2929a 24.10.04, 21:07 z checią poznam miłych ludzi którzy czują się samotni w weekendy i spotkaliby się w rzeczywistym świecie a nie tylko w sieci. po 30-tce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziubkaa Re: po prostu 25.10.04, 17:00 naturalnie chodzi mi o region naszego pieknego kraju raju infrastruktura ogranicza niestety swobodne i dalekie weekendowe podroze po Polsce... ...a takze spotkanie sympatycznych ludzi ok 30stki, ktorzy nie lubia sie nudzic w domu Odpowiedz Link
Gość: WarszawkA Re: po prostu IP: 217.97.145.* 26.10.04, 09:09 Chetnie sie spotkam, mozemy wymyslec cos fajnego na szary, jesienny weekend. Odpowiedz Link
Gość: Krakuski Re: po prostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.04, 11:37 A może też są jacyś Krakus-ki/y którzy chętnie spotkaliby się też w realu. Pójść gdzieś wspólnie do knajpki na jakieś piwko lub koncert, pogadać, wspólnie gdzieś pojechać za miasto. Jesteście chętni? Byłoby fajnie. Co wy na to? Odpowiedz Link
Gość: szia Re: po prostu IP: *.compower.pl 26.10.04, 23:41 Chetnie,zwlaszcza w grodzie Kraka sie spotkam .Moj mail:zverka@wp.pl . Odpowiedz Link
a777 Re: po prostu 14.11.04, 16:58 Kraków to zawsze dobry pomysł :)) Ja poprostu kocham to miasto Sama nie mieszkam w Grodzie Kraka ale często bywam, oczywiście wszystkim polecem wypad do Krakowa. Odpowiedz Link
Gość: krakusy Re: po prostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:52 Dobrze się w takim razie dzieje że już są jacyś chętni!!!!! Super!!!! Ja zapraszam wszystkich Krakusów a także sympatyków tego miasta do korespondecji. Może uda nam się wspólnie coś ciekawego zaplanować. Piszcie na adres: krakusy@gazeta.pl Odpowiedz Link
Gość: 50 Re: po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 15:13 a czy podkrakuska, ale az 50 letniaa ma tez szanse !!! ale nie jest ze mna jeszcze tak zle ! metryka nie wazna !! Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 15:02 A ja niedaleko Krakwoa mieszkam ale bardzo lubie to miasto. I tez sie chetnie spotkam...nawet poza Krakowem...zbliza sie weekend listopadowy,moze jakis wypad w gory? Odpowiedz Link
Gość: krakusy Re: po prostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 16:54 myślę że nie ma jakiejś bariery wieku zapraszam do klubu krakusow Odpowiedz Link
Gość: Krzyszka Re: po prostu IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 01.11.04, 11:33 A jacyś chętni z Pomorza lub Kujaw są??? Tu też bywają piękne miejsca do wspólnych wypadów. Pozdrówka Odpowiedz Link
Gość: Aygor 31 Re: po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 12:04 A jest ktoś z Warszawy i okolic? Kontakt: eauxes@o2.pl Odpowiedz Link
Gość: a32 Re: po prostu IP: *.aster.pl 13.11.04, 18:52 hej ! ja jestem z wawy i tez chetnie poznam kogos kto lubi aktywnie turystycznie spedzac czas (w sensie nie basen albo silownia), a jeszcze chetniej kogos kto sie wypusci na kilka dni na suwalszczyzne po 20tym, bo mi sie towarzystwo wykruszylo :-( Odpowiedz Link
kobyeta Re: po prostu 14.11.04, 12:45 Suwalszczyzna - miodzio. Poważne te plany ? Bo może tez bym miala ochotę Odpowiedz Link
Gość: iva Re: po prostu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.04, 20:29 no właśnie-proszę o konkrety! kiedy-gdzie-na ile-trasa itp,itd. Może zbierze się jakaś grupka? Co prawda nie jestem z W-wy-ale przecież można dojechać :-) bdw-może się znajdzie w tym wątku ktoś z okolic Katowic??? Odpowiedz Link
Gość: a32 Re: po prostu IP: 217.153.15.* 15.11.04, 11:40 hejka planuje jechac w niedziele (najprawdopodobniej) do suwalskiego parku krajobrazowego. baze urzadzic sobie w smolnikach i robic wypady po 15/20/25 km dziennie. chyba, ze autobusy pasowalyby to wtedy moze do sejn i punska (bez zadnych szalenstw ze zbyt intensywnym zwiedzaniem okolic oczywiscie, bo dzien juz krociutki). a jakby faktycznie ktos chcial jechac to moznaby skoczyc tez do starego folwarku na pyszne kartacze i golonke, no i na wieze klasztoru kamedulow. pomyslow skolko ugodno, wiekszosc lepsza z samochodem i w lecie, ale mysle, ze jesienia i bez samochodu tez jest sobie czym czas zajac. na wieczory pozostaja chyba tylko pogaduchy, no chyba , ze w ciezkiej desperacji sturlac sie na dol do goscinca jaczno, mysle, ze jakis barek tam maja. teren SPK mam oblazony starannie, bo bylam tam juz 4 razy, wiec w razie czego raczej sie ze mna nie powinno pobladzic. Odpowiedz Link
2929a Re: po prostu 08.11.04, 22:30 o!widzicie, tak się zapracowałam że dopiero dotarło do mnie że długi weekend wkrótce siedzimy -ja i syn w Łodzi listopad, smutek, ponuro są tu jakieś pogodne dusze z mojego miasta? Odpowiedz Link
an35 Re: po prostu 09.11.04, 10:53 Hej - ja jestem z Łodzi. Może można by cos pomyśleć tu na miejscu, np. jakiś wspólny wypad na rowery do Arturówka (jeżeli będzie pogoda) albo do Nowej Gdyni na jakieś zajęcia sportowe pod dachem czy może jeszcze coś innego. Odpowiedz Link