Gość: Andrj (Kijow) IP: 212.82.222.* 17.12.04, 21:20 ... Ale nie wiem dokad podac sie... :( Ile pieniadze kosztuje zatrymac sie gdzies w Poludniowej Polsce? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pmat Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:27 zapraszam na dolny śląsk (polska południowo-zachodnia), możesz rozbić namiot u mnie w ogrodzie - będzie naprawdę tanio. ja myślałem o wakacjach na ukrainie (odessa, czarnohora) ale chętnie zobaczyłbym też kijow Odpowiedz Link
Gość: Myszka Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 22:35 Chyba jesteś chory na umyśle,a moż e wybierzesz się na Kaukaz pod namiot,też bedzie tanio.Ładnie pokazujesz gościnność Polaków,beznadzieja i prostota ślązacka. Odpowiedz Link
Gość: pmat Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:53 jakoś twojego zaproszenia nie widzę. a ja mówię poważnie a jak odebrałaś to jako złośliwość to świadczy tylko o jakichś twoich kompleksach. chętnie pojechałbym na Kaukaz i pewnie kiedyś się tam wybiorę - może być pod namiot, również zimą. Andrij mam nadzieję, że nie poczułeś się obrażony moim postem ja naprawdę chciałbym ci pomóc w odwiedzeniu Polski. A myszy niech siedzą cicho pod miotłą... Odpowiedz Link
Gość: Andrij (Kijow) Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: 212.82.222.* 20.12.04, 20:05 Grzeczno dziekuje za propozycje. Nie wiem czy bedzie mial okazje przyjechac do Polski w tym roku (2004/2005). Dla tego tylk opytam ile kosztuje to, ile to... Czy jest dostupne. Odpowiedz Link
Gość: xxx Andrij klika gdzies z Polski i robi Was w balona IP: *.uwm.edu.pl 21.12.04, 13:58 Odpowiedz Link
clickkey Re: Andrij klika gdzies z Polski i robi Was w bal 02.01.05, 23:52 Jednak z Kijowa Andriej klika. Odpowiedz Link
Gość: zbychu Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.04, 22:31 witaj, w Polsce jest wiele pieknych miejsc . nie napisales co oczekujesz, jakie sa twoje upodobania, lasy, jeziora, gory, . a wpolsce jest co podziwiac. moze napisz cos wiecej. a bedzie mozna Ci pomoc. pozdrawiam zbyszek moze to cie zainteresuje www.goszen.vip.interia.pl Odpowiedz Link
Gość: Tomek Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: *.teleaudio.com.pl 05.01.05, 20:05 Myślę, że nocleg (w domu, w kilkuosobowym pokoju) mozesz znaleźć za około 30 złotych. Na wsi namiot możesz rozbić za darmo jak się dogadasz z gospodarzem - chyba, że będziesz w miejscowości typowo turystycznej, wtedy mogą być problemy. Poza tym są pola biwakowe, ale nie wiem jakie tam są ceny - myślę, że około 10 zł za dobę. Napisz konkretniej o ceny czego Ci chodzi. Przykładowe ceny w Polsce (w przybliżeniu, w złotówkach): piwo ;) - 2 zł. chleb - 1,50 - 1,80 mleko - 2 zł jednorazowy bilet na autobus w mieście - ok. 2 zł (zniżki 50% dla studentów wszystkich krajów - za okazaniem międzynarodowej legitymacji, czyli około 1 zł) kiełbasa 12-20 zł Napisz więcej, chętnie w czymś pomogę. Jestem z Warszawy a tu ceny są nieco wyższe niż w pozostałych częściach Polski. Pozdrawiam Tomek specials@o2.pl Odpowiedz Link
Gość: Aneta Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: *.dito.pl 31.01.05, 16:14 Łączę pozdrowienia i pozostaję w kontakcie Aneta Habrowicz Key Account Manager Dito Sp. z o.o. tel. 22/8281478 * fax. 22/8281477 kom. 0608 193 577 e mail habrowicz@dito.pl www.dito.pl www.TwojHotel.pl Odpowiedz Link
Gość: Halina Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:32 Mogę Ci załatwic tanie noclegi ( 13 zł od osoby )koło Krakowa. Jeśli jesteś zainteresowany to napis na meill: zsrc@ip.pl napiszę Ci coś więcej, a może i jakieś zdjęcie prześlę. Pozdrowienia Odpowiedz Link