madeleine28 12.10.09, 12:01 Witam Czy ktoś kupił mieszknaie na ul. Łokietka? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolasopot Re: KOBYŁKA-FIRMA A M.M. Ul. ŁOKIETKA 12.10.09, 21:43 Tak, czyżbyś była naszą nową sąsiadką? :D Odpowiedz Link
madeleine28 Re: KOBYŁKA-FIRMA A M.M. Ul. ŁOKIETKA 13.10.09, 08:06 Tak właśnie:) Mieszkanie na górze. m. Odpowiedz Link
karolasopot Re: KOBYŁKA-FIRMA A M.M. Ul. ŁOKIETKA 13.10.09, 12:29 A ja na dole... :) To jeszcze ustalmy który budynek. Mój jest ten późniejszy czyli jeszcze bez elewacji i parkingów a moje mieszkanie to na samym końcu z narożnym ogródkiem. Pzdr. Odpowiedz Link
selena_s Re: KOBYŁKA-FIRMA A M.M. Ul. ŁOKIETKA 13.10.09, 14:18 Jako bardzo dawna mieszkanka tej ulicy - mam prosbe o ewentualne nie podrzucanie sieci pod sasiednie posesje przez nowych mieszkancow, tak jak to czynic zaczeli mieszkancy <czworakow> z dalszej czesci ulicy. Utylizacja odpadow naprawde nie jest tak droga. Na tej ulicy mieszka nadal sporo starszych ludzi, dla ktorych widok pod swoim ogrodzeniem worka z cudzymi odpadami nie jest tym o czym marza! Odpowiedz Link
madeleine28 Re: KOBYŁKA-FIRMA A M.M. Ul. ŁOKIETKA 13.10.09, 14:40 Do SELENY Bardzo miłe przyjęcie. Wiesz nie można wszystkich stawiać pod jedną scianą. Do Karoli Narożny ogródek??? Nie ma takich. To znaczy typowo takich. Chciaż może po przemyśleniu rzeczywiście kazdy ma kawałek narożnego:))) Czy jesteś z Warszawy? Odpowiedz Link
madeleine28 Re: KOBYŁKA-FIRMA A M.M. Ul. ŁOKIETKA 13.10.09, 14:50 Do Seleny Niezbyt miłe to powitanie. Chyba nie można wszystkich stawiać pod jedną ścianą. Do Karoli Narożny ogródek? Nie ma takich. Chociaż w sumie jak tak pomyslę to każdy ma kawałek naroznego :) Jesteś z Warszawy? Odpowiedz Link
karolasopot Re: KOBYŁKA-FIRMA A M.M. Ul. ŁOKIETKA 13.10.09, 17:02 Rzeczywiście nie za bardzo wiem o co chodziło SELENIE...jeszcze nie zaczęliśmy mieszkać a już nas strofują...ech Słuchaj madeleine z Warszawy nie jestem...jeszcze. Jestem rodowitą Sopocianką :) mieszkam w Piszu no i teraz wypadło na Kobyłkę a wszystko to zasługa mojego...męża:) Moje mieszkanie jest na końcu nie od strony parkingu tylko z drugiej. A Ty w którym budynku kupiłaś? Odpowiedz Link
madeleine28 Re: KOBYŁKA-FIRMA A M.M. Ul. ŁOKIETKA 13.10.09, 17:17 Żartujesz????????? Jak mogłaś wyprowadzić się z nad morza????????????? Ja bym chciała mieszkać nad morzem:) Mamy więc mieszkania w tym samym budynku. Ja mam mieszkanie na górze od strony parkingu, a na działce dwie lipy:) Odpowiedz Link
madeleine28 Re: KOBYŁKA-FIRMA A M.M. Ul. ŁOKIETKA 13.10.09, 17:19 A może pogadamy na mailach? Tu nas tylko opieprzają:) madeleine28@gazeta.pl m. Odpowiedz Link
cotelle24 Re: KOBYŁKA-FIRMA A M.M. Ul. ŁOKIETKA 13.10.09, 18:07 Witam koleżanki:) Nie kupiłam mieszkania na Łokietka ale jestem klientką AMM. Niestety wiem o czym pisze Selene. Codziennie pokonuję trasę Warszawa - Kobyłkę. Jeżdzę skrótkami aby ominąć korki. Najgorzej jest po weekendzie gdzie wszędzie widać worki ze śmieciami!!! Osoby które mieszkały w bloku nie miały problemu ze śmieciami wyprowadzając się poza duże miasto odczuwają po kieszeniach koszt wywozu śmieci. I żeby zaoszczędzic wyrzucają śmiecie do lasu albo jak teraz czytam podrzucają sąsiadom!!! A wystarczy trochę pomyśleć. Jest segregacja śmieci - raz w miesiącu jest darmowy ich wywóz! Odpowiedz Link
karolasopot Re: KOBYŁKA-FIRMA A M.M. Ul. ŁOKIETKA 13.10.09, 19:55 Madeleine jestem za mailami to mój: karolasopot@o2.pl. A co do Cotelle...nie wiem o co Ci chodzi bo wypowiadasz się do niewłaściwych osób. Nie jesteśmy jeszcze mieszkankami Kobyłki a już czuję wrogość ich mieszkanców. Jeśli zaczne podrzucać śmieci sąsiadom to zapraszam do krytyki...na razie daj sobie spokój, lepiej napisz jak szybko i bez korków dojechać do Wawy-to chyba bardziej pożyteczna rzecz Odpowiedz Link
cotelle24 Re: KOBYŁKA-FIRMA A M.M. Ul. ŁOKIETKA 13.10.09, 20:23 też jeszcze nie mieszkam bo dopiero zaczynamy wykańczać. A jak dojechać to zależy z jakiej części Warszawy. Ja teraz dojeżdzam z pragi południe i jadę przez zajezdnię PKP na Olszynce Grochowskiej potem przez Rembertów-->Mookry Ług do Zielonki. Odpowiedz Link
madeleine28 Re: KOBYŁKA-FIRMA A M.M. Ul. ŁOKIETKA 14.10.09, 10:17 Karola napisałam ci maila. m. Odpowiedz Link