vandikia 28.08.09, 21:21 www.youtube.com/watch?v=JLf_esSMBhE i na prawie 3 tygodnie żegnaj praco!!!! wypocznę, wypocznę, na pewno wypocznę, muszę kurde! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: umca umca umca 28.08.09, 21:41 Rybka, nic nie musisz, wypocznij sobie ot tak po prostu. Odpowiedz Link
vandikia Re: umca umca umca 28.08.09, 21:43 no tak chcę czytales w poprzedniej Angorze raport o wakacjach? częśc pewnie zmyślona ale teksty " nastawiam się na wypoczynek, cały urlop myślę, żeby wypocząć, a im bliżej końca tym bardziej jestem wkurzona, że nie wypoczęłam" są takie życiowe ))) a na serio, myślę że się wyśpię, wyjoduję, wyczytam, wytenisuję, nawet opalać mi się nie chce, więc wrazie czego nie będę rozczarowana pogodą Odpowiedz Link
raduch Re: umca umca umca 28.08.09, 21:49 Nie czytałem, nie żałuję, dziękuję - nie zajrzę. Odpowiedz Link
marzenie_ciapatego Re: umca umca umca 29.08.09, 09:44 ja tez www.youtube.com/watch?v=L1xfllmp0Ig ale nie wiem czy wypoczne ta tej dzikiej wyspie Odpowiedz Link