walezka 08.09.07, 19:26 niy wiym czy wiecie ze w telekomie je taki angebot: za niecale 4 euro idzie do wszystkich nachbarnlandow dzwonic - a wiync i do Polski - wela idzie, 24 godziny na doba to sie oplaco! nazywo sie to Country-Flat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: Do Polski za 4 Euro 08.09.07, 19:33 cos mi znajome o tym godali - juz to majom jakis czas, ale niypamiyntom gynau eli to gynau tela bouo - w kozdymrazie info sie moge przidac:) mosz to juz? Odpowiedz Link
ballest Re: Do Polski za 4 Euro 08.09.07, 19:36 No Walezka to napewno mou, a jou se to wyrychtujam, bo to je dobre, Danke! Odpowiedz Link
walezka Re: Do Polski za 4 Euro 09.09.07, 12:27 ja jo to mom od ponad miesionca i jestym zadowolono a ci w polsce mie juz majm dosc bo jo ino dzwonia juz mi ostatnio pedzieli ze juz nie majom o czym ze mnom godoac bo codziennie dzwonia to wszystko juz wiem:) Odpowiedz Link
gryfny Re: Do Polski za 4 Euro 09.09.07, 13:21 Ja,ja,Telekom to sa najwieksze zlodzieje na rynku www.t-home.de/KatalogK_PK_Katalog_Festnetz_Zubuchoptionen_CountryFlat;sid=r -0HwaVqz7IHzOOJekENWYRigzaPaqRvJts7pAXsej4ah7VJX6o=?vpnr=SEARCH0001 jo stymi dziadami,jeszcze 3 miesiace i potym >nie wieder<Telekom Duzo by godac,ale po co kozdy mo swoja opinia Odpowiedz Link
olandi1 Re: Do Polski za 4 Euro 09.09.07, 14:18 Gryfny, niy godej. Jo mom z T-Com internet DSL 16 000 i telefonowanie po niymcach i do 9 kraj#w somsiadujoncych z niymcami: Dania, Holandia, Belgia, Luksemburg, Austria, Szwajcaria, Czechy, Francja i Polska za jedyne 53€ miesiyncznie. I jestech z tego bardzo zadowolony Odpowiedz Link
gryfny Re: Do Polski za 4 Euro 09.09.07, 14:53 olandi1 napisał: > Gryfny, niy godej. jo juz pedziol,kozdy robi jak chce. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Do Polski za 4 Euro 09.09.07, 18:44 no to jak za tela na m-c to do mie tysz mogecie dzwonić ,niy pogniywom sie;) Odpowiedz Link
walezka Re: Do Polski za 4 Euro 10.09.07, 13:12 telekom, arcor, alice czy te inne to wszysto som oszusty i idioty bo jedyn nie wie co drugi robi, ale z czegos musisz dzwonic a wienkszosc ludzi je w telekomie i mosz skiz teg najtani bo jak se arcor wezniesz i chcesz do kogos dzwonic kto mo telekom czy alice to juz tak cos wiency musisz za verbindung placic jedyne dobre jest jeszcze te alice bo stamton mozesz w przeciongu tydnia skundigowac, ale to je ino dobre jak duzo znajomych do kerych dzwonisz to mo bo wtedy je za darmo i dostac mozesz jeszcze hendiki od nich i wtedy dzwoisz na hendiki i na domowy za darmo, ale jak godom - musi wiency osob to miec bo do kogo bydzie sie dzwonic? Odpowiedz Link
gryfny Re: Do Polski za 4 Euro 10.09.07, 16:36 bezto godom ze Telekom jako ex-monopolista to najwiekszy gizd. Za 3 miechy widza moje plecy,dos mi nerwow napsuli. Jo nie klachom tyla do Polski to mi te ich angeboty kas wisza. Dej pozur przy kozdyj zmianie"vetragu"mosz na karku zas 2 lata, bezto zawsze maja cosik nowego bys nie pitla. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Do Polski za 4 Euro 10.09.07, 16:43 jak niy klachosz, jak sam klachosz:)) ;) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Do Polski za 4 Euro 10.09.07, 18:15 gryfny napisał: > bezto godom ze Telekom jako ex-monopolista to najwiekszy gizd. > Za 3 miechy widza moje plecy,dos mi nerwow napsuli... Z Telekom miouech tysz w pieroony komedyji! Rous mite pieroony pszisuali rachunek na 4500 DM noo i kedys tysz dostouech taki rachunek za rozmowa do Polski kero trwaua pora minu a te pieroony mi naliczyli 10 godzin! Dobrze rze dzwooniyuech w tym czasie na pora inkszych numeroow bo inakszy bych miou na noc. Byuo to technicznie niymorzliwe rzeby prowadzic dwie rozmowy roownoczesnie z jednego numeru.... Odpowiedz Link