Dodaj do ulubionych

do: rypioze

18.09.11, 09:34
Jest to bardzo smutne, że na naszym osiedlu nie ma dużo myślących ludzi, a jeszcze smutniejsze, że w naszym kraju niestety też ich za wiele nie ma, idą ślepo nic nierozumiejąc a tracimy wszyscy, tylko co można zrobić? Jak dotrzeć i rozmawiać z takimi .....w odpowiedzi usłyszymy tylko zniewagi i lekceważenie. Nic nie robić i godzić się na głupotę oraz niegodziwość to po prostu zgroza, ale pytam jeszcze raz co uczynić?
Obserwuj wątek
    • rypioze Re: do: rypioze 18.09.11, 19:19
      Większość na głupotę i chamstwo nie reaguje,ale czy dobrze czynią?Czy nie utwierdzają głupków w wierze,że mają rację?
      • liberalnyantyliberal Re: do: rypioze 18.09.11, 21:40
        Panie Józefie... Przez wzgląd na Pański wiek powinien Pan chyba jednak używać nieco bardziej kulturalnego języka - to po pierwsze... A po drugie: jeśli chce Pan przekonać do swoich racji innych ludzi (którzy mają inne niż Pan przekonania polityczne) to nie powinien ich Pan obrażać...
        • rypioze Re: do: rypioze 19.09.11, 07:49
          Pan mnie zna?A to dobre!Nazywam rzeczy po imieniu,jesli te dwa słowa Pana obraziły,to przepraszam.Ja Pana nie znam,ale myślę,że te słowa Pana nie dotyczą.Ci,których dotyczą,i tak nic nie zrozumieją.Jeśli czytał Pan dokładnie moje posty,to oprócz zawiadomienia o spotkaniu,nie ma wnich żadnej agitacji politycznej,są tylko próby zwracania uwagi na niestosowność postępowania.Młodzi ludzie,po prostu czsami nie wiedzą,że postępują niestosownie,że tak się w zbiorowisku ludzkim nie postępuje.Może byli chowani w innym środowisku?Przynudzam trochę,ale te same osoby mają pełne usta tolerancji i opowieści o tym jak gdzieś tam jest czysto,jaki jest porządek,jacy ludzie uprzejmi i życzliwi.
          • nelka123-0 Re: do: rypioze 04.10.11, 12:16
            Ha ha ha ha ha ha smile big_grin jak tu jednak wesoło na tym forumbig_grin Mądrość słowabig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka