Dodaj do ulubionych

Der Untergang

05.01.07, 19:47
Uo 20:15 leci na WDR piyrszou czynsc filmu "Der Untergang"- podobno mou byc
ciekawy.
Obserwuj wątek
    • szwager_z_laband Re: Der Untergang 05.01.07, 20:40
      ciekawe eli to w Polsce juz puszczali?
      • szwager_z_laband Re: Der Untergang 05.01.07, 20:43
        www.moviemaze.de/media/trailer/1415/der-untergang.html
        • ramon6 Re: Der Untergang 05.01.07, 21:59
          Hallo Laband,
          i co Ty na tyn film powiysz?
          Mie sie zdou, ze je bardzo autentyczny.
          Niekezi goudajom, ze pokazuje Adolfa za bardzo po ludzku.
          • szwager_z_laband Re: Der Untergang 06.01.07, 04:59
            jo go juz dwa razy widziou i za piyrszym razym wydowou mi sie lepszy - tera jak
            go oglondouech to widza ze rezyser starou sie nadac tymu filmowi nuta
            autyntyzmu, ale czi m u sie to udauo to bych sie wadziou. A co do persony
            Adolfa w tym filmie to tysz mi sie na poczontku nasunoua tako mysla, eli on
            niyma tam za bardzo ludzki = ino co to znaczy w tym przipadku, jak Ty to
            rozumisz?
            • rita100 Re: Der Untergang 11.01.07, 19:42
              Czy mówicie o filmie "Upadek" ?
              • szwager_z_laband Re: Der Untergang 11.01.07, 20:15
                a je to o Hitlerze we odniego bunkrze pod koniec wojny?

• rita100 Re: Der Untergang 11.01.07, 22:41
                  Tak. "Upadek" jest o Hitlerze na pewno. Szedł kiedyś w kinach. Byłam na nim, nie
                  porwał on zbytnio widzów. Zaczyna sie tak , że samolot ląduje z kobietami w
                  Prusach Wschodnich i idą kobiety do bunkrów z obstawą oczywiście.
                  A film sie kończy na bombardowaniu Berlina.

O ten film chodzi ?
                  • szwager_z_laband Re: Der Untergang 12.01.07, 06:32
                    bouo to jak Adolf szukou sekretarki i wybrou ta jedna ze Berlina(?)

no i przeplatane to bouo dokumyntami
                    • rita100 Re: Der Untergang 12.01.07, 23:31
                      Tak , tak było. To o ten film chodzi ?
                      Dziwny to był film. Jakoś o nim nawet mało mówiono.
                      Może komedia z Hitlerem będzie lepsza ?
                      • szwager_z_laband Re: Der Untergang 13.01.07, 08:45
                        juzo niyj suyszauas?
                        • rita100 Re: Der Untergang 13.01.07, 19:36
                          A coś tam w mediach plotkują o tym.
                          Będziemy się śmiać z Hitlera, ale środowisko żydowskie wystosowało sprzeciw.
                          • betelka Re: Der Untergang 13.01.07, 22:28
                            My dzisiej byli w kinie na tyj komedi. Nom sie podobala, fest my sie posmioli.
                            • rita100 Re: Der Untergang 13.01.07, 22:38
                              Dużo ludzi było ?
                              To mieliście dobra rozrywke z Hitlerem.
                              • betelka Re: Der Untergang 13.01.07, 22:42
                                Kino bolo pelne, smiechu tez bylo duzo.
                                • rita100 Re: Der Untergang 13.01.07, 22:42
                                  A w/g Ciebie dobrze , z etaki film powstał ? Jak tam mowią ?
                                  • betelka Re: Der Untergang 13.01.07, 22:58
                                    Tak jak zawsze. Jedni sa za, drudzy sa przeciw. Mie sie np ten film podobol,
                                    fajnol komedia, nabijaja sie z niego na calego.
                                    • rita100 Re: Der Untergang 13.01.07, 23:01
                                      I tak chyba trzeba podejśc do tego filmu. Zobaczymy jakie reakcje prasy będą.
                                      • ramon6 Re: Der Untergang 14.01.07, 10:23
                                        tysz mi sie tak zdou, ze nojlepi wysmiouc sie s tych wszystkich dyktatorow, bo
                                        bouy si som to jeßcze blank banalne figury i to na kouzdym szczeblu.
                                        Jou je ciekaw kej sie byndymy poradzic smiouc s Stalina, Mao Idi Amina,
                                        BenGurona,Franko i inkszych uoszkopkow.
                                        • rita100 Re: Der Untergang 14.01.07, 10:26
                                          No , nie wiem czy Rosjanie są zdolni wyśmiewać się ze Stalina. Do tej pory jest
                                          tam on czczonny jak bóstwo.
                                          • ramon6 Re: Der Untergang 14.01.07, 10:31
                                            no ja, ilosc ludzi ktore poprzez niego zostali pozbawieni zycia podobno dosaga
                                            60 mil. Niewiym eli pon Boczek s potopym wiyncy szafnou?
                                            • ballest Re: Der Untergang 14.01.07, 10:42
                                              Ramon, a czy Ty Ponboczka tysz do rzyndu ze stalinem stawiosz?
                                              • rita100 Re: Der Untergang 14.01.07, 10:43
                                                Stalin jest nietykalny i chyba na wieki :)
                                              • ramon6 Re: Der Untergang 14.01.07, 10:48
                                                ballest napisał:

> Ramon, a czy Ty Ponboczka tysz do rzyndu ze stalinem stawiosz?
                                                Niy Ballest, jou sie jyny nad tym myjsla kaj tych ludzi wiyncy umarlo - na
                                                Sibirze, abo pszi potopie?
                                                No ja a tak szczerze goudajonc, to te na Sibirze tysz jakojs na jego rachunek
                                                idom.
                                                • ballest Re: Der Untergang 14.01.07, 10:51
                                                  No a Ararat lezou kedys w Rusyji;)
                            • szwager_z_laband Re: Der Untergang 14.01.07, 11:24
                              betelka napisała:

> My dzisiej byli w kinie na tyj komedi. Nom sie podobala, fest my sie posmioli.
                              >

Moj synek bou wczora na tym i tysz godo ize kino bouo poune i film mu sie tysz
                              podobou.
                              • szwager_z_laband Re: Der Untergang 14.01.07, 11:26
                                rezyser bou Zydco przeszuo dwadziyscia lot zyje w Niymcach

de.wikipedia.org/wiki/Dani_Levy
                                • rita100 Re: Der Untergang 15.01.07, 19:50
                                  www.gazetawyborcza.pl/1,75475,3848893.html
                                  Zauważyłam ten artykuł, ale jeszcze nie czytałam. Zdjęcia śmieszą :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka