kobieta_na_pasach 02.01.06, 13:30 kto ma w dacie urodzenia chocby jedna szostke moze liczyc na naprawde udany rok. ja mam az dwie))i moj maz tez. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ticoqp Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 13:32 a 3 szóstki to liczba szatana)))))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 13:33 ticoqp napisał: > a 3 szóstki to liczba szatana)))))) ja nie wierze w szatana. Odpowiedz Link
ticoqp Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 13:36 to nie demokracje mamy w końcu ale jak Ci sie coś złego przytrafi to pamietaj, ze to jego sprawka Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 13:38 ticoqp napisał: > to nie demokracje mamy w końcu > ale jak Ci sie coś złego przytrafi to pamietaj, ze to jego sprawka szatan mnie omija z daleka. boi sie. Odpowiedz Link
ticoqp Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 13:40 dobra dobra, a pomysl co Cie dobrego spotkało w zeszłym roku? no widizsz - niewiele - szatan ja nic, szatan))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 13:42 ticoqp napisał: > dobra dobra, a pomysl co Cie dobrego spotkało w zeszłym roku? > no widizsz - niewiele - szatan ja nic, szatan))) to zalezy, jak na to spojrzec. zlego tez mnie nic nie spotkalo Odpowiedz Link
ticoqp Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 13:52 szatan przypilnował, zeby Cie nic dobrego nie stało i będzie Cie opętywał dalej w tym roku))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 14:02 ticoqp napisał: > szatan przypilnował, zeby Cie nic dobrego nie stało i będzie Cie opętywał dalej> w tym roku))) ale ja juz pisalam, ze mozna to roznie rozpatrywac. dla mnie dobrym jest to,ze nie stalo sie nic zlego Odpowiedz Link
ticoqp Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 14:04 szatan usypia Twoją czujność)) juz Cie ma bo myslisz ze wszystko jest o.k.))))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 14:12 ticoqp napisał: > szatan usypia Twoją czujność)) juz Cie ma bo myslisz ze wszystko jest > o.k.))))) koniecznie zamow u ksiedza egzorcyzmy. Odpowiedz Link
ticoqp Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 14:17 trza było z tym co był u ciebie to załatwic)))) a ja to się nikogo nie boje))))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach kontynuujac.... 02.01.06, 13:33 jest to rowniez rok planety Ksiezyc. mojej planety. szczescie podwojne. kurde, czuje,ze musi sie wydarzyc cos wery speszyl. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: kontynuujac.... 02.01.06, 13:42 ej.. nooo weeeeeez.. ja nie mam zadnej 6!! ale itak licze na szczesliwy rok! jaskowa juz w remoncie, wprowadzamy sie od lutego, chce sie wreszcie obronic, no i przeciez mamy uszaciczke!!! zacznie biegac gadac..! miliony usmiechow, radosci i wzruszen! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: kontynuujac.... 02.01.06, 13:51 grubaska20 napisała: > ej.. nooo weeeeeez.. ja nie mam zadnej 6!! ale itak licze na szczesliwy rok! jaskowa juz w remoncie, to my prawie sasiadki przez sciane tobie tez zycze samych zyskow, zero strat Odpowiedz Link
grubaska20 Re: kontynuujac.... 02.01.06, 14:08 kocica zamieszkuje jaskowa..? eee, no ta zapraszam na sasiecka kawke jak sie zagniezdzimy hehe Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: kontynuujac.... 02.01.06, 14:12 grubaska20 napisała: > kocica zamieszkuje jaskowa..? eee, no ta zapraszam na sasiecka kawke jak sie > zagniezdzimy hehe studzienkowa))) dzieki, moze z wiesna wpadne) lubie tam latem chodzic z psem na spacer. troche smierdzaco, ale ladnie. Odpowiedz Link
grubaska20 Re: kontynuujac.... 02.01.06, 14:22 hehee wiesz, scisle centrum, ale mamy to taki drugi rzad, taki jakby schwany budynek i z drugiej strony mieszkani, z okien sypialni, pokoju uszatu i lazienki mamy las jest pieknie! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: kontynuujac.... 02.01.06, 15:08 grubaska20 napisała: > hehee wiesz, scisle centrum, ale mamy to taki drugi rzad, taki jakby schwany > budynek i z drugiej strony mieszkani, z okien sypialni, pokoju uszatu i > lazienki mamy las jest pieknie! a ja mieszkam tez pod lasem, na takim nowym osiedlu.inaczej bym w zyciu tam nie zamieszkala. ulica jest OKROPNA! Odpowiedz Link
raduch Re: kontynuujac.... 02.01.06, 13:43 kobieta_na_pasach napisał: > jest to rowniez rok planety Ksiezyc. Eee? To Księżyc jest planetą? Teraz to wróżki jakieś takie niedouczone i leniwe. Ponoć zamiast zajrzeć w szklaną kulę chcą od klienta billingu. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: kontynuujac.... 02.01.06, 13:56 raduch napisał: > kobieta_na_pasach napisał: > > > jest to rowniez rok planety Ksiezyc. > > Eee? To Księżyc jest planetą? a czym? Odpowiedz Link
raduch Re: kontynuujac.... 02.01.06, 13:58 kobieta_na_pasach napisał: > a czym? No właśnie księżycem, czyli satelitą planety? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: kontynuujac.... 02.01.06, 14:03 raduch napisał: >> No właśnie księżycem, czyli satelitą planety? jak wiesz, to po co pytasz? tak, satelita. piszac planeta uproscilam,ale moze faktycznie w tym momencie poszerzyles moja wiedze, ktora przyda mi sie do moich krzyzowek Odpowiedz Link
raduch Re: kontynuujac.... 02.01.06, 14:09 No dobra, ja tak z zazdrości, bo mam tylko jedną szóstkę. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: kontynuujac.... 02.01.06, 14:13 raduch napisał: > No dobra, ja tak z zazdrości, bo mam tylko jedną szóstkę. taki mlody a juz szczerbaty? Odpowiedz Link
raduch Re: kontynuujac.... 02.01.06, 14:16 kobieta_na_pasach napisał: > taki mlody a juz szczerbaty? Ciii, braku szóstek chociaż nie widać. A za "młodego" pięknie dziękuję. )) Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 13:40 Kurde ja nie mam ani jednej 6 (((((((( Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 13:41 juleczka4 napisała: > Kurde ja nie mam ani jednej 6 (((((((( > przyjdzie i twoja kolej. kazdy rok jest przypisany jakiejs liczbie. moje ostatnie dwa lata, a nawet cztery to byl dramat. dlatego wierze w kolosalna odmiane w tym roku. Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 13:43 Hmm ciekawe czy to się sprawdzi ale życzę Ci oby los sie uśmiechnął w końcu i do ciebie )) Interesujesz się astrologią, czy tak tylko w ucho Ci wpadło o tej 6?? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 13:49 juleczka4 napisała: > Hmm ciekawe czy to się sprawdzi ale życzę Ci oby los sie uśmiechnął w końcu i > do ciebie )) > > Interesujesz się astrologią, czy tak tylko w ucho Ci wpadło o tej 6?? > jak widze jakis w miare powazny artykul o astrologii to czytam,ale nie jest to moja obsesja. czegos trzeba sie chwytac Odpowiedz Link
forumowa.foremka Muszę ciebie zmartwić,bo ten rok numerologicznie 03.01.06, 09:31 jest spod ósemki. Ten rok może być najlepszy dla jedynek, dwójek i dziewiątek. A, astrologicznie jest spod znaku skorpiona i Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Muszę ciebie zmartwić,bo ten rok numerologicz 03.01.06, 09:35 forumowa.foremka napisała: > jest spod ósemki. Ten rok może być najlepszy dla jedynek, dwójek i dziewiątek. > A, astrologicznie jest spod znaku skorpiona i ja mam inne wiadomosci, mysle ,ze z powaznijeszych zrodel. a w ogole to ciebie nie znam. Odpowiedz Link
forumowa.foremka Re: Muszę ciebie zmartwić,bo ten rok numerologicz 03.01.06, 09:42 Nie wiesz, czy masz wiadomości z poważniejszych źródeł ode mnie Moje wiadomości są znane wszystkim poważnym astrologom i numerologom. Może nie będzie dla ciebie tak źle. Wiem też, że ten rok ma obfitować w kasę. A, jestem jedną z wielu foremek. Tak sobie czytałam, co piszecie i napisałam ci, co wiem. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 14:15 lajton napisała: > ja tyz mam dwie)) to w drugiej polowie roku umawiamy sie na wątek Odpowiedz Link
pinup a jak kto ma odwrocona szostke??? 02.01.06, 14:43 9 znaczy??????????????? przerabane??????? Odpowiedz Link
ticoqp Re: a jak kto ma odwrocona szostke??? 02.01.06, 15:11 6/9 znaczy? weź nie świńtusz od początku roku Odpowiedz Link
juleczka4 Re: a jak kto ma odwrocona szostke??? 02.01.06, 15:12 ticoqp napisał: > 6/9 znaczy? chciałbyś co?? )) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a jak kto ma odwrocona szostke??? 02.01.06, 15:15 juleczka4 napisała: > > chciałbyś co?? )) > e tam! 9/6 to jest dopiero odjazd! > > Odpowiedz Link
juleczka4 Re: a jak kto ma odwrocona szostke??? 02.01.06, 15:18 kobieta_na_pasach napisała: > > > e tam! 9/6 to jest dopiero odjazd! DDD Koniecznie muszę spróbować , jakaś miła odmiana będzie w łóżku Odpowiedz Link
ticoqp Re: a jak kto ma odwrocona szostke??? 02.01.06, 15:20 taaaa chyba, zeby zobaczyc jak mi z blond grzywka)))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a jak kto ma odwrocona szostke??? 02.01.06, 15:24 ticoqp napisał: > taaaa chyba, zeby zobaczyc jak mi z blond grzywka)))) to ty na dole tez jestes blondynem? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: a jak kto ma odwrocona szostke??? 02.01.06, 15:39 ticoqp napisał: > własnie nie to cos pokreciles Odpowiedz Link
ticoqp Re: a jak kto ma odwrocona szostke??? 02.01.06, 15:55 spróbuj dzisiaj wieczorem moze?)))))))) to zobaczysz)))) Odpowiedz Link
pyton31 Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 16:58 ja nie mma żadnej szóstki w dacie i rok 2006 zaczął się dla mnie krótko mówiąc CHUJOWO!!!!! Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach sluchaj Pyton..... 03.01.06, 08:58 na tym forum sie nie uzywa brzudkich wyrazow. a jak sie nie dostosujesz to nie pomoga ci nawet znajomosci u admina tego forum bede chlastac bez wzgledu na osobe. pyton31 napisał: > ja nie mma żadnej szóstki w dacie i rok 2006 zaczął się dla mnie krótko mówiąc > CH.......WO!!!!! Odpowiedz Link
tina122 Re: Rok Szczesliwej Szostki! 02.01.06, 17:02 Ja nie mam ani jednej,a i tak wiem,ze rok będzie najlepszy Odpowiedz Link
aguszak Re: Rok Szczesliwej Szostki! 03.01.06, 11:52 a jedna, ale odwrócona też się liczy? Odpowiedz Link