magdalenagodlewska 19.02.08, 07:01 Szukam osoby chętnej na objazdówkę po Maroko od 04.03-11.03, koszt całkowity 1950 zł (jeśli są 2 osoby w pokoju), wiadomo jak się jedzie we dwoje koszty są niższe i jest sympatyczniejsza podróż. Zachęcam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norbitnice Re: Szukam osoby do Maroko 19.02.08, 09:52 Myślę właśnie o wyjeżdzie na słoneczko. Mam 32 lata jestem z wawy. A Ty skąd jestes? Napisz coś na maila gazetowego. Odpowiedz Link
magdalenagodlewska Re: Szukam osoby do Maroko 19.02.08, 20:46 Witaj Ja mam 29 lat i jestem z okolic Warszawy. Wycieczka o której pisałam jest z biura sun and fun (mozesz się o niej więcej dowiedzieć na www.sunfun.pl ) Jestem normalną,wesołą osobą uwielbiającą podróże. Czekam na odpowiedz Pozdrawiam Odpowiedz Link
lucy-allora Re: Szukam osoby do Maroko 30.03.08, 19:21 Witaj jeszcze raz! czy nadal aktualne, bo ja dziś pierwszy raz szukam towarzyszki podróży w necie.. A widziałam, że szukałaś kilka dni temu Egiptu Jestem za Marokiem Triada ma fajną ofertę. Jeżdzę często z tym biurem Jestem z Poznania Pozdrawiam Lucy Odpowiedz Link
madziarska7 Re: Szukam osoby do Maroko 31.03.08, 08:33 Jeszcze szukasz czy już znalazłas na wyjazd? Odpowiedz Link
lucy-allora Re: Szukam osoby do Maroko 31.03.08, 20:13 ..jeżeli chodzi o mnie - od wczoraj szukam ;-)) Napisz kilka słów.. Pozdrawiam!! Lucy Odpowiedz Link
abcd-2 Re: Szukam osoby do Maroko 31.03.08, 20:45 ja tez zaczynam rozglądać się za towarzystwem na wyjazd - maroko lub turcja - najchętniej w maju. napiszę maila. jeżeli ktoś będzie zainter. też poproszę o inf. Odpowiedz Link
l_dante Re: Szukam osoby do Maroko 02.04.08, 18:56 witaj ja chce pojechac samochodem w maj na okolo miesiac moze dolaczysz? Odpowiedz Link
madziarska7 Re: Szukam osoby do Maroko 01.04.08, 22:03 może podasz @ będzie łatwiej pisać? Odpowiedz Link
magdalenagodlewska Re: Szukam osoby do Maroko 02.04.08, 10:20 Witajcie Dziękuje wszystkim za odpowiedzi na mój post,niestety w terminie w którym leciałam do Maroko nie znalazłam osoby towarzyszącej poleciałam sama;( Jednak była to bardzo fajna wycieczka-polecam! Teraz szukam chętnych na objazd Jzrael-Jordania-Egipt w czerwcu, jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
abcd-2 Re: Szukam osoby do Maroko 02.04.08, 22:52 adresy takie jak nick, napisz - agnieszka Odpowiedz Link
goska_77 Re: Szukam osoby do Maroko 03.04.08, 22:21 Witam, wybieram się w czerwcu do Turcji 7+7 z Triadą. Wypoczynek nad Morzem Egejskim. Szukam 2 osoby na tzw "dokwaterowanie". Mam 31 lat i jestem z Katowic Może się przyłączysz?? Odpowiedz Link
lucy-allora Re: Szukam osoby do Maroko 04.04.08, 00:18 Hi może jednak zdecydujesz się na Maroko? Byłam już w Turcji... pomyśl... Pozdrawiam Odpowiedz Link