06.03.06, 16:02
kino bez Szapołowskiej?..Fakty bez Pochanke?..Maanam bez Kory?..siatkowka bez
Skowronskiej?..wreszcie Louvre bez Mony Lisy?..
swiat bez Was byłby niepełny. czasem marudzimy, narzekamy na Was i
podsmiewamy się ale przyciagacie nas jak magnes. kochamy Was i nie mozemy bez
Was zyc!
złosliwe mowia, ze my tylko ósmego sie przymilamy. prosze bardzo. dzis szósty
marzec. i co?..zatkało?..
buzianki dla Was!

photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=forsycje-1.jpg

te kwiaty tez dla Was.zrobilem fotke wiosennym forsycjom.byl duzy wiatr i
kwiaty wyszly nieostro.maly obrazek wszystko jednak tuszuje:)
Obserwuj wątek
    • w.iwo Re: :) 06.03.06, 16:13
      cóż byłyby warte kobiety bez mężczyzn.... :o)

------------------------------------------------
    • willga1 Re: :) 06.03.06, 19:34
      "Chłop potęgą jest i basta!"

Stanisław Wyspiański
      • guayazyl1 Re: :) 07.03.06, 16:48
        willga...masz na mysli tych chłopow co bioro dopłaty z Łunii?..czy ogolnie rod
        meski?..
        :)
    • mike56 Re: :) 07.03.06, 12:56
      Ważne od 8 do ∞.

img206.imageshack.us/my.php?image=8marca20062es.jpg
      • guayazyl1 Re: :) 08.03.06, 18:20
        Towarzyszki!
        W tym dniu tradycyjnym zwyczajem i w serdecznej atmosferze odwiedzam Was na
        waszym trudnym odcinku pracy by przyjąć od was zobowiązanie, jako wyraz
        przywiązania do Państwa Ludowego, miłości do wielkich idei pokoju i socjalizmu.
        Kobiety w szeregach ORMO podjęły już zobowiązania dla uczczenia swego święta,
        tysiące kobiet stają w szeregach przodowników pracy, powiem więcej - kobiety
        polskie uczczą swoje święto wzmożonym współzawodnictwem pracy ! Z radością
        przyjąłem zapewnienie kierownictwa że od dziś przez miesiąc pracować będziecie
        ze zdwojonym znojem, by utkać materiały na nowe flagi przyjaznego Związku
        Radzieckiego, które niebawem w pierwszym dniu miesiąca maj załopoczą nad
        naszymi głowami czerwnią krwi i serc.Niechaj w codziennej pracy i walce ludu
        pracującego kroczą w pierwszych szeregach kobiety polskie - wielka siła naszego
        narodu !

tak powiedzial trzydziesci dwa lata temu do lodzkich wlokniarek ojciec narodu
        polskiego I sekretarz PZPR Edward Gierek.poniewaz prowadze zycie prowincjonalne
        w tej Ameryce...gemby nie mam do kogo roztworzyc to zapytam przez internet. czy
        w dniu dzisiejszym ktos wam zlozyl zyczenia?..nasze drogie...kochane no i
        ten...co by tu jeszcze?..wspaniale kobiety?
    • narewa Re: :) 08.03.06, 18:50
      DZIEKI ZA ŻYCZENIA..
      ja dostałam dziś pięknego tulipana,jak za dawnych,dobrych czasów...Pamiętam te
      biedne gożdziki albo mizerne tulipany,albo serwetki,albo talony jakieś
      niewielkie..oj, było,było...
      • guayazyl1 Re: :) 08.03.06, 18:57
        to ja bedę oryginalniejszy...zamiast krajowego gozdzika albo tulipana przesylam
        pąk magnolii co się lada dzien pięknie rozwinie i będzie slodko pachniec...no i
        ciepelka trochę przesylam bo u mnie w poludnie kolo dwudziestu stopni.

photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=magnolie.jpg
        • narewa Re: :) 08.03.06, 19:20
          magnolie piękne,az w mieszkanie zapachniało...szkoda,że nie potrafię wklejać
          tutaj zdjęć,bo dostałam właśnie takie śliczne przebiśniegi,tegoroczne,ze
          Słowacji,,,sama wiosna..
          • w.iwo Re: :) 08.03.06, 19:27
            sympatyczne ale i śmieszne święto... dzieli facetów na tych co mają wyraźną
            okazję do ukradzionego całuska, na tych co udają że to święto komunistyczne i
            nieprawda, na tych co zakochani chodzą po ulicach z zaczerwienionymi noskami i
            tulipankami w folii... a także na tych co kupują naręcze kwiatów dla teściowej
            ;o))))

-------------------------------------------------------------------------
            • guayazyl1 Re: :) 08.03.06, 19:34
              kwiaty to jednak male miki w porownaniu z wyczynem pana Stanczaka ze Zgierza

fakty.interia.pl/wiadomosci/prasa/news?inf=725712
              ten chlop to mial gest:)
      • clakier Re: :) 09.03.06, 07:51
        Ech... a ja się w końcu po latach proszenia doczekałam goździków :)
        Kiedyś w nieśmiertelnym zestawie bieli i czerwieni budziły mieszane uczucia..
        Dziś w tylu barwach cieszą oczy :) Ustawiłam na honorowym miejscu :)
        • w.iwo jak dobrze że już po dniu kobiet.... 09.03.06, 09:20
          znaczy, nadejszła wielkopomna chwiła coby powiedzieć, że przyszła normalność

;o)
          ----------------------------------------------------------
          Tam, gdzie mieszkasz, już biało od śniegu ...
          • zuziknatropie Re: to jeszcze nie koniec...To Dopiero POCZATEK:)) 09.03.06, 09:29
            Dzisiaj jest . . .

Międzynarodowy Dzień Wspaniale Wyglądających, cholernie Sprytnych Kobiet:))

Zapamiętaj motto na życie:

"Życie nie powinno być podróżą do grobu z intencją, aby dostać się tam
            bezpiecznie w atrakcyjnej i dobrze zakonserwowanej postaci, jest raczej
            ślizganiem się z boku na bok, z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej,
            ciałem gruntownie wyeksploatowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem...
            Cholera, Ale Jazda!!"

img162.imageshack.us/img162/4795/u17re.png

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka