleniem kogoś kogo dobrze znamy
                                  • meg_s Re: tu ! 04.06.06, 11:07
                                    "myślę" to nie to samo co "wiem" !
                                    "myślę" - to znaczy, że dokonuję analizy znanych mi faktów/założeń i logika
                                    podsuwa mi taką tezę - dowód tej tezy, opartej na takich a nie innych
                                    założeniach przeprowadziłam w następnym poście

to tylko ty ballest każdą swoją myśl uznajesz za prawdę objawioną
                                    • hanys_hans Re: tu ! 04.06.06, 12:02
                                      meg_s napisała:

> "myślę" to nie to samo co "wiem" !
                                      > "myślę" - to znaczy, że dokonuję analizy znanych mi faktów/założeń i logika
                                      > podsuwa mi taką tezę - dowód tej tezy, opartej na takich a nie innych
                                      > założeniach przeprowadziłam w następnym poście
                                      >
                                      > to tylko ty ballest każdą swoją myśl uznajesz za prawdę objawioną

Meg_s, jo kedys´ tysz se ino dziebko pomys´lou i uod tego czasu zes´ je
                                      obrarzoono na mie, abo ci jusz pszeszuo?

pyrsk_hanys_hans
                                      • ballest Z Tobom je tysz na krzywych pyskach? 04.06.06, 12:04
                                        Hanys, maslec tylko Meg moze, my nie mogymy myslec, bo taroz se uona uobrazi!
                                        ;)
                                      • meg_s Re: tu ! 04.06.06, 12:31
                                        hanys_hans napisał:
                                        > Meg_s, jo kedys´ tysz se ino dziebko pomys´lou i uod tego czasu zes´ je
                                        > obrarzoono na mie, abo ci jusz pszeszuo?

kurcze, nie wiedziałam że jestem obrażona - ta skleroza.....
                                        i nawet jak mi przypomniałeś, nie pamiętam o co - więc chyba już nie jestem ;)
                                        • szwager_z_laband Re: tu ! 04.06.06, 12:54
                                          Ooo przepraszom, symnom zes nawet kontakt zerwaua:)))

• meg_s Re: tu ! 04.06.06, 13:08
                                            widać zasłużyłeś ;)
                                            • szwager_z_laband Re: tu ! 04.06.06, 13:11
                                              tak myslisz?
                                              • meg_s Re: 04.06.06, 13:24
                                                :)
                                                • szwager_z_laband Re: 04.06.06, 13:29
                                                  jedna rzecz je zicher, niy pomylouech sie, Tys niyma Trololkom:)
                                                  • ballest Re: 04.06.06, 22:12
                                                    To jak czytom, tylko zy mnom je na krzywych pyskach!
                                • hanys_hans Re: ps 04.06.06, 12:18
                                  meg_s napisała:

> nad martwym skośnookim stoi facet i mówi: "Karate karatem, a siekierka
                                  > siekierką"
                                  >

Skośnooki stryjek zamiyniu siekierka na kijek....
                      • szwager_z_laband Re: 04.06.06, 13:16
                        meg_s napisała:

> szczerze ? - to myślę że "ewelina" jest wcieleniem kogoś kogo dobrze znamy

wuasciwie to moge i tak byc, ale styl szkryflania na to niy wskazuje.
                        • ballest Re: 05.06.06, 22:29
                          Mosz recht Laband, ale uoni i tak wiedzom wiyncy jak my, przez powiazania
                          mafijne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka