naretta 04.01.08, 23:54 Widzieliście, zarejestrowaliście się, znaleźliście dawnych przyjaciół? Fajny pomysł!Łza mi się w oku zakręciła na widok zdjęć moich Miłości sprzed kilkudziesięciu lat... nasza-klasa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralphie znamy znamy :) 04.01.08, 23:57 i własnie łezki ronimy, że jednak ludzie pamiętają, a i pamięć własna zawodna wcale nie jest ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: nasza-klasa 05.01.08, 15:10 dawne miłosci najlepiej ogląda się na zdjęciach. mowmy szczerze. mało ktorą kobietę po trzydziestce da się obejrzec z przyjemnoscią :) za to stanałbym sobie oko w oko z wozną Marią. koscista. niewysoka. krzykliwa. zdecydowana. postrach szkołki. mająca władzę niemal absolutną. nawet dyrektor nie był siebie taki pewny jak z nią rozmawiał. wchodziła na zajęcia i sprawdzała w jakich kto jest buciorach. zaglądała do męskich toalet. szpiegowała. donosiła na palących. układalismy o niej wiersze i spiewalismy piosenki. nasladowalismy jej głos i męski sposob chodzenia. przedrzeznialismy. balismy się jej ale lubilismy. bez Marii szkołka nie byłaby taka jak była. Odpowiedz Link Zgłoś
naretta Re: nasza-klasa 05.01.08, 15:31 guayazyl1 napisał: > dawne miłosci najlepiej ogląda się na zdjęciach. mowmy szczerze. > mało ktorą kobietę po trzydziestce da się obejrzec z > przyjemnoscią :) > Ten dzień był i tak kiepski... A Ty mnie jeszcze zraniłeś na wskroś! Muszę się napić mleka sojowego przez łzy cisnące się do ócz. Jak dalej żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: nasza-klasa 05.01.08, 15:43 Gua chyba zwariowałes!!! kobieta jest jak wino:) ps. mam 33 lata i nie zauważyłam zeby któryś mężczyzna odwracał wzrok a wrecz odwrotnie:) może porozmawiamy o męskich brzuchach, łysinach, wielkim ego i małym interesie? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: nasza-klasa 05.01.08, 16:32 zuziknatropie napisała: Gua chyba zwariowałes!!! kobieta jest jak wino:) ---------------- ale tylko najlepsze wina smakują z latami lepiej. wiekszosc robi sie metna i kwasna. co innego zuziku starzec sie razem z kims. co innego zobaczyc kogos po dlugiej przerwie. czasem mozna doznac szoku bo wrazenia są hardcorowe :) to juz nie ten szczuply, wysportowany chlopak z kreconymi wlosami i nie ta sama dziewczyna o talii osy, z ktorą kiedys rozmawialo sie o muzyce i chodzilo na koncerty... no i piosenka dla Ciebie. fajne są kobiety. niezaleznie od urody:) www.veoh.com/videos/e1269569XEnbCEN Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: nasza-klasa 05.01.08, 17:41 guayazyl1 napisał: > mało ktorą kobietę po trzydziestce da się obejrzec z > przyjemnoscią :) Trochę Cię poniosło! Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: nasza-klasa 05.01.08, 18:04 ...powiedziała kobieta po trzydziestce :) Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: nasza-klasa 06.01.08, 13:38 ...a ile samozaparcia trzeba, żeby zatrzymać z przyjemnością wzrok na facecie po 40-tce, który nie używa żelazka? Odpowiedz Link Zgłoś
naretta Re: nasza-klasa 06.01.08, 14:04 Nie sądzisz, że żelazko jest zbyt ekstremalnym środkiem na usuwanie zmarszczek;-)))? Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: nasza-klasa 06.01.08, 15:26 pofolgujcie sobie jeszcze dziewczyny. ja tam się nie irytuje. a ślinianki mi pracują normalnie :) prawda niestety jest po mojej stronie bo jak mowił Pan Majster z kabaretu Dudek: praw fizyki pan nie zmienisz i nie bądz pan głąb (węzykiem...węzykiem...) peesior: czy Wy wszystko i zawsze tak dosłownie? czy nie dopuszczacie, ze to moze byc podpucha, prowokacja i tepe? peesior2: no dobra zmieniam kobiety po trzydziestce na kobiety po osiemdziesiątce. pasi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 aha...zapomnialem... 06.01.08, 15:42 kocham Was i liczę na wzajemność mimo, ze mi przystojność topnieje w oczach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
naretta Re: nasza-klasa 06.01.08, 18:51 guayazyl1 napisał: > > peesior: czy Wy wszystko i zawsze tak dosłownie? czy nie > dopuszczacie, ze to moze byc podpucha, prowokacja i tepe? > W DOMU POWIESZONEGO NIE MÓWI SIĘ O SZNURKU! Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: nasza-klasa 07.01.08, 14:31 naretta napisała: W DOMU POWIESZONEGO NIE MÓWI SIĘ O SZNURKU! --------------- droga Naretto, zebysmy dalej się lubili jak się lubimy to przetlumaczę z polskiego na nasze:) jesli kobieta w towarzystwie lysych kurdupli powie zgodnie z poczuciem swojej estetyki, ze podobają jej się wylącznie wysocy blondyni to popelni grzech cięzki? najwyzej malutką niezręcznosc wobec kurdupli. czy ja popelnilem grzech? czy ktoras z was uwaza się za lysego kurdupla? nie slyszę...więc o co Wam chodzi? peesik: a czy mają prawo podobac mi się bezzębne Eskimoski? zapytam rezolutnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: nasza-klasa 07.01.08, 17:06 Nie popełnia grzechu, tylko faux pas. Pokazuje, że po prostu jest nie zupełnie dobrze wychowana. Możesz dalej nam udowadniać, że to my 'kobiety po 30-tce' się mylimy. Voila! Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: nasza-klasa 07.01.08, 17:21 a ja mam podwójną 30-tkę na karku i co??wcale się tym nie przejmuję... Ale wracając do naszej klasy.. Zarejestrowałam się i w podstawówce i liceum,narazie jako pierwsza z klasy..Spokojnie teraz czekam na następnych.. A czy już znaleźliście kogoś dawno nie widzianego? Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: nasza-klasa 07.01.08, 17:37 My się też tym nie przejmujemy:-) Wręcz nam z tym dobrze. Bo dopiero po kobieta po 30-tce jest atrakcyjna:-) Ja znalazłm już 1/3 mojej klasy z podstawówki, 1/3 z leceum i kilka osób ze studiów. Bardzo przyjemne jest to szukanie. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 odpowiedzi redakcji... 08.01.08, 15:00 postrach napisala: Możesz dalej nam udowadniać, że to my 'kobiety po 30-tce' się mylimy. Voila! ------------------ o losie... ale co ja mam udowodnic? mam wyjasnic czemu jedno cos podoba mi się bardziej niz drugie cos? czasami nie wiemy dlaczego tak jest. podoba sie tęcza? no podoba. a dlaczego się podoba? a bo... podoba się zachod słonca? no podoba. a czemu się podoba? a bo... mnie smakują bardziej swieze bułki od tych czerstwych. chociaz czerstwe podobno zdrowsze. a czemu te swieze? pewno przez tę ich swiezosc psze pani. wytłumaczylem się? ja wiem co to dobre wychowanie. nie wypada przy gosciach chodzic w gaciach albo tłuc kotletow. ale nie muszę się z nimi we wszystkim zgadzac przy rozmowie. to byłaby uległosc i przesada z mojej strony. no to powiedziałem :) zyczę duzo humoru, optymizmu, dobrej energii i dystansu. ja nie piszę wszystkiego serio, więc zyczę co by się Pani nie naburmuszała dalej na mnie. peesik: a tak na ostatek niezręcznosc to chyba to samo co faux pas? ja tak dla jasnosci. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: odpowiedzi redakcji... 15.01.08, 22:00 pustki na forum bo wszyscu w szkole siedzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: odpowiedzi redakcji... 16.01.08, 23:38 tia, a jak trzba było w szkole siedzieć to się uciekało... oj los przewrotny bywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 nasza-klasa 17.01.08, 16:55 obywatele dostali zbiorowego fijoła. szesc milionow Polakow nagle zapragneło powspominac szkolne czasy i zalogowalo sie do portalu społecznosciowego nasza-klasa.pl/ oczywiscie obywatelom wolno ale zastanawiam sie po co ludziom ten powrot do zrodeł. dla dreszczyku emocji? dla tej miłej informacji, ze wcale sie nie zmienilismy? ze brzuch w normie, a łysiny prawie nie widac? ze dowcip ciagle mamy ostry? czy dla czegos wiecej? zastanawiam sie na ile rozmowy beda szczere i spontaniczne, a na ile wyrezyserowane i sztuczne. kiedys niczego nie musielismy udawac. ale kiedys wszyscy stalismy na jednej linii startu. wszedlem na te strone. wada jest wyszukiwarka. wszystkie kryteria powinno sie wprowadzac za pierwszym razem: rocznik, szkoła, miasto, kierunek, a tu trzeba stukac po kolei. nazwy szkoł pisane z błedami bo to uzytkownicy wszystko tworza, a z ich pamiecia bywa roznie. zamiast nazwiska wychowawcy - "najlepsza nauczycielka na swiecie" :) na wszystko trzeba bardzo długo czekac. zeby sie zalogowac musimy wypelnic szczegołowy kwestionariusz. po co to komu? ale moze jednak warto? moze media przesadzaja ale warto przeczytac: tnij.org/aoh2 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4841866.html Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: nasza-klasa 18.01.08, 15:44 zuziknatropie napisała: maruda jesteś Guy:) --------------- o Q! tak zle? wiem, ze marudzę. na kazdym forum jest taki. ale niech no wroci slonce. będzie lepiej. a poza tym komu mam marudzic? od tego mam Was :) a poza tym Ty tez marudzisz. w wątkach komunikacyjno-biletowo- przystankowych :) no to ten...juz nie marudzę. i przesylam piosenkę. spiewa Dr.Alban. dlaczego doktor? bo podobno jest dentystą. mozna go będzie uslyszec 31 stycznia w Warszawie. pl.youtube.com/watch?v=ny43zFochi8 Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: nasza-klasa 19.01.08, 11:39 nasza lokalna władza tez sie nie oparła tej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
karo_ka1 Re: nasza-klasa 20.01.08, 15:56 No to ja tez poma rudze, bo dla mnie to gupota do kwadratu. Z kim chcę utrzymywać kontakt, z tym utrzymuję; reszty nie jestem ciekawa. I zamieszczanie zdjęć mnie po prostu wkurza. ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
naretta Zdjęcia żenujące i mniej żenujące 02.02.08, 20:27 karo_ka1 napisała: > No to ja tez poma rudze, bo dla mnie to gupota do kwadratu. Z kim > chcę utrzymywać kontakt, z tym utrzymuję; reszty nie jestem > ciekawa. I zamieszczanie zdjęć mnie po prostu wkurza. ot co! No niezupełnie się z tym zgodzę. Czasami kontakt z kimś sympatycznym urywa się nagle z różnych przyczyn,obiektywnych lub mniej. Można więc odnowić te znajomości, które się chce, a z tymi, co nie chemy, i tak nie będziemy gadać,bo nam nie po drodze. A zdjęcia są czasem po prostu ROZCZULAJĄCE. Ale ludzie oprotestowują takie lub inne fotki z dość zabawnych powodów. Co budzi niesmak i oburzenie? 1. Fotografowanie się matek z dziećmi (po co oglądać na przykład obsranego bachora?, poza tym'dzieci to najłatwiejsze, co można mieć') 2. Fotografowanie się ojców z dziećmi(j.w.) 3. Fotografowanie się na tle drogich samochodów albo willi (obnoszenie się z bogactwem) 4.Wakacje np. w egzotycznych krajach (buractwo i j.w.) 5. Bicie rekordów w ilości znajomych( po cholerę się chwalić, ile się ma znajomych, tym bardziej że połowy z nich nie znamy, bo zapraszamy np. osoby o tym samym nazwisku, z tego samego miasta itp.) 6. Zdjęcia z ukochanym/ukochaną albo w ogóle zdjęcia ślubne (brzydka koleżanka z klasy, której wszyscy chłopcy unikali jak ognia, teraz czule obłapia się z jakimś facetem, chwali się, że nareszcie kogoś złapała) 7. Zdjęcia w wannie w pianie z kieliszkiem(to już szczyt bezczelności i braku dobrego wychowania!) 8.Podawanie miejsca zamieszkania w taki sposób - Gnojniki - London, Pcim Dolny/Ireland (po jaką cholerę się chwali, że z takiego zatyłka w wielki świat się wydostał?) 9.Fotografowanie sie starej panny z psem lub kotem( nie wyszła za mąż, tylko tyle jej zostało, a jakby wyszła, to po cholerę się fotografuje z mężem i dziećmi?) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Zdjęcia żenujące i mniej żenujące 03.02.08, 00:09 no, zamiast lampki wina na wieczór - komentarz Syropka... hee he działa identycznie bez szkody dla żołądka, lekko szumi w głowie i wywołuje nieznaczny grymas na twarzy zwany uśmiechem... muszę przyznać że brak mi było tego filuternego cynicznego spojrzenia na świat... i odpowiadam: otóż bezzębne Eskimoski z pewnością mają swoje zalety, jasna pupa, naoliwione włosy i nie patrzy spode łba jak zabierasz pilota, bo i tak nie ma prądu, a na koncie mrożona foka czeka na przeżucie... Odpowiedz Link Zgłoś