krynia45-3 31.05.10, 13:17 szukam kogos na wspolny wyjazd gdzie swieci slonce i ciepla woda jestem bezkonfliktowa osoba ktora juz byla na takim wyjezdzie z osoba poznanym na forum bylo super,termin do uzgodnienia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiko2 Re: wspolny wyjazd 31.05.10, 13:59 jestem chetna do porozmawiania. Mój adres kasiko2@gazeta.pl Odpowiedz Link
jedynywkwojko Re: wspolny wyjazd 17.06.10, 10:45 Hej Jestem pracującym studentem i mam 25 lat wraz z parą znajomych zamierzamy lecieć na Cypr 23.06. Miejscowość to Aya Napa w której znajdują się przepiękne plaże. Jest tam również fajny aquapark tak aby można było poszaleć:)a także super imprezy. Hotel ma ***+ gwiazdki ale jest naprawdę ładny. Położony jest nad samym morzem i ma duży basen a do centrum jakieś 400m. Koszt to 8 dni 1520zł/os a 14dni to 2219zł/os. Jak na tą miejscowość to naprawdę dobra cna. Jesteśmy niekonfliktowi a nasz pomysł na udane wakacje jest podobny do Twojego a mianowicie dobra zabawa, leniuchowanie na plaży, trochę zwiedzania- jak to na wakacjach:) Jeśli jesteś zainteresowana to czekam na odpowiedź:) Pozdrawiam Wojtek wkwojko@op.pl Odpowiedz Link
annamariaxx Re: wspolny wyjazd 21.06.10, 21:35 J estem chetna jesli to jeszcze aktualne to mozemy porozmawiac moj adres kxk25@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
emara-is-me Re: wspolny wyjazd 22.06.10, 20:08 cześc też chętnie dołączę do grupy, południowe kraje jak najbardziej mi pasują. Może byłabyś zainteresowana wyjazdem do Grecji, znalazłam ofertę last, na 26 VI, 7 + 7 . pozdrawiam Odpowiedz Link
krynia45-3 Re: wspolny wyjazd 23.06.10, 12:10 jestem zainteresowana napisz mi cos wiecej Odpowiedz Link
emara-is-me Re: wspolny wyjazd 23.06.10, 16:21 witam, 7 + 7 z Rainbow Peloponez Bliżej Bogów, można wybrać tylko objazdówkę ub całość, ja jeśli jechać miałabym sama to tylko objazd, ale z kimś to mogę zdecydowac się na 2 tygodnie. Wylot 26 VI z Wa-y. Mój mail joola@op.pl- chyba szybciej się skontaktujemy . j. Odpowiedz Link
zahir33 Re: wspolny wyjazd 26.06.10, 19:15 Hej, jeśli to nadal aktualne odezwij się : zahir33@gazeta.pl Odpowiedz Link