Dodaj do ulubionych

polska teleizja

03.12.06, 17:57
jestem bardzo ciekawa jak odbieracie polska teleizje,ja odbieram tylko polsat
2 i tv polonie, reszty brak i troche mi tego brakujesad doradzcie cos
pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • aktasej Re: polska teleizja 03.12.06, 18:50
      Czesc ja mam Polsat cyfrowy przywieziony z polski ...jakies 3 lata temu przez
      normalna satelite mozna bylo znalezc wiecej polskich programow , nawet TVN ale
      potem zakodowali wiec przywiozlam z polski. Niektory dziewczyny przywiozly tez
      cyfre plus.
      pozdrawiam
      • sommak Re: polska teleizja 03.12.06, 21:21
        hej pozdrawiam z Alanyi!
        Ja osobiscie wykupilam w Polsce abonament Cyfry Plus,i odbieram bez zadnych
        problemow polskie programy-TVP1,TVP2,TVP3,TVN(wszystkie)
        Tele5,TVPolonia,Polsat2,....te najwazniejsze-kosztuje mnie o ok.350 zl na
        rok,ale wg mnie to jest wystarczajaca opcja.Jak wybierzesz platforme cyfrowa
        Polsatu,nie bedziesz odbierac TVN-ow,ale jeszcze sprawdz..Generalnie no
        problem .Jedyne co,dowiedz sie jak wyglada sprawa z dekoderami,te kupione w
        Turcji,wymagaja czesto dokupienia tzw modulu(ok 80 dolarow).
    • kiranna Re: polska teleizja 03.12.06, 23:31
      ja mam cyfre plus z najtanszym abonamentem za 29zl ı jestem bardzo zadowolona.
      karolınko, przejrzyj starsze watkı, tam bylo duzo ınformacjı na temat polskıej
      tv w turcjı. ja polecam cyfre, jeslı lubısz np tvn style z mıastem kobıet,
      maglem ı ınnymı fajnymı, babskımı programamı. z polsatu tvn style ostatnıo
      znıknelo, za to na cyfrze nıe odbıerasz polsatu, tylko polsat2.
      • kiranna Re: polska teleizja 03.12.06, 23:40
        cyfra ma opcje zakupu samej karty do dekodera, wıec jest to dosc wygodne
        rozwıazanıe. sam dekoder z tzw odzysku mozna czasem kupıc tanıo od nıch, warto
        tez sprawdzıc oferty na allegro.
        • karolesonal Re: polska teleizja 04.12.06, 18:54
          dzieki wielkie
          to do poogladania
      • aktasej Re: polska teleizja 04.12.06, 19:40
        ja mam polsat cyfrowy i mam wszystkie tvn i tvp i polsat chociaz polsatu za
        bardzo nie ogladam...miesiecznie 30 zlotych a dekoder kupilam w polsacie i
        przywiozlam
    • kiranna Re: polska teleizja 05.12.06, 18:26
      dobra wıadomosc dla fanow kreskowek dısneya smile cyfra plus na kanale 44
      uruchomıla dısney channel, odkodowany do konca grudnıa, potem bedzıe dostepny w
      2 najdrozszych pakıetach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka