Dodaj do ulubionych

nasza-klasa

04.01.08, 23:54
Widzieliście, zarejestrowaliście się, znaleźliście dawnych
przyjaciół?
Fajny pomysł!Łza mi się w oku zakręciła na widok zdjęć moich Miłości
sprzed kilkudziesięciu lat...

nasza-klasa.pl/
Obserwuj wątek
    • ralphie znamy znamy :) 04.01.08, 23:57
      i własnie łezki ronimy, że jednak ludzie pamiętają, a i pamięć
      własna zawodna wcale nie jest ;)
    • guayazyl1 Re: nasza-klasa 05.01.08, 15:10
      dawne miłosci najlepiej ogląda się na zdjęciach. mowmy szczerze.
      mało ktorą kobietę po trzydziestce da się obejrzec z
      przyjemnoscią :)
      za to stanałbym sobie oko w oko z wozną Marią. koscista. niewysoka.
      krzykliwa. zdecydowana. postrach szkołki. mająca władzę niemal
      absolutną. nawet dyrektor nie był siebie taki pewny jak z nią
      rozmawiał. wchodziła na zajęcia i sprawdzała w jakich kto jest
      buciorach. zaglądała do męskich toalet. szpiegowała. donosiła na
      palących. układalismy o niej wiersze i spiewalismy piosenki.
      nasladowalismy jej głos i męski sposob chodzenia. przedrzeznialismy.
      balismy się jej ale lubilismy. bez Marii szkołka nie byłaby taka jak
      była.
      • naretta Re: nasza-klasa 05.01.08, 15:31
        guayazyl1 napisał:

> dawne miłosci najlepiej ogląda się na zdjęciach. mowmy szczerze.
        > mało ktorą kobietę po trzydziestce da się obejrzec z
        > przyjemnoscią :)
        >

Ten dzień był i tak kiepski...
        A Ty mnie jeszcze zraniłeś na wskroś!
        Muszę się napić mleka sojowego przez łzy cisnące się do ócz.
        Jak dalej żyć?
      • zuziknatropie Re: nasza-klasa 05.01.08, 15:43
        Gua chyba zwariowałes!!! kobieta jest jak wino:)
        ps. mam 33 lata i nie zauważyłam zeby któryś mężczyzna odwracał wzrok a wrecz
        odwrotnie:)
        może porozmawiamy o męskich brzuchach, łysinach, wielkim ego i małym interesie?
        • guayazyl1 Re: nasza-klasa 05.01.08, 16:32
          zuziknatropie napisała:
          Gua chyba zwariowałes!!! kobieta jest jak wino:)
          ----------------
          ale tylko najlepsze wina smakują z latami lepiej. wiekszosc robi sie
          metna i kwasna. co innego zuziku starzec sie razem z kims. co innego
          zobaczyc kogos po dlugiej przerwie. czasem mozna doznac szoku bo
          wrazenia są hardcorowe :)
          to juz nie ten szczuply, wysportowany chlopak z kreconymi wlosami i
          nie ta sama dziewczyna o talii osy, z ktorą kiedys rozmawialo sie o
          muzyce i chodzilo na koncerty...

no i piosenka dla Ciebie. fajne są kobiety. niezaleznie od urody:)
          www.veoh.com/videos/e1269569XEnbCEN
      • postrach_szefowej Re: nasza-klasa 05.01.08, 17:41
        guayazyl1 napisał:

> mało ktorą kobietę po trzydziestce da się obejrzec z
        > przyjemnoscią :)

Trochę Cię poniosło!
        • guayazyl1 Re: nasza-klasa 05.01.08, 18:04
          ...powiedziała kobieta po trzydziestce :)
          • postrach_szefowej Re: nasza-klasa 06.01.08, 13:38
            ...a ile samozaparcia trzeba, żeby zatrzymać z przyjemnością wzrok
            na facecie po 40-tce, który nie używa żelazka?
            • naretta Re: nasza-klasa 06.01.08, 14:04
              Nie sądzisz, że żelazko jest zbyt ekstremalnym środkiem na usuwanie
              zmarszczek;-)))?
              • guayazyl1 Re: nasza-klasa 06.01.08, 15:26
                pofolgujcie sobie jeszcze dziewczyny. ja tam się nie irytuje. a
                ślinianki mi pracują normalnie :)
                prawda niestety jest po mojej stronie bo jak mowił Pan Majster z
                kabaretu Dudek:
                praw fizyki pan nie zmienisz i nie bądz pan głąb
                (węzykiem...węzykiem...)

peesior: czy Wy wszystko i zawsze tak dosłownie? czy nie
                dopuszczacie, ze to moze byc podpucha, prowokacja i tepe?

peesior2: no dobra zmieniam kobiety po trzydziestce na kobiety po
                osiemdziesiątce. pasi?
                :)
                • guayazyl1 aha...zapomnialem... 06.01.08, 15:42
                  kocham Was i liczę na wzajemność mimo, ze mi przystojność topnieje
                  w oczach.
                  • zuziknatropie dla chłopaków:) 06.01.08, 18:34
                    www.nasz-pobor.pl/index.html
                • naretta Re: nasza-klasa 06.01.08, 18:51
                  guayazyl1 napisał:

>
                  > peesior: czy Wy wszystko i zawsze tak dosłownie? czy nie
                  > dopuszczacie, ze to moze byc podpucha, prowokacja i tepe?
                  >

W DOMU POWIESZONEGO NIE MÓWI SIĘ O SZNURKU!
                  • guayazyl1 Re: nasza-klasa 07.01.08, 14:31
                    naretta napisała:
                    W DOMU POWIESZONEGO NIE MÓWI SIĘ O SZNURKU!
                    ---------------
                    droga Naretto,
                    zebysmy dalej się lubili jak się lubimy to przetlumaczę z polskiego
                    na nasze:)
                    jesli kobieta w towarzystwie lysych kurdupli powie zgodnie z
                    poczuciem swojej estetyki, ze podobają jej się wylącznie wysocy
                    blondyni to popelni grzech cięzki?
                    najwyzej malutką niezręcznosc wobec kurdupli.
                    czy ja popelnilem grzech? czy ktoras z was uwaza się za lysego
                    kurdupla? nie slyszę...więc o co Wam chodzi?

peesik: a czy mają prawo podobac mi się bezzębne Eskimoski?
                    zapytam rezolutnie...
                    • postrach_szefowej Re: nasza-klasa 07.01.08, 17:06
                      Nie popełnia grzechu, tylko faux pas.
                      Pokazuje, że po prostu jest nie zupełnie dobrze wychowana.
                      Możesz dalej nam udowadniać, że to my 'kobiety po 30-tce' się
                      mylimy. Voila!
                      • narewa Re: nasza-klasa 07.01.08, 17:21
                        a ja mam podwójną 30-tkę na karku i co??wcale się tym nie
                        przejmuję...
                        Ale wracając do naszej klasy..
                        Zarejestrowałam się i w podstawówce i liceum,narazie jako pierwsza z
                        klasy..Spokojnie teraz czekam na następnych..
                        A czy już znaleźliście kogoś dawno nie widzianego?
                        • postrach_szefowej Re: nasza-klasa 07.01.08, 17:37
                          My się też tym nie przejmujemy:-) Wręcz nam z tym dobrze. Bo dopiero
                          po kobieta po 30-tce jest atrakcyjna:-)
                          Ja znalazłm już 1/3 mojej klasy z podstawówki, 1/3 z leceum i kilka
                          osób ze studiów. Bardzo przyjemne jest to szukanie.
                          • guayazyl1 odpowiedzi redakcji... 08.01.08, 15:00
                            postrach napisala:
                            Możesz dalej nam udowadniać, że to my 'kobiety po 30-tce' się
                            mylimy. Voila!
                            ------------------
                            o losie...
                            ale co ja mam udowodnic? mam wyjasnic czemu jedno cos podoba mi się
                            bardziej niz drugie cos? czasami nie wiemy dlaczego tak jest. podoba
                            sie tęcza? no podoba. a dlaczego się podoba? a bo...
                            podoba się zachod słonca? no podoba. a czemu się podoba? a bo...
                            mnie smakują bardziej swieze bułki od tych czerstwych. chociaz
                            czerstwe podobno zdrowsze. a czemu te swieze? pewno przez tę ich
                            swiezosc psze pani. wytłumaczylem się?
                            ja wiem co to dobre wychowanie. nie wypada przy gosciach chodzic w
                            gaciach albo tłuc kotletow. ale nie muszę się z nimi we wszystkim
                            zgadzac przy rozmowie. to byłaby uległosc i przesada z mojej strony.
                            no to powiedziałem :)

zyczę duzo humoru, optymizmu, dobrej energii i dystansu. ja nie
                            piszę wszystkiego serio, więc zyczę co by się Pani nie naburmuszała
                            dalej na mnie.

peesik: a tak na ostatek niezręcznosc to chyba to samo co faux pas?
                            ja tak dla jasnosci.
                            • zuziknatropie Re: odpowiedzi redakcji... 15.01.08, 22:00
                              pustki na forum bo wszyscu w szkole siedzą:)
                              • ralphie Re: odpowiedzi redakcji... 16.01.08, 23:38
                                tia, a jak trzba było w szkole siedzieć to się uciekało... oj los przewrotny bywa ;)
                                • guayazyl1 nasza-klasa 17.01.08, 16:55
                                  obywatele dostali zbiorowego fijoła. szesc milionow Polakow nagle
                                  zapragneło powspominac szkolne czasy i zalogowalo sie do portalu
                                  społecznosciowego nasza-klasa.pl/
                                  oczywiscie obywatelom wolno ale zastanawiam sie po co ludziom ten
                                  powrot do zrodeł. dla dreszczyku emocji? dla tej miłej informacji,
                                  ze wcale sie nie zmienilismy? ze brzuch w normie, a łysiny prawie
                                  nie widac? ze dowcip ciagle mamy ostry? czy dla czegos wiecej?
                                  zastanawiam sie na ile rozmowy beda szczere i spontaniczne, a na ile
                                  wyrezyserowane i sztuczne. kiedys niczego nie musielismy udawac. ale
                                  kiedys wszyscy stalismy na jednej linii startu.

wszedlem na te strone. wada jest wyszukiwarka. wszystkie kryteria
                                  powinno sie wprowadzac za pierwszym razem: rocznik, szkoła, miasto,
                                  kierunek, a tu trzeba stukac po kolei. nazwy szkoł pisane z błedami
                                  bo to uzytkownicy wszystko tworza, a z ich pamiecia bywa roznie.
                                  zamiast nazwiska wychowawcy - "najlepsza nauczycielka na swiecie" :)
                                  na wszystko trzeba bardzo długo czekac. zeby sie zalogowac musimy
                                  wypelnic szczegołowy kwestionariusz. po co to komu? ale moze jednak
                                  warto?

moze media przesadzaja ale warto przeczytac:
                                  tnij.org/aoh2
                                  wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4841866.html
                                  • zuziknatropie Re: nasza-klasa 18.01.08, 14:02
                                    maruda jesteś Guy:)
                                    • guayazyl1 Re: nasza-klasa 18.01.08, 15:44
                                      zuziknatropie napisała:
                                      maruda jesteś Guy:)
                                      ---------------
                                      o Q!
                                      tak zle?
                                      wiem, ze marudzę. na kazdym forum jest taki. ale niech no wroci
                                      slonce. będzie lepiej.
                                      a poza tym komu mam marudzic? od tego mam Was :)
                                      a poza tym Ty tez marudzisz. w wątkach komunikacyjno-biletowo-
                                      przystankowych :)
                                      no to ten...juz nie marudzę.
                                      i przesylam piosenkę. spiewa Dr.Alban. dlaczego doktor? bo podobno
                                      jest dentystą. mozna go będzie uslyszec 31 stycznia w Warszawie.
                                      pl.youtube.com/watch?v=ny43zFochi8
                                      • zuziknatropie Re: nasza-klasa 19.01.08, 11:39
                                        nasza lokalna władza tez sie nie oparła tej stronie...
                                        • karo_ka1 Re: nasza-klasa 20.01.08, 15:56
                                          No to ja tez poma rudze, bo dla mnie to gupota do kwadratu. Z kim
                                          chcę utrzymywać kontakt, z tym utrzymuję; reszty nie jestem
                                          ciekawa. I zamieszczanie zdjęć mnie po prostu wkurza. ot co!
                                          • naretta Zdjęcia żenujące i mniej żenujące 02.02.08, 20:27
                                            karo_ka1 napisała:

> No to ja tez poma rudze, bo dla mnie to gupota do kwadratu. Z kim
                                            > chcę utrzymywać kontakt, z tym utrzymuję; reszty nie jestem
                                            > ciekawa. I zamieszczanie zdjęć mnie po prostu wkurza. ot co!

No niezupełnie się z tym zgodzę. Czasami kontakt z kimś sympatycznym
                                            urywa się nagle z różnych przyczyn,obiektywnych lub mniej. Można
                                            więc odnowić te znajomości, które się chce, a z tymi, co nie chemy,
                                            i tak nie będziemy gadać,bo nam nie po drodze. A zdjęcia są czasem
                                            po prostu ROZCZULAJĄCE.
                                            Ale ludzie oprotestowują takie lub inne fotki z dość zabawnych
                                            powodów. Co budzi niesmak i oburzenie?

1. Fotografowanie się matek z dziećmi (po co oglądać na przykład
                                            obsranego bachora?, poza tym'dzieci to najłatwiejsze, co można
                                            mieć')
                                            2. Fotografowanie się ojców z dziećmi(j.w.)
                                            3. Fotografowanie się na tle drogich samochodów albo willi
                                            (obnoszenie się z bogactwem)
                                            4.Wakacje np. w egzotycznych krajach (buractwo i j.w.)
                                            5. Bicie rekordów w ilości znajomych( po cholerę się chwalić, ile
                                            się ma znajomych, tym bardziej że połowy z nich nie znamy, bo
                                            zapraszamy np. osoby o tym samym nazwisku, z tego samego miasta
                                            itp.)
                                            6. Zdjęcia z ukochanym/ukochaną albo w ogóle zdjęcia ślubne (brzydka
                                            koleżanka z klasy, której wszyscy chłopcy unikali jak ognia, teraz
                                            czule obłapia się z jakimś facetem, chwali się, że nareszcie kogoś
                                            złapała)
                                            7. Zdjęcia w wannie w pianie z kieliszkiem(to już szczyt
                                            bezczelności i braku dobrego wychowania!)
                                            8.Podawanie miejsca zamieszkania w taki sposób - Gnojniki - London,
                                            Pcim Dolny/Ireland (po jaką cholerę się chwali, że z takiego zatyłka
                                            w wielki świat się wydostał?)
                                            9.Fotografowanie sie starej panny z psem lub kotem( nie wyszła za
                                            mąż, tylko tyle jej zostało, a jakby wyszła, to po cholerę się
                                            fotografuje z mężem i dziećmi?)
                                            • w.iwo Re: Zdjęcia żenujące i mniej żenujące 03.02.08, 00:09
                                              no, zamiast lampki wina na wieczór - komentarz Syropka... hee he
                                              działa identycznie bez szkody dla żołądka, lekko szumi w głowie i wywołuje
                                              nieznaczny grymas na twarzy zwany uśmiechem...
                                              muszę przyznać że brak mi było tego filuternego cynicznego spojrzenia na
                                              świat... i odpowiadam: otóż bezzębne Eskimoski z pewnością mają swoje zalety,
                                              jasna pupa, naoliwione włosy i nie patrzy spode łba jak zabierasz pilota, bo i
                                              tak nie ma prądu, a na koncie mrożona foka czeka na przeżucie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka