frida2 24.09.04, 23:32 Jak wieczorek mija? Ja siedzę otulona w kocyk, popijam czekoladkę i słucham muzyczki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matalijka Re: Dobry wieczór :) 24.09.04, 23:36 Dobry wieczór pani frido :) jakiej muzyczki słuchasz?poczęstujesz się czekoladką? (dawno nie piłam ) :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 24.09.04, 23:39 'Czarnego piątku' na trójce na zmianę z Rmf-em :)))) c[_] proszę, gorąca czekoladka :))) Mam jeszcze jabłuszko, kto chce? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: Dobry wieczór :) 24.09.04, 23:36 No to CI jest przyjemnie.CMOK.Wieczorek mija na pisaniu.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 24.09.04, 23:41 Wróciłam niedawno z piffka :))) w miłym towarzstwie, a teraz czekoladka w równie miłym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Dobry wieczór :) 24.09.04, 23:46 a ja do piwka to bardzo chipsy lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 24.09.04, 23:51 ... a ja słone paluszki albo orzeszki... też słone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dobry wieczór :) 24.09.04, 23:51 Witaj Frida. Późno zawitałas. Ja już się pomalutku żegnam. Czuję zmeczenie okrutne. Zapraszam jutro o 9.00 na kawke i pierniczki. W końcu sobota i bedę mogła z tobą kawke wypic, bo jak ty kawkujesz to mnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: Dobry wieczór :) 24.09.04, 23:52 Ja lubię pić piwko w dobrym towarzystwie.Sam pić nie lubię.Także dziewczyny polewajcie.Dwie dziewczyny u boku i piwko.Czy ja jestem w raju?Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: Dobry wieczór :) 24.09.04, 23:53 No i nie ma Zuzanki.Będę płakał.Chlip,chlip!CMOK!Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 24.09.04, 23:56 Ja mam redsika... przytargałam z lodówki ;))) Polewam. No to za zdrowie obecnych i tych, którzy już nyny robią:))) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Dobry wieczór :) 24.09.04, 23:58 O!redsika też lubię :) Ja już też powoli zmykam.Do zobaczenia jutro na kawce :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 24.09.04, 23:59 Dobrej nocy :) To jesteśmy umówione na tę kawkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 26.09.04, 05:38 Dobry wieczor wszystkim, jakby sie ktos tutaj zagubil, to siedze samotnie na dyzurze i psuje komputer. Wiec jakby ktos mial ochote na pogawedke to jestem obecny, chociaz czasami moze mnie na chwile wywiac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 10.10.04, 19:38 niedzielny wieczór mija mi pod znakiem muzyki. słucham wszystkiego po kolei co mam na kompie. nie potrafię żyć bez muzyki... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 12.10.04, 08:39 A u mnie radio, teraz Queen leci, przed chwila U2 i REM, na szczescie nie moge narzekac na brak dobrych stacji radiowych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: Dobry wieczór :) 17.10.04, 23:14 Cześć Frido! witam Cię i jest mi smutno że nie zaglądasz na wyspę. Zastanawim się teraz czy jesteśmy obie ze Słupska? Jezu chyba świruję... Nic już nie wiem, a nie jest przecież tak późno... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 17.10.04, 23:31 1sowa napisała: > Cześć Frido! witam Cię i jest mi smutno że nie zaglądasz na wyspę. cześć! jak to nie zaglądam? zaglądam :) > Zastanawim się teraz czy jesteśmy obie ze Słupska? ja nie jestem ze Słupska :) jestem tu z sympatii :))) I nie martw się Sówko, będzie dobrze, wyspa się rozkręci, jutro poniedziałek, ja znów ponarzekam :)) Pozdro! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: Dobry wieczór :)-do Fridy 17.10.04, 23:56 Jaki miły dowód sympatii. Ja już przyzwyczaiłam się do Naszej (jezeli moge tak napisać??) Wyspy. Ja mieszkam w tym mieście od niedawna, ale tęsknię za rodzinnym miastem. A zadam niedyskretne pytanie, skąd Ty klikasz? Jeżeli przekroczyłam jakąś granicę tajemniczości to wybacz mi. Z reguły nie jestem wścibska, chociaż faceci twierdzą, że to cecha kobieca.. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :)-do Fridy 18.10.04, 00:00 :)))) kliknij na link w Nie ma jak w domu :o) i wszystko jasne :) zapraszam do mnie Sówko, na miłe słówko, kawkę ciasteczka, do tego mojego miłego miasteczka :) (ale mam freestyle no nie ;)) ) :o) Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:15 hmmm nie wiem dlaczego Głogów zawsze kojarzy mi się z rycerzem. Dosyć daleko mieszkasz, ale może coś mieszam bo nigdy nie byłam dobra z geografii. Gorące pozdrowienia z deszczowego Słupska. A ja dosyć niedawno spaceruje po forach i odkryłam, że to dosyć przyjemna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:19 Oczywiscie ze przyjemna, Sowo, fajnie ze nas znalazlas, mam nadzieje ze bedziesz tutaj czesciej zagladac i dzielic sie wrazeniami ze Slupska i innymi tematami. A Glogow faktycznie jest z drugiej strony Polski, na Dolnym Slasku, a z rycerzem moze Ci sie kojarzyc przez pamietna legende o obronie Glogowa albo z Zamkiem (bardzo ladnym zreszta). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:22 no no Andy jaki Ty obcykany jesteś :))) no no :))) a i most mamy różowy obok tego zamku :)))to jest już mniej ładne... ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:24 A wiesz ze mnie takie wlasnie obiekty bardzo ciekawia, takie stare ogromne stalowe konstrukcje jak mosty i inne urzadzenia kolejowe, swietna sprawa, moge Ci kiedys wyslac fotke z mostu ktory kiedys byl najwyzszy na swiecie, ale niestety teraz sie zawalil. A kolor to juz sprawa drugorzedna, chociaz rozowy zawsze milo sie kojarzy, hihi A na Waszym zamku to kiedys nawet spiewale z chorem, milo wspominam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:26 a fakt, rzeczywiście tam odbywają się spotkania chóralne :) to widzę, że oprócz podobnych gustów muzycznych mamy podobną pasję - śpiew :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:28 Ja to spiewac moge calymi dniami, pod warunkiem ze woda pod przysznicem sie nie skonczy :-) A jaki masz glosik, zaciagasz z wysoka sopranem, czy bardziej altowo??? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:29 i to i to, chociaż ze wskazaniem nasopranik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:37 o kurcze, no to niezle tak sobie w zaleznosci od humorku roznym glosem spiewac. A gdzies rozwijasz talent czy tylko tak dla wlasnej przyjemnosci podspiewujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:39 tak po prawdzie to... kilka lat temu z zespołem w którym sobie podśpiewywałam nagraliśmy 2 kasetki... ale to było dawno... teraz śpiewam w domu, dla sąsiadów hihihihi.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:44 A zespol z ktorych klimatow, tych rockowych czy tych bardziej poetyckich, bo wiem ze oba sa dla Ciebie bliskie??? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:28 Andy, dziękuję za przywitanie. Będę zaglądać, o ile czas pozwoli. Chociaż ostatnio to zaglądanie to mój nowy nałóg. Andy, a co Tobie się podoba w mieście, o który ciągle słyszę, że umiera i że to był wielki błąd przeprowadzić się tutaj? Ja nawet zaczynam czuć się swobodnie w tym mieście... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:35 Przede wszystkim musze zaczac od tego, ze w Slupsku juz od kilku lat nie mieszkam, ale nawet kiedy tam mieszkalem to bardzo, bardzo moje rodzinne miasto kochalem. A co mi sie podoba? Wiesz, ja to mam takie szczescie do podobnych miejsc, w tej chwili mieszkam w miescie ktore jakies 25 lat temu mialo ok. 500tys. mieszkancow i w ciagu tego czasu utracilo ok. 200 tys. Mnostwo ogromnych, poopuszczanych budynkow i jedynie snujaca sie na wietrze miniona potega. A jednak wielu ludzi potrafi odnalezc cos cennego i ciekawego dla siebie i na tym wlasnie polega ich wyzszosc. Podobnie spacerujac po Slupsku mozna jeszcze poczuc jak wspaniale miasto kiedys to bylo. W tej chwili niestety ciezko tak o nim powiedziec, ale juz kiedys pisalem na tym forum ze wlasnie sztuka jest odnajdywanie w takich miejscach czegos ciekawego, nie jest sztuka ciagle narzekanie i marudzenie ze gdzie indziej jest lepiej i ze trzeba stad uciekac. Na tym forum i nie tylko jest mnostwo ludzi ktorym jest ciezko, a jednak Slupsk szanuja i lubia i na tym polega wlasnie ich wielkosc. Mam nadzieje ze ten klimat odnajdziesz i ze polubisz Slupsk i nie bedziesz myslec ze to byl blad tutaj przyjechac, chociaz takich jak Ty jest niewielu... Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:43 Ja uciekłam z dużego miasta. Zawsze podaję praktyczne powody tego kroku, bo tak naprawdę to nikt nie rozumie, że anonimowość wcale nie jest dobra. Tłum pędzących ludzi tylko mnie frustrował. Kariera, kasa, brak czasu... Jezu! Czasami tęsknię za tym miastem, ale chyba dlatego, że zostawiłam tam przyjaciół i wspomnienia. Jadę tam parę razy w roku i po kilku dniach mam dosyć. A Słupsk... cóż przyzwyczaję się. Cenię to że mogę w każdej chwili pojechać nad morze. Bo ja jestem dziewczyna z nizin Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:52 No coz, anonimowosc bywa czasami niezbedna... A jestes w Slupsku z rodzina czy zupelnie sama przyjechalas? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 00:53 W sumie to prawda, wielu ludzi mowi ze morze i Ustka to glowna atrakcja miasta. A wybacz moja wscibskosc, tak jakos sie zagalopowalem w pytaniu o rodzine z ciekawosci, oczywiscie nie musisz pisac, wszyscy na forum wiedza ze ja zawsze musze wszystko wiedziec, hihi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: Dobry wieczór :) 18.10.04, 07:49 sama nie odważyłabym się na taki krok. To duża zmiana. a też czasami jestem wścibska. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 20:13 Witaj sowa, jestem ze Słupska i ja moge cie pocieszyc,że nie pożałujesz tej przeprowadzki, jesli uciekasz od gwaru wielkiego miasta. nie potrafie mieszkac w duzych miastach. Słupsk nie jest az taka dziurą. Jest rozgoryczenie i bezrobocie bo padły potegi przemysłowe, które zapewniały prace, ale to wynik zmian ustrojowych i tak jest w całej Polsce, to nie wina biednego moje go Słupska hi hihi - tak w duzych maistach szybciej powstaje cos w zamian i łatwiej o prace i szkołe. Ale tu nie jest źle jesli ma sie prace i rodzine.Miasto piękniej i rozrasta sie. Jest coraz więcej atrakcji - a jak jest kino i teatr to juz super. Do opery i do wielkiego świata mozna zawsze wybrać sie do gdańska. A latem - no ba - wczsy nad morzem super. Mysle że zadowolenie z miasta zalezy od oczekiwań i nastawienia. Nastaw sie pozytywnie - tu jest super. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 21:56 No prosze, jaka pozytywna wizja, mam nadzieje Sowa ze Tobie rowniez uda sie tak na to spojrzec i tego Ci serdecznie zycze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 22:22 Jestem pozytywnie nastawiona. Oglądaliście film pt.California? Słupsk to taka moja Kalifornia. Po długim szukaniu znalazłam pracę, którą bardzo lubię. Co najważniejsze w zawodzie, który uwielbiam. Miasto ma taką wielkość jaka mi odpowiada. Ani małe ani duże. W sam raz. Odkrywam coraz ładniejsze zakątki. Czasami brak tylko starych znajomych. Nie umiem szybko nawiązywać znajomości i troszkę mi ,,samotno" czasami tutaj. Na szczęście jest internet.Hura!! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 22:36 Widze Sowa ze Internet przydaje sie Tobie w podobnych kwestiach co i mnie :-) O dobrych przyjaciol nie jest latwo, dobrze ze teraz mozna znalezc ich wirtualnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Dobry wieczór :) 19.10.04, 22:38 ... chciałam się przywitać :) dobry wieczór... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 22:50 witaj Frido wieczornie, co dzisiaj pospiewamy, hiih ??? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 22:55 dzisiaj sobie nucę cały dzień 'ain't no moutain high enough' Arety Franklin... tak mi coś siedzi w głowie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 22:57 Już myślalam, że wszyscy poszli spać. Zaglądam na wyspę, z tam cicho, aż strach. Muszę się przyzwyczaić, że jesteście tutaj. Witaj Frido! Jak minął Wam wtorek? Mnie znośnie. Cieszę się, ze już wkrótce piątek. Andy, Ty też jesteś samotny? Też w nowym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 23:01 witaj Sowa :))) wtorek był udany :) byłam dziś w takim fajnym miejscu - czytelnia muzyczna. uczta dla uszu :) posłuchałam cudnej muzy bo akurat miałam nieplanowane okienko w środku dnia więc sobie wyskoczyłam do biblioteki ukoić moją duszę cudnymi dzwiękami Ennio Morricone... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 23:06 Hmm, Aretha Franklim, Ennio MOrricone Same filmy przychodza mi do glowy. Blues Brothers i ta scena w knajpie, jak zona Aretha puszcza meza saksofoniste i robola trebacza w trase, hihi, ten kawalek mial chyba tytul "Think" A Ennio ze wszystkimi filmowymi klimatami jest niepowtarzalny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 23:08 andy_sz napisał: > A Ennio ze wszystkimi filmowymi klimatami jest niepowtarzalny :-) zgadzam się z kolegą w całej rozciągłości :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 23:39 Niech zgadne, usiadlas sobie w czytelni muzycznej w wygodnym fotelu, sluchawki na uszy, Ennio w klimacie a w reku jakas dobra ksiazka i bye bye cruel reality :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 23:43 dokładnie tak jak mówisz(piszesz) Andy :) a dokładniej to w ręku był 'swiat zofii' (czytam już po raz enty, ale lubię więc:) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 20.10.04, 00:06 Hehe, zabieralem sie do tej ksiazki kilka razy, ale jakos nie poszlo, moze dlatego ze mialem wersje angielska, a jednak o filozofii fajniej poczytac w jezyku ojczystym :-) Ale kiedys na pewno przeczytam... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 23:02 W nowym miescie gdzies od 4 lat, a jednak wciaz bez prawdziwych przyjaciol, przynajmniej w najblizszym otoczeniu... Odpowiedz Link Zgłoś
cejli Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 23:16 Witam wszystkich!!!Jak widać i ja nie śpię,dopiero wróciłem z pracy i aż mnie palce świerzbią aby poklikać.Cejli. Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 23:20 Andy ja mam krótszy staż. W nowym mieście dopiero 2 lata. I też mało osób bliskich wokoło mnie. Witaj Cejli! Pracusiu! Ty tez odpoczywasz tak jak ja? Uwielbiam klikać. Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 23:37 No taka jest cena wyjazdu, cos za cos, na szczescie odleglosc nie zabija wszystkich dawnych przyjazni... Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 23:42 Oj święte słowa. Całe szczęście, że telekomunikacja wymyśliła darmowe weekendy, bo byłabym zrujnowana. Mam malo przyjaciół, ale za to cudnych. Tylko dlaczego tak daleko..Ale co roku się spotykamy. No i gadamy przez telefon, gg i sms-y. Kocham tych, którzy to wymyślili! Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 19.10.04, 23:45 1sowa napisała: > Kocham tych, którzy to wymyślili! hehe, jak to nasz eks-prezydent-elektryk zwykl mawiac, sa plusy dodatnie i ujemne... Mnie rowniez pomaga to w utrzymywaniu dawnych kontaktow, ale mimo wszystko nie pamietam juz kiedy napisalem i otrzymalem taki zwykly papierowy list. Poza tym oprocz znajomych kreci sie w tej wirtualnej rzeczywiostosci mnostwo okropnych ludzi i to jest jeden z tych plusow ujemnych, hihi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: Dobry wieczór :) 20.10.04, 00:02 Na początku wcale nie podchodziłam do internetu. Pachniało mi to jakąś nieuczciwością, kłamstwem. Wiesz, gadasz ale tak naprawde nie wiesz z kim? Nie wiedziałam czy się przełamię. ale jak widać poradzilam sobie. Co więcej sprawia mi to frajdę. Takie klikanie Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 20.10.04, 00:09 No nie, dla mnie to zawsze byla fascynacja, wszystko w zasiegu klawiatury, najwieksza bilblioteka swiata, tysiace miejsc do pogadania, sklepow, serwisow i temu podobnych miejsc. Ludzi poznalem troche, wiele z tych znajomosci bylo tylko chwilowych, czesc przetrwala. Ale bez netu nie wyobrazam sobie utrzymania tylu dawnych kontaktow... Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: Dobry wieczór :) 20.10.04, 00:13 Ja podchodzilam z pewną dozą nieufności. Ja chyba nie lubię nowości, zmian. Ja muszę przemyśleć, przypatrzeć się, posłuchać. Muszę się nastroić. Ale teraz jak wstaję to włączam komputer jeszcze przed zrobieniem kawy Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 20.10.04, 00:21 A jeszcze kilka lat temu komputer w prywatnym domu to byla rzadkosc... Teraz na przyklad na mojej bylej uczelni nie mozesz zarejestrowac sie na kolejny semestr inaczej jak przez Internet, wiekszosc spraw zwiazanych z kontem bankowym i kartami kredytowymi zalatwiam za pomoca netu, czesto robie za jego posrednictwem zakupy i kontaktuje sie z roznymi ludzmi w waznych sprawach... Jesli chodzi o prywatne znajomosci to przed pierwszym spotkaniem na zywo bylem troche zestresowany, ale teraz wiem mniej wiecej jak wybadac osobe z ktora mam zamiar sie spotkac, chociaz czynie to rzadko, w ogole ostatnio malo mam czasu na takie rozrywki na necie... Tylko forum jakos tak wciaga, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: Dobry wieczór :) 20.10.04, 00:27 oj wciąga wciąga. Niestety muszę się pożegnać, bo jutro rano marsz do przedszkola. Ale potem do komputera, bo pracuję popoludniami. A co do spotkań w realu, to jakoś tak dziwnie. w obecnej chwili nie wyobrażam sobie tego. Jakiś strach czuję. Klawiatura i monitor to znacznie bezpieczniejsze. Chociaż kto wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 20.10.04, 00:31 Dobrej nocy, Sowa, mam nadzieje ze w przedszkolu spedzisz mile czas, hihihi No dobra, wiem ze to Twoja corcia tam idzie, zazdroszcze jej, tez bym sobie w przedszkolu posiedzial chetnie :-)))) Dziekuje, milo bylo pogadac, powodzenia i milego jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
1sowa Re: Dobry wieczór :) 20.10.04, 00:37 Też bym się pobawiła w przedszolu, a corcia narzeka i mówi że chce być dorosła. Też dziękuję za pogaduszki. Miłej środy i do usłyszenia, chociaż powinno być do następnego klikania Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Dobry wieczór :) 21.10.04, 23:09 ... a tak wogóle to przepraszam bo nawet się nie przywitałam. Dobry wieczór :) Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Dobry wieczór :) 31.10.04, 08:27 A ja na wątku o dobrym wieczorze mówię dobry dzień :) isowa-Ty tam tylko nie zniknij! No,chyba że tak na krótko,ale tylko po to,by z córcią pospacerować wśród cudownych kolorów jesieni (o ile pogoda dopisze). Ja oczywiście na spacerki polecam trasę-od Kilińskiego-wzdłuż rzeki (by dojść do biblioteki),stamtąd dalek kontynuować spacerek "przyrzeczkowy" i dojśąc do spichlerza i Zamku książąt Pomorskich,no i stamtąd do Parku Kultury i Wypoczynku.Mnóstwo czerwonych i żółtych liści szeleści pod nogami,a i jakiś kasztanek też się znajdzie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 31.10.04, 08:33 Taaak, to jest swietna trasa, jeszcza brzdacem bedac ojciec ciagal mnie po tych terenach, dla dotlenienia organizmu. Nie watpie ze jest tam teraz pieknie, chociaz ja i tak lato wole :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Dobry wieczór :) 31.10.04, 19:00 jest dopiero 19 a ciemno za oknem, że aż strach :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dobry wieczór :) 31.10.04, 22:00 Nie bojcie sie hi hi hi, strach ma wielkie oczy..... Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 11.11.04, 21:44 matalijka napisała: > Dobry wieczór.Witam :) Ja rowniez witam wieczorowa, chlodna pora i zachecam do eksploatowania klawiatury na forum slupskim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 11.11.04, 22:03 frida2 napisała: > Dobry wieczór :) Frida, jak milo Cie widziec, jak Ty spedzasz weekend, widze ze ze wszystkich postanowien weekendowych najwazniejsze - czyli pisanie na forum - realizujesz bez zastrzezen :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dobry wieczór :) 11.11.04, 22:05 O, witaj Frida. A co sie stało,ze nie wpadłas rano na kawe? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 11.11.04, 22:13 aaaa zaspałam :) i gorączka mnie chwyciła w nocy i tak spałam dłużej Witaj Zuza :) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 11.11.04, 22:06 teraz buszuję w sieci, konwersuję na gg, sączę redsika, słucham muzyki, a potem, książka :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 11.11.04, 22:10 U mnie dzisiaj wyciszenie, wylaczylem muzyke i sobie po cichu klikam... A za ksiazke tez mam zamiar sie potem zabrac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dobry wieczór :) 11.11.04, 22:24 aaa rozumiem spóźnienie Fridy......a juz wszystko ok? przeszło? Andy, co czytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 11.11.04, 22:28 Uwazaj na siebie, Frida... Zuza, od jakiegos czasu mam zawalona polke Lysiakiem i tak pomalu czytam co mam jego, w tej chwili trzecia czesc tzw. trylogii lotrzykowsko- heroicznej "Najlepszy". Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 11.11.04, 22:32 andy_sz napisał: > Uwazaj na siebie, Frida... dlaczego ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Dobry wieczór :) 11.11.04, 22:44 frida2 napisała: > andy_sz napisał: > > > Uwazaj na siebie, Frida... > dlaczego ;)? > Z ta goraczka uwazaj, nie daj sie chorobsku, lej ja w morde i gdzie popadne, ale nie choruj nam :-) To samo tyczy sie Zuzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 11.11.04, 22:31 zuzanna6 napisała: > aaa rozumiem spóźnienie Fridy......a juz wszystko ok? przeszło? pomału przechodzi :) jest na dobrej drodze Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dobry wieczór :) 11.11.04, 22:38 teraz takie rozne grypy panują..wiesz jak mialaś goraczke.....to nie przezięb tego...ja bylam poltora tygodnia na zwolnieniu i nadal nie moge do siebie kurde dojść.....cos mi nie słuzy jesień....ale w ten weekend jem czosnek...hi hi hi ale musze cuchnąć..trudno, ja tego nie czuje hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Dobry wieczór :) 11.11.04, 22:40 :))) muszę się wygrzac, dobrze, że weekend długi, przynajmniej wyleżę się spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna6 Re: Dobry wieczór :) 11.11.04, 22:50 yhy, o to mi własnie chodziło i pewnie Andiemu tez Odpowiedz Link Zgłoś