oliwka65 23.07.09, 09:14 Mam zakusy od paru lat zakusy na Rosje.Czy były ktos chetny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camisa26 Re: Rosja, 26.07.09, 20:20 Ja w sumie marzę o tym od dawna :)Studiowałam filologie rosyjską i zawsze chciałam odwiedzić ten kraj. Po studiach ochota mi trochę przeszła ale nie wyobrażam sobie żebym tam nie pojechała. Mam nadzieję że planujesz wyprawę na własną rękę ? Pozdrawiam. Natalia, 26 . Odpowiedz Link
oliwka65 Re: Rosja, 01.08.09, 09:05 Wyprawa w przyszłym roku lato,bo w tym to zapożno.Wszystko jest do dogadania .Ja miałam taki wstepny plan,zacząc od Petersburga w białe noce.Przemieszczac sie lokalnym transportem w kierunku Bajkału.Kontakt na poczte gazety. Odpowiedz Link
swietlik50 Re: Rosja, 15.08.09, 19:12 Ja wybieram się w tym roku do Rosji. Trzeci lub czwarty tydzień września, samochodem przez Ukrainę do Omska. Wszystko około 2-3 tygodnie. Szukam towarzystwa chociaż na cześć drogi. Odpowiedz Link
oliwka65 Re: Rosja, 16.08.09, 10:24 Zazdroszcze,mam nadzieje ,że podzielisz sie obserwacjami. Życze ciekawej podróży. Odpowiedz Link