raduch Re: spicie? wazna sprawa! 18.01.07, 23:52 No, bo bez snu to człek nie wytrzyma długo. Odpowiedz Link
kiniamum Re: spicie? wazna sprawa! 18.01.07, 23:53 przed chwila znalazlam sie na innym forum wdalam sie w dyskusje z polozna ktora napisala ze lubi jak niemowleta cierpia i placza na odzdziale i ze je czasami kluje.. Odpowiedz Link
kiniamum wiem ze ten watek jeszcze jest, bo zarzadzajacy 18.01.07, 23:55 forum maja dostep do takich skaswoanych watkow Odpowiedz Link
vandikia moze spamer jakis, cos w rodzaju naszego siura? 18.01.07, 23:55 pisz na forum.agora@gazeta.pl, niech sprawdza Odpowiedz Link
kiniamum myslalam raczej o prokuraturze.. bo co mi agora od 18.01.07, 23:57 pisze, pewnie nic... Odpowiedz Link
vandikia Re: myslalam raczej o prokuraturze.. bo co mi ago 18.01.07, 23:58 spoko, odpisuja na maile - powazne. a jak nie masz dowodu to nie masz z czym isc, narazie musisz ten wpis odzyskac. do admina napisalas, czy to ta polozna jest adminka? Odpowiedz Link
vandikia Re: ona moderuje forum 19.01.07, 00:00 no to nie masz dowodu. nie wiem, najpierw napisalabym naprawde na f.agora i ja obserowala, jak napisala raz cos takiego, to pewnie jej sie jeszcze wymsknie. robilas studia prawnicze, to pomysl spokojnie ja spadam spac Odpowiedz Link
vandikia Re: sprawdzilam, jest na forum od 3 lat i to polo 18.01.07, 23:58 pisz na f.agora adres masz wyzej i na forum o forum. to jest normalnie pod paragraf. Odpowiedz Link
raduch Re: spicie? wazna sprawa! 19.01.07, 00:11 kiniamum napisała: > przed chwila znalazlam sie na innym forum wdalam sie w dyskusje z polozna ktora > > napisala ze lubi jak niemowleta cierpia i placza na odzdziale i ze je czasami > kluje.. Ty chyba naprawdę w to wierzysz? Och Kinia Odpowiedz Link
kiniamum chyba wierze.. 19.01.07, 00:16 bo napisala to podczas szalu wymiany zdan, akiedy napisialam ze zawiadomie odpowiednie organy-nagle wszystko wykasowala.. Odpowiedz Link
raduch Re: chyba wierze.. 19.01.07, 00:21 To sprawdź. Cos mi się to nie trzyma kupy. Pielęgniarki są zainteresowane głównie tym, by mieć ciszę i spokój na oddziale. Przeciez ona nie jest tam sama. Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: chyba wierze.. 19.01.07, 21:17 A kiniamum tak wszytsko bierze do siebie. Oczywiście,ze robiłam w konia kiniamum. ile się da. Ona taka naiwna. Czy ktoś przt zdrowych zmysłach przyznałby się do tego? Chyba nie. Owszem jestem położną i nie kryję tego. Zabawiłam się kosztem kiniamum,bo aż się tego prosiła. Mogę skopiować wątek i wam wkleić jeśli trzeba bedzie. oj jacy niektórzy są naiwni, ich nie sieją. nie mam sobie nic do zarzucenia. Natomist przez foremki kiniamum jestem cały czas obrażana,poniżana,szkalowana i wyzywana. To raczej ją podać do prokuratury o naruszenie moich dóbr osobistych i zniesławienie. pozdrawiam Gosia A jkże by inaczej. nie jestem potworem jak ona mnie opisuję. No cóż nie jestem moze cud urody ani misska ze mnie,ale nie można mieć wszystkiego. Odpowiedz Link
raduch Re: chyba wierze.. 19.01.07, 21:25 Weź może mnie ukłuj albo uszczypnij żebym uwierzył. Odpowiedz Link
vandikia to sie w ten sposób nie baw 19.01.07, 21:26 bo jako położna nie powinnas nawet żartować w ten sposób. i nie wklejaj wątku, tylko puść na forum wpis, który wykasowałaś (oczywiscie nie na tym forum, tylko tam, gdzie to napisalas) - jesli tak bardzo chcesz byc wiarygodna. Odpowiedz Link
vandikia PS 19.01.07, 21:29 i nie nudne kobiety, a zorganizowane kobiety mają nieskazitelnie czysty dom Odpowiedz Link
iskierka40 moje parę słów 19.01.07, 21:37 sądzę,że pani położna nie powinna nawet zartowac w taki beznadziejny sposób,trochę to dziwnie wygląda,i rożne myśli się nasuwają w takiej sytuacji Dorosła kobieta a takie idiotyczne zarty kinia zdjęcie nie powinno byc przez ciebie opublikowane do celów wysmiewania sie z pani położnej to juz przesada <.Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.> <.http://www.flickr.com/photos/75033812@N00/.> Odpowiedz Link
kiniamum nie mialo to na celu obsmianie a pokazanie 19.01.07, 21:44 kto w taki sposob wypowiada sie o dzieciach... Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: nie mialo to na celu obsmianie a pokazanie 19.01.07, 21:45 Ale wyszło co innego jak zwykle. Twoja źle dobrana interpretacja. Odpowiedz Link
aguszak Re: moge Wm fotke pokazac-znalazlam na forum... 19.01.07, 12:32 Kinia, obserwuj i jak złapisz ją jeszcze raz na tym, to skopiuj cały wątal i wal do adminów GW. Vandi dobrze radzi P.S. Jaką fotę? Tej położnej? Odpowiedz Link
kiniamum no jej fotke.. niby nie ocenia sie ludzi po wyglad 19.01.07, 12:39 zie ale z nia cos jejst nie tak... Odpowiedz Link
aguszak Re: no jej fotke.. niby nie ocenia sie ludzi po w 19.01.07, 15:39 no to dawaj, tylko dziwne skąd ją masz? %) Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: mmagi! poplulam monitorka:))))))))))))))))))) 19.01.07, 21:47 A bedzoe ci do śmiech jak Ciebie pozwę do sądu o naruszenie dóbr osobistych? Bo chyba niekoniecznie Odpowiedz Link
kiniamum to sobie pozew wsadzw cztery litery..:)) 19.01.07, 21:51 bylo nie publikowac swojego zdjecia w internecie.. na publicznym portalu.. ciesz sie ze nie jestem wydawca jakiegos swierszczyka.. to by dopiero bylo... Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: to sobie pozew wsadzw cztery litery..:)) 19.01.07, 21:53 Nie będę zniżać sie do twojego pozoimu. ooo już nie. Wystarczy tych obelg pod moim adresem. Również sprawe kieruję do agory. Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: ja piernicze.ale paskudna,a feee:/ 19.01.07, 21:46 A ty/ta jesteś taki/a piękna/y? Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: spimy 19.01.07, 21:44 Owszem palnęłam głupotę pisząc takie teksty. Ale nie wiedziałam,że trafiłam az na taką furiatkę. Mea culpa. Faktycznie na zdjęciu wyszłam paszczurowato,az się sama przestraszyłam jak siebie zobaczyłam No cóż nie widzę w swoim wyglądzie nic nawiedzonego pzdr.Gosia Odpowiedz Link
mamusia79 małgosiek2 19.01.07, 22:06 jestem jedną z moderatorek Pierwszego Dziecka. Sprawa wogóle mi się nie podoba i zarówno foremki z PD i z Twojego forum w swoich wypowiedziach pozostawiają wiele do życzenia. Nie będę się licytować w wypowiedziach bo nie o to chodzi. Natomiast tekst, którego nie przeczytałam, ale o którym się już zdążyłam naczytać zmroził mi krew w żyłach. Od razu mam przed oczyma panie z wcześniakiem w kieszeni. Jeżeli to był faktycznie żart to masz chore poczucie humoru, żeby o znęcaniu się nad dziećmi i informowaniu, że sprawia Ci to przyjemność pisać na forum dla "ciężarówek". Jeżeli tak jest faktycznie to boję się pomyśleć wogóle.... i ciesze się, ze jestem z daleka od Szczecina. Natomiast co do dyskusji, która pozostawia wiele do życzeniaj ak już wspomniałam z obu stron, to wstawienie tego zdjęcia w trakcie dyskusji było nie na miejscu i nie wiem czemu miało służyć. Tu Kini nie popieram. Jednak nie dziwię się, że Kinia się z bulwersowała całą sprawą. I chciałabym przeczytać tekst w oryginale. Proszę o wklejenie bądź przywrócenie i o link. Bo cała sorawa kręci się wokół niestniejącego już wątku. Odpowiedz Link
kiniamum a co do zdjecia: 19.01.07, 22:08 art.5 regulaminu agory: Zamieszczenie jakichkolwiek materiałów, w tym zdjęć na stronie Serwisu FotoForum jest równoznaczne z ich publicznym udostępnieniem. W ramach świadczenia usługi określonej w § 3 niniejszego Regulaminu Agora może publikować zamieszczone przez użytkowników zdjęcia na innych - niż strony Serwisu FotoForum ? stronach Portalu, w tym w celu informowania o Serwisie FotoForum. Agorze przysługuje prawo publikowania zamieszczonych przez użytkowników opinii lub komentarzy w "Gazecie Wyborczej" oraz w innych wydawanych przez Agorę mediach. Użytkownik Portalu publikuje na stronach Serwisu FotoForum zdjęcia, wszelkie treści, komentarze, opinie oraz inne materiały wyłącznie na własną odpowiedzialność. Agora nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treści i inne materiały zamieszczane przez użytkowników. Odpowiedz Link
kamelia37 Re: a co do zdjecia: 19.01.07, 22:13 To Ty jesteś Agorą? Sorry, nie wiedziałam. Odpowiedz Link
alpepe Re: a co do zdjecia: 19.01.07, 22:21 dobre, uśmiałam się. A do kiniamum: chwali ci się czujność, ale pojechanie po czyjejś facjacie, gdy tymczasem sama nie jesteś najpiękniejsza, o ile to twoje zdjęcie miałaś w wizytówce, nie działa na twoją korzyść w tym sporze, to znów coś w rodzaju pyskówki na najniższym poziomie. Odpowiedz Link
mamusia79 Re: małgosiek2 19.01.07, 22:39 "No pewnie,że lubię jak cierpią i zwijają się z bólu no i jeszce je kłuje niekiedy. No i wogóle jestem sadystką." ?????????????? To to? Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: to to, na szcz. jest oryginal... 19.01.07, 22:46 Ponieważ napisłam do f.moderatorskiego"Qchnia" I niech juz oni się martwia co i jak. Odpowiedz Link
malgosiek2 Re: mała dygresja co do zdjęcia..:-) 21.01.07, 13:05 Owa moja fotka NIE JEST umieszczona na serwerze agory tylko na imageshack. Więc to chyba inny portal nieprawdaż? Zapytałam się prawnika o ten regulamin agory Już znikam i więcej nie zamierzam Was już nigdy odwiedzać. Mam nadzieję,ze to była nauczka dla wszystkich. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link