szmiejka 23.11.07, 19:44 a) z miłości b) z rozsądku czy c) z konieczności?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczko1 Re: ożeniliście się 24.11.07, 00:11 a jo myśla,że kożdy sie żyni do przijymności;) Odpowiedz Link
meg_s Re: ożeniliście się 24.11.07, 09:15 jest jeszcze wariant 4 - w wyniku presji przestarzałych poglądów :) Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Tego to już... 25.11.07, 00:49 Szmiejko,skad wytrzasalas takie trywialne pytania?Domyslam sie,ze wasza psorka z Wychowania Obywatelskiego jest na pograniczu podjecia decyzji i nie bedac pewna siebie,robi taka ankiete wsrod klas starszych.Sytuacja jest tego typu powiedz jej,ze pogranicze siega 3 kilometry w glab wlasnego terytorium.Kobieta sie wtedy rozplacze,ale o to sie nie martw.Powiedz jej,ale to takim pewnym siebie glosem,ze mezczyzni to swolocz ktora tylko czeka,aby zapracowana,wyglodniala i podupadajacu na zdrowiu zona,chciala wyjechac do rodziny w Australii. Odpowiedz Link
slonzok.jak.cza Re: ożeniliście się 25.11.07, 00:54 D - Bo sie rzodyn inkszy w tim roku nie żynioł, besto my to z mojom frelkom na siebie wziyli! Odpowiedz Link
szmiejka Re: ożeniliście się 25.11.07, 12:30 dziwne. Faceci żenią sie z milosci a kobiety raczej rzadko z milosci... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ożeniliście się 25.11.07, 12:31 ty mosz na mysli ale ino stare panny chyba Odpowiedz Link
szmiejka Re: ożeniliście się 25.11.07, 12:34 ja postanowilam, ze sie ozenie z rozsadku. Odpowiedz Link
szmiejka Re: ożeniliście się 25.11.07, 12:42 przeciez czlowiek nigdy nie kocha jednej osoby cale zycie. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: ożeniliście się 25.11.07, 12:43 je miuosci miuosc, np do mynza i do dzieci, ale i do blizniego ... Odpowiedz Link
slonzok.jak.cza Re: ożeniliście się 25.11.07, 18:32 szmiejka napisała: > przeciez czlowiek nigdy nie kocha jednej osoby cale zycie. To co nom chcesz przez to padac? Ze sie bydziesz co 5 lot rozwodzic i na nowo heitac. Jo sie heitnoł z miłośći z mojom lubom i mom nadziejoze tak do konca ostanie. Bo inaczy to my sie przeca nie musieli heitac. Nie rozumia jak sie to idzie inaczy hajtnyc jak nie z miłość Odpowiedz Link
hanys_hans Re: ożeniliście się 25.11.07, 19:31 Na ślub nigdy nie jest za późno 96-latek ożenił się... pierwszy raz w życiu www.dziennik.pl/foto/article44004/Photonews_Box.html?id=86741 Odpowiedz Link
ballest Re: ożeniliście się 25.11.07, 13:28 szmiejka napisała: > ja postanowilam, ze sie ozenie z rozsadku. Przodzi Cie musi ftos chciec;) Odpowiedz Link
annak12 Re: ożeniliście się 25.11.07, 17:03 ballest napisał: > > > Przodzi Cie musi ftos chciec;) i zmora znajdzie amatora,to...;) Odpowiedz Link
alladyn15 Re: ożeniliście się 26.11.07, 18:42 Sytuacja jest taka a nie inna,ze czlowiek lubi zyc w stadzie.Mezczyzna na ten przyklad,lubi odgrywac role przewodnika stada.Jezeli mezatki to czytajace,zweryfikuja kto spi w sypialni blizej drzwi,to okaze sie,ze jest to wlasne tzw.alfa samiec. Odpowiedz Link