tarnina42 21.03.08, 13:06 witam może ktoś ma jakiśpomysł na zagospodarowanie czasu od 26 kwietnia do 4 maja?? chetnie wyjechałabym gdzies ..pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariobacz Re: weekend majowy!! 17.04.08, 11:36 szukam osoby(kobieta 25-40l) która planuje wyjazd w maju i nie ma z kim jechać(bez zobowiązań) ja planuję wyjazd do Grecji na 7 dni,ale może być inne ciekawe miejsce, mogę się dostosować mam 37 lat ,młody wygląd,wesoły,pełna kultura zapraszam moje GG 5802858 Odpowiedz Link
swietnygral Re: weekend majowy!! 17.04.08, 12:00 Hej! Ja proponuję Mazury 1-4 maja pod żaglami. Jacht już zamówiony, trasa przygotowana, nic tylko się spakować i jechać z nami - studentami. Odpowiedz Link
85kropka Re: weekend majowy!! 18.04.08, 16:42 hej szukam pilnie towarzysza/ki na Krym, kolezanka ktora sie wybierała niestety juz nie moze pojechac ;/ Jestem z Krakowa i nie usmiecha mi sie samej przekraczac granice ukraińską. We Lwowie nasza grupka sie powiekszy o 3 os <2 chłopaków i dziewczyna>, dalej kierunek Krym, tam z kolei dołącza do nas 2 dziewuszki <rosjanka i ukrainka>. im wiecej osób tym weselej..... założenia wycieczki: tanio, ciekawie i wesoło :) zainteresowanych prosze o kontakt mailowy kropka85@gmail.com Odpowiedz Link