gryfny 05.03.07, 11:21 www.bild.t-online.de/BTO/news/2007/03/05/saetze-frauen-lieben/buch-merten-beziehung.html cosik w tym je,co myslicie kobiety? nie nerwowac sie,pytom grzecznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: ja abo nie 05.03.07, 12:10 kuknouch, choc zech je chop:) ale do nerwowania dyc tam nic niyma Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ja abo nie 05.03.07, 12:16 ale moja niy zrubua:) - jo jyj godom "wiysz tys prawie nic niy zrubua", i dziyn zaro je piykny jak pieron:) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ja abo nie 05.03.07, 12:35 gryfny, moja wazy tela ile przed slubym:) Odpowiedz Link
gryfny Re: ja abo nie 05.03.07, 12:56 moja tyz,tak mysla,ale nie o to idzie trzamu muszymy zawsze uwazac w tym temacie? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ja abo nie 05.03.07, 12:57 sprawa lezy w gowie kobiyty = przeca wiysz ze ta jedna pouowka rozumu co my jyj niy uzywomy u kobiyty funkcjonuje jak pieron;) Odpowiedz Link
gryfny Re: ja abo nie 05.03.07, 13:05 ale teroz dowalos,bydie fajno dysputa jak to kobitki merkna Odpowiedz Link
annak12 Re: ja abo nie 05.03.07, 14:36 to idam na pierwszy ogień,a co mi tam,do odważnych świat należy:) No cóż panowie,teraz już nie są lansowane chude anoryczki,więc z tymi zaokrągleniami jestesmy akurat na topie:) Sami sobie stwarzacie problemy,a dlaczego uważacie ,że musicie uważać w tym temacie?.Czy nie dlatego,że po prostu ..kłamiecie?to tzw.kłamstwa w białych rekawiczkach.Same wasze tu tylko wypowiedzi o tym świadczą.Jeśli się mówi nieprawdę,to trzeba naprawdę uważać,co się mówi. Odpowiedz Link
ballest Re: ja abo nie 05.03.07, 15:30 Jou tam nigdy nie uwazom i zawsze wdepnam, pra Anienko, tego kajaku mi do dzisiej zapomnic nie umiysz! Odpowiedz Link
cirano Re: ja abo nie 05.03.07, 16:21 Chyba naleza do staroswieckich, bo powiedzynie, ze "kochanego cialka nigdy za duzo" wywoluje u mie miyszane uczucie. Jes zech dagegen. Tak samo jak i niy umia patrzec na te chodzonce "kosci" na laufstegu. Kobiytka musi umiec wyglondac, chop zresztom tysz Odpowiedz Link
gryfny Re: ja abo nie 06.03.07, 10:57 annak12 napisała: > to idam na pierwszy ogień,a co mi tam,do odważnych świat należy:) richig ..kłamiecie?to tzw.kłamstwa w białych > rekawiczkach. czamu cyganow z nos robisz? ta biolo u ciebie dowo po pysku. Odpowiedz Link
annak12 Re: ja abo nie 06.03.07, 16:02 gryfny napisał: > czamu cyganow z nos robisz? próbujecie dostosować odpowiedż do oczekiwań partnerki,moze i to robicie podswiadomie,zapewniacie sobie tym komfort psychiczny,unikając ...wszelakich komplikacji > ta biolo u ciebie dowo po pysku. hmm,motylkiem nie jestem:)ale coby odczuć te lyjty,to mi jeszcze daleko:) Odpowiedz Link
gryfny Re: ja abo nie 06.03.07, 17:23 annak12 napisała: > > próbujecie dostosować odpowiedż do oczekiwań partnerki,moze i to robicie > podswiadomie,zapewniacie sobie tym komfort psychiczny,unikając ...wszelakich > komplikacji a nie je to wom na reka,byle nic nie godol..i tematu nie ma? > hmm,motylkiem nie jestem:)ale coby odczuć te lyjty,to mi jeszcze daleko:) dyc to ino forum,kozdy godac moze,jo tu lyjtow nie widza Odpowiedz Link
annak12 Re: ja abo nie 07.03.07, 11:04 gryfny napisał: > a nie je to wom na reka,byle nic nie godol..i tematu nie ma? > Czasami zimny prysznic jest konieczny,ale to już chyba teraz idzie w obydwie strony.Częściej teraz można spotkać faceta ,no ..z tym mięśniem piwnym:)O ile kobiecie przeszkadza kilogram,stosuje zaraz diety,gimnastykę,itp. to mężczyzna godzi się z tym,nie przeszkadza mu, twierdząc,że jemu nie pomogą nawet fale Wisły,na jego brzuch obwisły:)))...tak z wygody i lenistwa Odpowiedz Link
gryfny Re: ja abo nie 07.03.07, 11:56 no ja zgoda,obie strony, ale szpila musisz wrazic na koncu tak na wszelki wypadek,niech nie podskakuje. Hihi Odpowiedz Link
ballest Re: ja abo nie 07.03.07, 13:03 Myslam, ze se tu po szlagu nie doucie, a Anienka je raczej szczuplou, ale umiy fajnie dupa krecic jak idzie po drodze;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ja abo nie 07.03.07, 13:57 to by sie przidauo na galeria:) proponuja ze kozdy zrobi jakes maszkytne zdjyncie samego siebie i wrazi na galeria - zaro zaczna myslec coby sam wykombinowac:))) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ja abo nie 07.03.07, 13:56 annak12 napisała: > gryfny napisał: > > > > a nie je to wom na reka,byle nic nie godol..i tematu nie ma? > > > > Czasami zimny prysznic jest konieczny,ale to już chyba teraz idzie w obydwie > strony.Częściej teraz można spotkać faceta ,no ..z tym mięśniem piwnym:)O ile > kobiecie przeszkadza kilogram,stosuje zaraz diety,gimnastykę,itp. to mężczyzna > godzi się z tym,nie przeszkadza mu, twierdząc,że jemu nie pomogą nawet fale > Wisły,na jego brzuch obwisły:)))...tak z wygody i lenistwa Ana, to niyx je jedyn miynsiyn, to je zespou miynsniowy o kerego kultywacja cza sie starac latami. To je godne szacunku! Odpowiedz Link