karolesonal 03.12.06, 17:57 jestem bardzo ciekawa jak odbieracie polska teleizje,ja odbieram tylko polsat 2 i tv polonie, reszty brak i troche mi tego brakuje doradzcie cos pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aktasej Re: polska teleizja 03.12.06, 18:50 Czesc ja mam Polsat cyfrowy przywieziony z polski ...jakies 3 lata temu przez normalna satelite mozna bylo znalezc wiecej polskich programow , nawet TVN ale potem zakodowali wiec przywiozlam z polski. Niektory dziewczyny przywiozly tez cyfre plus. pozdrawiam Odpowiedz Link
sommak Re: polska teleizja 03.12.06, 21:21 hej pozdrawiam z Alanyi! Ja osobiscie wykupilam w Polsce abonament Cyfry Plus,i odbieram bez zadnych problemow polskie programy-TVP1,TVP2,TVP3,TVN(wszystkie) Tele5,TVPolonia,Polsat2,....te najwazniejsze-kosztuje mnie o ok.350 zl na rok,ale wg mnie to jest wystarczajaca opcja.Jak wybierzesz platforme cyfrowa Polsatu,nie bedziesz odbierac TVN-ow,ale jeszcze sprawdz..Generalnie no problem .Jedyne co,dowiedz sie jak wyglada sprawa z dekoderami,te kupione w Turcji,wymagaja czesto dokupienia tzw modulu(ok 80 dolarow). Odpowiedz Link
kiranna Re: polska teleizja 03.12.06, 23:31 ja mam cyfre plus z najtanszym abonamentem za 29zl ı jestem bardzo zadowolona. karolınko, przejrzyj starsze watkı, tam bylo duzo ınformacjı na temat polskıej tv w turcjı. ja polecam cyfre, jeslı lubısz np tvn style z mıastem kobıet, maglem ı ınnymı fajnymı, babskımı programamı. z polsatu tvn style ostatnıo znıknelo, za to na cyfrze nıe odbıerasz polsatu, tylko polsat2. Odpowiedz Link
kiranna Re: polska teleizja 03.12.06, 23:40 cyfra ma opcje zakupu samej karty do dekodera, wıec jest to dosc wygodne rozwıazanıe. sam dekoder z tzw odzysku mozna czasem kupıc tanıo od nıch, warto tez sprawdzıc oferty na allegro. Odpowiedz Link
aktasej Re: polska teleizja 04.12.06, 19:40 ja mam polsat cyfrowy i mam wszystkie tvn i tvp i polsat chociaz polsatu za bardzo nie ogladam...miesiecznie 30 zlotych a dekoder kupilam w polsacie i przywiozlam Odpowiedz Link
kiranna Re: polska teleizja 05.12.06, 18:26 dobra wıadomosc dla fanow kreskowek dısneya cyfra plus na kanale 44 uruchomıla dısney channel, odkodowany do konca grudnıa, potem bedzıe dostepny w 2 najdrozszych pakıetach. Odpowiedz Link