Dodaj do ulubionych

Swięta w Zakopanem

12.11.10, 11:02
Chciałabym spedzić święta bożonarodzeniowe w Zakopanem, ale wszytskie oferty są dla rodzin...
Czy ktoś wybiera się do Zakopanego na święta lub słyszał o ofertach tam dla singli?
Obserwuj wątek
    • hankakam Re: Swięta w Zakopanem 12.11.10, 21:32
      Cześć!
      Niestety nie słyszałam o ofertach dla singli,ale naprawdę chciałabyś Święta spędzać samotnie? Pozdrawiam.
      • malinka-5 Re: Swięta w Zakopanem 13.11.10, 10:22
        Wlaśnie dlatego że nie chcę spędzać świąt samotnie, chciałabym gdzieś pojechać
        • strobli Re: Swięta w Zakopanem 13.11.10, 16:09
          Hej Malinko! Ja też chciałabym pojechać gdzieś na święta, ale do jakiegoś ciepłego kraju. Czy możesz zmienić decyzję odnośnie Zakopanego?
    • hankakam Re: Swięta w Zakopanem 13.11.10, 19:45
      Cześć!
      Napisz proszę,ile masz lat,gdzie mieszkasz? Pozdrawiam.
      • sonja12 Re: Swięta w Zakopanem 14.11.10, 22:05
        a czy ja mogłabym dołączyc do was w razie czego??? też szukam czegoś , ale wsztystko dla rodzin
        • strobli Re: Swięta w Zakopanem 16.11.10, 11:18
          Malinka, Sonja, czekam na Wasze odpowiedzi. Narazie oferty są jeszcze niezbyt drogie, trzeba się zdecydować, bo później będzie tylko gorzej. Pozdrawiam!
          • sonja12 Re: Swięta w Zakopanem 16.11.10, 21:00
            a jaki termin wchodzi w gre , tzn . kiedy wyjazd?
            • sonja12 Re: Swięta w Zakopanem 16.11.10, 21:04
              podaję moje gg 4931998
              • strobli Re: Swięta w Zakopanem 17.11.10, 09:13
                Hej Sonja, nie mam gg. Ja chciałabym wyjechać na całe Święta i Sylwestra. Są wyjazdy od 24 grudnia do 8 stycznia, jestem z Warszawy, a Ty?
                • sonja12 Re: Swięta w Zakopanem 18.11.10, 22:29
                  witaj, ja jestem ze świętokrzyskiego, ale ten termin mi nie pasuje bo 3 st. musze byc w pracy, myslałam ,że chodzi o święta. a nie pojechałabyś w lutym do Tunezji,??
                  • strobli Re: Swięta w Zakopanem 18.11.10, 23:09
                    Witaj Sonja, szkoda,że termin Ci nie pasuje. W lutym niestety, nie mogę wyjechać dopiero ewentualnie latem, może jakoś się zgramy? Pozdrawiam.
                    • sonja12 Re: Swięta w Zakopanem 20.11.10, 17:40
                      cześć, a jaki miesiąc w wakacje wchodziłby w grę? w lutym chcę się wybrać do Tunezji, ale w wakacje mogłabym też jechać, w wakacje podobno jest tam strasznie gorąco w lutym chłodniej. jeżeli możesz to odpisz. pozdr.
                      • strobli Re: Swięta w Zakopanem 21.11.10, 00:01
                        Witaj, narazie trudno mi jeszcze określić w jakim miesiącu dostanę urlop. Będziemy w kontakcie, ok marca, kwietnia będziemy mogły już coś zaplanować. Do jakiej miejscowości w Tunezji i do jakiego hotelu chciałabyś jechać? Skąd jesteś?
                        • sonja12 Re: Swięta w Zakopanem 21.11.10, 20:55
                          cześć,ja miałam jechac do Tunezji w lutym , gdyż wtedy mam ferie zimowe, ale kolezanka z którą miałam jechać nie mogła, potem zmieniła zdanie , a jak będzie to nie wiem. Ale w wakacje byłabym chętna, ja mieszkam 30 km od Sandomierza. jeżeli chodzi o hotel to 4* , tak poleciła mi jedna osoba , która często tam jeżdzi. Tylko w lecie są upały okropne i ceny większe.czytam w internecie o hotelach i biurach podróży , ale mam mętlik w głowie.jest tyle + co -. Myślałam o Egipcie , ale boję się choroby faraona, Nie byłam nigdy w krajach arabskich, i chętnie bym pojechała, A ty jedziesz do Zakopanego? Pozdrawiam ewa
                          • strobli Re: Swięta w Zakopanem 22.11.10, 22:00
                            Sonju, nie do Zakopanego nie pojadę, bo chciałabym choć o kilka dni skrócić sobie zimę i pojechać tam gdzie ciepło. Biorę pod uwagę Maroko, Egipt lub Kubę na dwa tygodnie w okresie Świąt i na początku Nowego Roku. W wakacje też na pewno gdzieś wyjadę, bo chciałabym co roku poznać inny, nowy kraj. Przede mną jeszcze wiele do zobaczenia, może kiedyś pojedziemy razem, pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka