sarpat 16.12.05, 16:38 Niestety nie wiem jak jest w dziekanowie leśnym, a też bym cię chętnie dowiedziała ponieważ mój syn 8 lat jest zapisany właśnie tam na wycięcie 3 migdała, ma termin na 20 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bas1213 Re: trzeci migdał 07.02.06, 14:21 Mój syn miał wycinany trzeci migdał w Dziekanowie Leśnym i dwa podcinane. Zabieg miał wykonywany gdy miał 4 lata.Teraz ma 7 lat i niestety jeden migdał mu odrósł-będzie miał przycinany -ma termin na maja. Personel jest miły sam zabieg trwa gdzieś 20 min nie licząc od głupiego jasia (zastrzyku) Polecam ci jednak być przy dziecku przez cały pobyt w szpitalu gdyż lepiej będzie się czuło nie będzie się podwójnie stresowało. Sam pobyt to z 3 dni murowane.Dziecko ma wyżywienie gwarantowane a ty stołujesz się w barze ( w szpitalu) Odpowiedz Link Zgłoś
sarpat Re: trzeci migdał 12.02.06, 21:59 Dziękuje bardzo. A jakie są ewentualne noclegi przy dziecku i za ile? Wiem że syn ma 8 lat ale boi sie tego zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
bas1213 Re: trzeci migdał 16.02.06, 09:50 Niestety teraz nie wiem ile kosztuje nocleg przy dziecku, wtedy było 20zł doba. Mnie się udało pare lat temu gdyż syn miał swoje łóżeczko i ja oddzielne łóżko w tym samym pomieszczeniu. Teraz w maju nie wiem jak to będzie najwyżej będę spała na siedząco albo w nogach przy dziecku.Jest hotel dla matek - jednak on dla mnie nie wchodzi w rachubę ( dziecko się obudzi w nocy i co dalej?)-pielęgniarki ....sama wiesz jak to jest w służbie zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś