widokzmarsa 10.06.06, 09:44 bo wyjechali na mistrzostwa do niemiec Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widokzmarsa Re: posdrafiam pszegranych polakóf 10.06.06, 11:52 jak tam koncert? nie chce mi się wierzyć że ktoś może słuchać takiej muzyki i płacić jeszcze za bilety) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: weź nie wkurzaj. 10.06.06, 12:14 przyznaje...Widoczek ostatnio jest wqrwiajacy;] Odpowiedz Link
onlyju Re: weź nie wkurzaj. 10.06.06, 12:16 raczej wqrwiony, mnie osobiście nie drażni Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: weź nie wkurzaj. 10.06.06, 12:18 ja tez na niego leje....bardziej zastanawia mnie co sie mu stalo,ze stal sie taki niemily i wogole Odpowiedz Link
onlyju Re: weź nie wkurzaj. 10.06.06, 12:21 ja nie leję, uszczypliwy jest trochę, ale trzeba rozumieć - każdemu zdarza się gorszy czas. poza tym "poznałam" go właśnie takiego i polubiłam. Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: weź nie wkurzaj. 10.06.06, 12:27 ee tam wszyscy wiedzą że się zakochałaś) Odpowiedz Link
onlyju Re: weź nie wkurzaj. 10.06.06, 12:29 jak wszyscy wiedzą, to po co mam o tym mówić? Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: weź nie wkurzaj. 10.06.06, 12:32 jeśli coś nie było powiedziane w mediach ani wydrukowane, to się w polsce nie liczy. Trzeba napisać i potwierdzić przynajmniej w teleekspresie Odpowiedz Link
onlyju Re: weź nie wkurzaj. 10.06.06, 12:34 po to, żeby mnie z tego po latach rozliczali? pieprze. o wielkiej miłości się milczy, papla się o jej braku (czyli o małej). - you lie - you die Odpowiedz Link
tygrysio_misio Widoczku...co sie stalo?? 10.06.06, 12:32 co Cie kat wqrwia,ze sie wyzywasz na forum?? Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Widoczku...co sie stalo?? 10.06.06, 12:44 ja jestem przekorny z natury i wolę się wyzywać na forum a nie na znajomych w realu)) poza tym brak słońca i zimno) Odpowiedz Link
onlyju Re: posdrafiam pszegranych polakóf 10.06.06, 11:57 nic nie mów... miałam niefart... ale jaki... stałam za gościem, który śpiewał głośniej niż wokalista... darł morde po prostu... nie slyszalam wokalisty, bo ten pajac mial naprawdę mocne gardlo. przyszedl z kolegą i jak się pomylil w tekście, rzekl do niego: "kurwa, popierdolilo mi się", jak zagrali stary numer, kolega w te slowa do śpiewaka przede mną: "o! kurwa! chciales zeby to bylo!" i dawaj obaj w ryk.. no kurwa. gdy wokalista zaczął się żegnać, mówiąc: "thank you Poland, baj, tenk ju", gość wrzeszczał: "nie pier-dol! nie pier-dol!" ... cudownie... never ever na koncert w Polsce... i skandowali "Ekwador" Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: posdrafiam pszegranych polakóf 10.06.06, 12:12 a nie moglas sie przesiasc?? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: posdrafiam pszegranych polakóf 10.06.06, 12:20 no coz..jaki zespol taka publicznosc P Odpowiedz Link
onlyju Re: posdrafiam pszegranych polakóf 10.06.06, 12:22 bardzo możliwe... wszędzie zdarzają się ludzie normalni i prawie normalni. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach he he. bardzo fajne. 10.06.06, 17:19 onlyju napisała: > powie jutro b16 Odpowiedz Link
marta.uparta Re: w polsce nie ma frajerów 10.06.06, 12:19 Only, a Ty gdzie siedziałaś/stałaś na koncercie??? Odpowiedz Link
marta.uparta Re: w polsce nie ma frajerów 10.06.06, 12:32 a jak bardzo pod sceną? myśmy byli jakies 15 m od sceny, po prawej stronie. Miałam słaby widok na wokalistę, bo Gahan trzymał się uparcie lewej. Towarzystwo naokoło mnie było spokojne, do raczej do mnie mozna było miec zastrzezenia Odpowiedz Link
onlyju Re: w polsce nie ma frajerów 10.06.06, 12:35 ja stałam z lewej i mimo, że wokalistę widziałam, w ogóle go nie slyszalam, odleglość oceniam na ok. 15-20 m. stalyśmy w tej samej linii Odpowiedz Link
marta.uparta Re: w polsce nie ma frajerów 10.06.06, 12:38 no zobacz, a ja widziałam głównie Gore'a Ciekawe czy się minęłysmy gdzies po drodze Odpowiedz Link
onlyju Re: w polsce nie ma frajerów 10.06.06, 12:39 kto wie? w tym 20tys. tłumie trudno bylo wlasne buty rozpoznać... Odpowiedz Link
six_a Re: w polsce nie ma frajerów 10.06.06, 19:07 no mówiłam, qrde, że nie ma sensu malować się na czerwono ))) przede mną stała panienka w gorseciku i za ramiona się trzymała, bo zimno. ja się musiałam porozbierać, a ta się trzęsła. a jak byłyście obie na płycie, to znaczy, że ja do Was przez cały czas mniej więcej machałam )))))))) Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach he he. wlacznie oczywiscie z kibolami 10.06.06, 17:19 najlepszy, jak dotad, watek o mundialu. Odpowiedz Link