aniaelizabet 05.10.06, 09:37 szukam noclegu w górach od 29.12-1,01 włącznie dla dziesięciu osób ( 3 rodziny) ...Krynica, Zakopane (pobliże tras narciarskich, łagodnych) b. prosze o kontakt....ania@kim.com.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniaelizabet Re: szukam noclegu w górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 10:10 może być domek,w którym jest świetlica ...może jakieś propozycje przy gubałówce Odpowiedz Link
facefinder Re: szukam noclegu w górach 09.10.06, 20:58 willaszarotka.pl bardzo blisko Gobalowki i bardzo spokojne miejsce Odpowiedz Link
Gość: tom Re: szukam noclegu w górach IP: 83.168.96.* 10.10.06, 11:45 dworzec kolejki u góry chyna bliżej sie nie da ....... Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: szukam noclegu w górach IP: *.aster.pl 10.10.06, 20:43 eturystyka.org/oferta/szczyrk_noclegi.html tu jest w Szczyrku bardzo fajny domek w samym centrum narciarstwa w Szczyrku. Warunki dla dzieci fajne, tylko nie wiem, czy dla 3 rodzin nie będzie ciut za mały. eturystyka.org/oferta/Pod_Nosalem.html a tu w Zakopanem pod Nosalem W Korbielowie w Beskidzie Żywieckim takie coś znalazłam eturystyka.org/oferta/korbielow.html i jeszcze w murzasichle koło Zakopanego eturystyka.org/oferta/noclegi_tatry_krywan.html Wszystko to bardzo blisko wyciągów narciarskich, bo sama pod takim własnie kątem szukałam. Odpowiedz Link