Dodaj do ulubionych

Chce na wakacje do Poslki!

IP: 212.82.222.* 17.12.04, 21:20
... Ale nie wiem dokad podac sie... :(
Ile pieniadze kosztuje zatrymac sie gdzies w Poludniowej Polsce?
Obserwuj wątek
    • Gość: pmat Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 22:27
      zapraszam na dolny śląsk (polska południowo-zachodnia), możesz rozbić namiot u
      mnie w ogrodzie - będzie naprawdę tanio. ja myślałem o wakacjach na ukrainie
      (odessa, czarnohora) ale chętnie zobaczyłbym też kijow
      • Gość: Myszka Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: *.acn.waw.pl 18.12.04, 22:35
        Chyba jesteś chory na umyśle,a moż e wybierzesz się na Kaukaz pod namiot,też
        bedzie tanio.Ładnie pokazujesz gościnność Polaków,beznadzieja i prostota ślązacka.
        • Gość: pmat Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:53
          jakoś twojego zaproszenia nie widzę. a ja mówię poważnie a jak odebrałaś to
          jako złośliwość to świadczy tylko o jakichś twoich kompleksach. chętnie
          pojechałbym na Kaukaz i pewnie kiedyś się tam wybiorę - może być pod namiot,
          również zimą.
          Andrij mam nadzieję, że nie poczułeś się obrażony moim postem ja naprawdę
          chciałbym ci pomóc w odwiedzeniu Polski.
          A myszy niech siedzą cicho pod miotłą...
          • Gość: Andrij (Kijow) Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: 212.82.222.* 20.12.04, 20:05
            Grzeczno dziekuje za propozycje. Nie wiem czy bedzie mial okazje przyjechac do
            Polski w tym roku (2004/2005). Dla tego tylk opytam ile kosztuje to, ile to...
            Czy jest dostupne.
    • Gość: xxx Andrij klika gdzies z Polski i robi Was w balona IP: *.uwm.edu.pl 21.12.04, 13:58
      • clickkey Re: Andrij klika gdzies z Polski i robi Was w bal 02.01.05, 23:52
        Jednak z Kijowa Andriej klika.
    • Gość: zbychu Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.04, 22:31
      witaj, w Polsce jest wiele pieknych miejsc . nie napisales co oczekujesz, jakie
      sa twoje upodobania, lasy, jeziora, gory, . a wpolsce jest co podziwiac. moze
      napisz cos wiecej. a bedzie mozna Ci pomoc.
      pozdrawiam zbyszek
      moze to cie zainteresuje www.goszen.vip.interia.pl
    • Gość: Tomek Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: *.teleaudio.com.pl 05.01.05, 20:05
      Myślę, że nocleg (w domu, w kilkuosobowym pokoju) mozesz znaleźć za około 30
      złotych. Na wsi namiot możesz rozbić za darmo jak się dogadasz z gospodarzem -
      chyba, że będziesz w miejscowości typowo turystycznej, wtedy mogą być problemy.
      Poza tym są pola biwakowe, ale nie wiem jakie tam są ceny - myślę, że około 10
      zł za dobę.

Napisz konkretniej o ceny czego Ci chodzi.

Przykładowe ceny w Polsce (w przybliżeniu, w złotówkach):

piwo ;) - 2 zł.
      chleb - 1,50 - 1,80
      mleko - 2 zł
      jednorazowy bilet na autobus w mieście - ok. 2 zł (zniżki 50% dla studentów
      wszystkich krajów - za okazaniem międzynarodowej legitymacji, czyli około 1 zł)
      kiełbasa 12-20 zł

Napisz więcej, chętnie w czymś pomogę. Jestem z Warszawy a tu ceny są nieco
      wyższe niż w pozostałych częściach Polski.

Pozdrawiam
      Tomek

specials@o2.pl
    • Gość: Aneta Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: *.dito.pl 31.01.05, 16:14
      Łączę pozdrowienia i pozostaję w kontakcie
      Aneta Habrowicz
      Key Account Manager
      Dito Sp. z o.o.
      tel. 22/8281478 * fax. 22/8281477
      kom. 0608 193 577
      e mail habrowicz@dito.pl
      www.dito.pl
      www.TwojHotel.pl
    • Gość: Halina Re: Chce na wakacje do Poslki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:32
      Mogę Ci załatwic tanie noclegi ( 13 zł od osoby )koło Krakowa.
      Jeśli jesteś zainteresowany to napis na meill: zsrc@ip.pl napiszę Ci coś
      więcej, a może i jakieś zdjęcie prześlę.
      Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka