19.06.12, 17:50
Witam,
Czy jest jakas Polonia w Manavgat? W lipcu sie tam przeprowadzam niestety nie znam tam nikogo i chetnie poznalabym kogos z Polski. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz mam nadzieje ze ktos sie znajdzie smile
Obserwuj wątek
    • grazynanowa Re: Manavgat 19.06.12, 21:10
      Witam serdecznie ,ja mieszkam w Manavgat od 12 lat .

Grazyna
      • sztobrynek Re: Manavgat 19.06.12, 21:54
        no no ladny staz smile ja od 16 lipca bede mieszkala w Manavgat dokladnie to w Side, ale chetnie sie spotkam jezeli znajdziesz czas. Moze znasz inne Polki, ktore tam mieszkaja? Pozdrawiam serdecznie
    • cano83 Re: Manavgat 30.09.13, 10:58
      Witam,
      Ja obecnie dość często odwiedzam dokładnie Side przy Manavgacie. Jakby ktoś miał ochotę się spotkać to chętnie smile
    • 0karolinaaa87 Re: Manavgat 06.11.13, 13:30
      Hej dziewczyny!smile poszukuję chętnej na kawke w Manavgacie, jednak bede dopiero tam za miesiąc albo dwasmile ps. to będzie mój drugi lot tam, jednakże teraz lecę sama. Powinnam się bać?smile ps. mam nadzieje, że Emrah do którego lecę również będzie ok, też sobie wymyśliłam podróż;] ps2. jestem ciekawa czy naprawde jest tak strasznie w Turcji jak opisują? byłam raz i było ok.
      • cano83 Re: Manavgat 14.11.13, 10:09
        Nie jest strasznie, a nawet bardzo fajnie smile Manavgat też jest fajnym miejscem, szczególnie wieczorem wygląda super. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka