Dodaj do ulubionych

Wakacje w Bułgarii-czy warto?

IP: 195.117.195.* 12.05.03, 11:47
zastanawiam się nad wakacjami w Bułgarii, może ktoś mi pomoże w podjęciu
decyzji?Wiem,że z Wrocławia można samolotem ale co dalej?Kupić gotowca czy
jechać w ciemno i jak szukać kwatery a może samochodem,pociągiem.Nie lubię
tłumów na plaży i szumu miasta, chcę kilka dni spędzić w ciekawym miejscu i
nad ciepłą wodą.POMOCY!!!A jeśli nie Bułgaria to co?Chorwacja?

Obserwuj wątek
    • Gość: Renata Re: Wakacje w Bułgarii-czy warto? IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 24.05.03, 15:30
      Nie wiem, jak jest w Bułgarii, ale wiem, jedno: nie będziesz żałował wyjazdu do
      Chorwacji. Udanych wakacji!!! Pa.
    • Gość: arni Re: Wakacje w Bułgarii-czy warto? IP: router:* / 10.0.27.* 28.05.03, 22:16
      Popatrz Forum GW inne strony Temat Bułgaria i podobne !
      • boris2 zdecydowanie Chorwacja!!! 25.06.03, 13:29
        Bułgaria to brud smród i ubóstwo...zdecydowanie polecam chorwację. a jeżeli
        cenisz sobie ciszę, spokój, czystą wodę, piaszczyste niezatłoczone plaże,
        polecam cudowną wyspę Vis. Jeżdżę tam co roku... chętnie odpowiem na Twoje
        pytania boris2@gazeta.pl
        • Gość: szalik Re: zdecydowanie Chorwacja!!! IP: *.comernet.pl 13.07.03, 18:42
          co ty gadasz .bylem w chorwacji.drogo jak w krajach zachodnich pozatym
          brudno ,kamieniste plaze.bulgaria duzo lepsza.polecam
    • Gość: kamyka Re: Wakacje w Bułgarii-czy warto? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 23:14
      Zdecydowanie warto! Jest cudnie pieknie i ciagle tanio jak dla nas!
      Jesli pojedziesz autokarem to fakt czeka cie dwa dni podrozy ale zwiedzisz po
      drodze Budapeszt i Wieden czasmi Prage-dla mnie bomba-jesli samolotem
      towszystko to cie omija no i tak trzeba dojechac na wybrzeze.
      Jesli chcesz sie zdecydowac na biuro to polecam szczecinskie
      www.hubtour.republika.pl
      Jezdze z nimi jako pilot wiec chyba wiem co polecam :)
      Pozdrawiam
      Kamyka
      • Gość: Gloria Re: Wakacje w Bułgarii-czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 09:49
        Bługarii raczej bym nie polecała - owszem jest tam tanio, ale nic specjalnego,
        jak nad naszym Bałtykiem, tylko troche cieplej! Jedź lepiej do Chorwacji!
        napewno Ci sie bardziej spodoba!
        • Gość: megi Gloria nie wie, o czy mówi. IP: *.klik.bydgoszcz.pl 08.06.03, 15:08
          Gość portalu: Gloria napisał(a):

> Bługarii raczej bym nie polecała - owszem jest tam tanio, ale nic
          specjalnego,
          > jak nad naszym Bałtykiem, tylko troche cieplej! Jedź lepiej do Chorwacji!
          > napewno Ci sie bardziej spodoba!

Dgroga Glorio!
          Po co sie wypowiadasz na temat, o którym nie masz zielonego pojecia? Porównania
          Bułgarii do naszego Bałtyku świadczy o ignorancji i słabej znajomosci rzeczy.
          Owszem, są w Bułgarii typowe kurorty, ale są tez, szczególnie na południu, inne
          miejsca - dzikie, romantyczne plaże z urokliwymi skałkami i tym podobne
          klimaty. Może jest ciepłe i bardzo błękitne.
          A poza tym - góry, urokliwe wioski, malownicze monastyry, wspaniały, niezwykle
          ciekawy folklor i bardzo mili ludzie.
          No ale aby to odkryc potrzeba odrobiny ciekawosci swiata.

• Gość: Wój Matt Re: Gloria wie co czy mówi. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.03, 21:30
            Gość portalu: megi napisał(a):

> Dgroga Glorio!
            > Po co sie wypowiadasz na temat, o którym nie masz zielonego pojecia?
            Porównania
            >
            > Bułgarii do naszego Bałtyku świadczy o ignorancji i słabej znajomosci
            rzeczy.
            > Owszem, są w Bułgarii typowe kurorty, ale są tez, szczególnie na południu,
            inne
            >
            > miejsca - dzikie, romantyczne plaże z urokliwymi skałkami i tym podobne
            > klimaty. Może jest ciepłe i bardzo błękitne.
            > A poza tym - góry, urokliwe wioski, malownicze monastyry, wspaniały,
            niezwykle
            > ciekawy folklor i bardzo mili ludzie.
            > No ale aby to odkryc potrzeba odrobiny ciekawosci swiata.
            >
            Bułgaria to zafajdana dziura, a tamtejsza policja, jeśli spytasz ich o drogę,
            wyłudzi od ciebie ile się da, przypiepszy pałką i każe iść won! Nie trzeba
            jechać do bUŁGARII żeby nażreć się tanich arbuzów, a monastyry możesz sobie
            zobaczyć w internecie. Na wakacje nie jeździ się po to, żeby nerwowo się
            rozglądać dokoła. Gorąco ODRADZAM. Nigdy więcej. Twój Wój Matt z ...
            • Gość: leny Re: Gloria wie co czy mówi. IP: *.acn.pl 19.07.03, 15:27
              Też mi argument "monastyry można obejrzeć w internecie"... Ja tam byłem w
              Bułgarii kilka razy z plecakiem, szalenie mi się podobało i nie rozglądałem się
              nerwowo dookoła, w każdym razie pewnie nie bardziej niż cudzoziemcy będący w
              Polsce
    • Gość: Piotrek Re: Wakacje w Bułgarii-czy warto? IP: 194.206.253.* 03.06.03, 18:42
      Musisz sobie odpowiedziec na zasadnicze pytanie: wolisz piasek na plazy czy
      kamienie? to generalna roznica miedzy BG i HR, no i jeszcze jedno: w Chorwacji
      musisz zaakladac cos na nogi do wody, bo jezowce Cie nie oszczedza ;-)

slonecznych wakacji!!!
    • anmik Warto, warto, warto :) 10.06.03, 14:14
      jest tanio i uroczo.
      republika.pl/aneczkam
      • Gość: Kayo Re: Warto, warto, warto :) IP: 195.117.241.* 06.07.03, 09:04
        jak czytam wypowiedzi że w bułgarii jest bród smród i ubustwo to wiem na pewno
        że piszą to polacy bez cienia tolerancji krytycyzmu i obiektywizmu

powiem jedno do autora tego wątku pojedz do miejscowości Obzor nie zawiedziesz
        się ... oczywiście w Bg
    • Gość: k warto! IP: 150.217.72.* 18.07.03, 09:03
      Wszyscy powtarzaja,ze warto sie tam wybrac-jest pieknie,malowniczo,tanio i
      cieplo!
    • Gość: elakasztel Re: Wakacje w Bułgarii-czy warto? IP: *.zeto.opole.pl / 192.168.102.* 18.07.03, 11:07
      nigdy w życiu nie jedź w ciemno autem do Bułgarii. W zeszłym roku znajomi
      pojechali na 2 auta, droga była niebezpieczna, kwatery koszmarne, urlop
      przechorowany a na dodatek tak się kłócili (żona chciała Bułgarię a mąż nie)i
      już od miesiąca są po rozwodzie. Inni znajomi mieli koszmar na trasie, 2 razy
      podczas postoju napad bandziorów i 3 razy kontrola glin, którzy wymusili za nic
      mandaty za 50$ każdy. Już nie wspomnę o tym , że gdyby nie pomoc uczynnego
      Bułgara (mówi po polsku), który oddał im swój garaż - nie mieliby czym wrócić.
      Jak już, to tylko lecieć do Burgas z wycieczką zorganizowaną. Jeśli chcesz
      jechać autem -to tylko do Chorwacji. Tam jest super, kwatery bomba a przede
      wszytkim bezpiecznie. Ela
      • Gość: xyz Re: Wakacje w Bułgarii-czy warto? IP: router:* / 10.0.27.* 19.07.03, 14:19
        Gość portalu: elakasztel napisał(a):

> nigdy w życiu nie jedź w ciemno autem do Bułgarii. W zeszłym roku znajomi
        > pojechali na 2 auta, droga była niebezpieczna, kwatery koszmarne, urlop
        > przechorowany a na dodatek tak się kłócili (żona chciała Bułgarię a mąż nie)i
        > już od miesiąca są po rozwodzie. Inni znajomi mieli koszmar na trasie, 2 razy
        > podczas postoju napad bandziorów i 3 razy kontrola glin, którzy wymusili za
        nic
        >
        > mandaty za 50$ każdy. Już nie wspomnę o tym , że gdyby nie pomoc uczynnego
        > Bułgara (mówi po polsku), który oddał im swój garaż - nie mieliby czym wrócić.
        > Jak już, to tylko lecieć do Burgas z wycieczką zorganizowaną. Jeśli chcesz
        > jechać autem -to tylko do Chorwacji. Tam jest super, kwatery bomba a przede
        > wszytkim bezpiecznie. Ela

smiechu warte !!! co ty bredzisz ela ???
        sluchajcie eli : kto sie chce rozwodzic niech ..... jedzie do
        bulgarii ...........
        ty chyba nigdy tam nie bylas i glupot sluchasz ...........??????//

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka