Dodaj do ulubionych

mieszkanca/mieszkanke Aten pilnie poszukuje!!!

IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 05.01.04, 20:25
Bradzo prosze o pomoc, to naprawde pilnie. Wyjezdzam jako wolontariuszka na
olimpiade i musze podac jakis adres,gdzie rzekomo bede spala. Kempingow
niestety nie uznaja, a ja wlasnie zamierzam wybrac sie tam z namiotem
(wiadomo przeciez ze studentke, ktora bedzie pracowala za darmo nie stac na
pieciogwiazdkowy hotel i to jeszcze w czasie olimpiady!!!)
Naprawde bede bardzo zobowiazana.
Prosze o kontakt: gohajon@poczta.onet.pl, szczegoly mozemy omowic zawsze
osobiscie;-)
z gory dziekuje za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: arek uwaga IP: *.3web.net 15.01.04, 02:47
      ktokolowiek sie zgodzi na podobne (niby drobne) oszustwo moze byc ukarany
      przez imogracyjne wladze docelowego panstwa, w tym wypadku grecji.
      • Gość: Gocha Boze co za ludzie... IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 17.01.04, 20:10
        jaaaasne
        daj spokoj, piekna antyreklame mi robisz, a kto sie niby o tym dowie?
        doniesiesz na mnie? wyslesz maila do organizacji? zenada
        chodzi o przysluge,przeciez nie zamierzam tam zostawac tam na stale,zglupiales?
        chce spac na kempingu,a nie moge podac jako adresu swojego namiotu;-)))
        Matko co za ludzie...
        gdyby wszyscy byli tacy zapyziali i zgredziali jak Ty-swiat bylby do dupy.
        kretyn.to nie jest zadne oszustwo.
      • Gość: Gochacha Boze co za ludzie... IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 17.01.04, 20:14
        jaaaasne
        daj spokoj, piekna antyreklame mi robisz, a kto sie niby o tym dowie?
        doniesiesz na mnie? wyslesz maila do organizacji? zenada
        chodzi o przysluge,przeciez nie zamierzam tam zostawac tam na stale,zglupiales?
        chce spac na kempingu,a nie moge podac jako adresu swojego namiotu;-)))
        Matko co za ludzie...
        gdyby wszyscy byli tacy zapyziali i zgredziali jak Ty-swiat bylby do dupy.
        • voodoo8 Adres w Atenach. Berdyczow. 18.01.04, 02:38

Gocha,
          wejdz na poczte w duzym miescie w kraju i przejrzyj ksiazke telefoniczna
          Aten. W ksiegarni "postudiuj" mape Aten i wybierz sobie dobry adres.
          I tyle.
          Jezeli to nie wystarczy (nikt tego nie bedzie weryfikowal) daj znac,
          wrzuce do Twojej skrzynki prawdziwy adres.
          Pozdrowionka,
          voodoo.
          • Gość: Gocha Re: Adres w Atenach. Berdyczow. IP: *.kask.net.pl / *.magma-net.pl 18.01.04, 11:11
            No pewnie, ze juz myslalam,zeby tak zrobic;-) znalazlam juz sobie nawet adres i
            podam go w ostatecznosci, jak nikogo "zyczliwego";-))) nie znajde. Widzisz,
            moze sprawdza, a moze nie, jak sprawdza, po prostu mnie nie przyjma. Krotka
            piłka, koniec gadki;-( A mi za bardzo na tym zalezy, i wolalam podac prawdziwy
            adres, zeby miec wieksza szanse. Bo jak cosik im sie nie zgodzi, to nikt nie
            bedzie sie mnie juz prosil o prawdziwy, wiesz jak jest;-)))ale i tak wielkie
            dzieki za posta, pozdrawiam goraco (w te zimne dni). Gosiak.
    • basia553 Re: mieszkanca/mieszkanke Aten pilnie poszukuje!! 18.01.04, 15:06
      Ze tez Polacy zawsze musza kombinowac. Mialam tu w Niemczech taka przygode, ze
      pan inzynier mieszkal z dziewczyna gdzies pokatnie, a jak go zlapali ze ukradl
      olej samochodowy w WalMarcie, to podal miejsce zamieszkania - möj adres.
      Na wszelkich tego rodzaju przyslugach wychodzi sie jak Zablocki na mydle.
      • Gość: iwona Re: mieszkanca/mieszkanke Aten pilnie poszukuje!! IP: *.kask.net.pl / *.magma-net.pl 18.01.04, 22:41
        A Niemcy to nie kombinuja w ogole!Sa zajebisci i wspaniali. Normalnie rece mi
        opadaja! daj spokoj dziewczynie, jedzie tam na wolontariat, nie sadze zeby
        chciala krasc olej samochodowy i podawac kiedykolwiek gdzies indziej twoj
        adres.To chyba jesne,ze poda ci swoj (przynajmniej dla mnie?helllol?!nikt nie
        kaze zalatwiac ci tego na forum, ona szuka kontaktu) Czy musisz od razu
        podejrzewac ja o jakiekolwiek przekrety?Dla mnie to jasne,ze nie bedzie spala
        za kupe kasy,zeby pracowac za darmo.Wolontariat zrzesza pewna grupe ludzi, o
        zupelnie innej mentalnosci.Ciekawe czy ciebie byloby stac na cos takiego?To nie
        sama praca, to cala idea, ktora sie z tym wiaze.Ale chyba nie jestes zdolna by
        to pojac,dopoki nie zaczniesz tego robic.Zreszta ciezko jest sie tam dostac, i
        byle kogo tam nie biora-to Ci gwarantuje.
        Gocha glowa do gory, nie przejmuj sie beznadziejnymi komentarzami, na pewno
        znajdzie sie ktos normalny. Pozdrawiam.
        • jj19 Kombinacje alpejskie. 18.01.04, 23:07

Wszyscy ktorzy uwazaja, ze tylko Polacy "kombinuja"
          zdecydowanie za malo podrozuja po swiecie.
        • Gość: arek Re: mieszkanca/mieszkanke Aten pilnie poszukuje!! IP: *.3web.net 23.01.04, 23:15
          iwona, ty jestes naiwna lub tez w 'business'ie': dobrze wiesz do
          jakiej 'pracy' te panie tam jada.
    • basia553 Re: mieszkanca/mieszkanke Aten pilnie poszukuje!! 19.01.04, 12:43
      Nie twierdze, ze tylko Polacy kombinuja, choc sa mistrzami w tym. Co zreszta
      chyba wynika jeszcze z tych czasöw, gdzie bez kombinacji nic sie nie dalo.
      Mozliwe, ze nie jezdze tyle co ktos, ale dosc widzialam, aby sie nie przyznawac
      do Polaköw za granica.
      Co do lewego zameldowania, to trzeba tez miec troche fantazji: zdarzyc sie
      zawsze cos moze i wtedy zasze zwracaja sie do osoby "zapraszajacej".
      O swiatlych zasadach wolontariatu nie trzeba mnie przekonywac. Sama jestem
      wolontariuszka w innej dziedzinie. Ale idea pomocy oparta na tym: nie stac mnie,
      ale pomoge nie jest w tym wypadku taka calkiem czysta. Dziewczyna chce przy
      okazji zobaczyc Ateny i nic by w tym nie bylo zlego, gdyby tego nie chciala
      zrobic cudzym kosztem.
      • Gość: Gocha Re: mieszkanca/mieszkanke Aten pilnie poszukuje!! IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 19.01.04, 17:44
        nie obrazaj mnie zlotko-to sobie wypraszam. Nie wiedzialam,ze az taka goraca
        dyskusja sie z tego wywiaze. W atenach bylam nie raz, i ogladac ich nie
        potrzebuje. Jestes wolontariuszka? jakos trudno mi w to uwierzyc-skoro az taka
        zawisc z Ciebie pije(a fe;-)))taka wredna sucz?niemozliwe!
        Lubie prace z niepelnosprawnymi, korzyscia jaka chce z tego wyniesc jest
        oczywiscie praktyka-bo taka mega olimpiada to jest cos.Pewnie,ze nie jade tam
        z czystych pobudek etycznych-przyznaje sie do tego sczczerze i wcale sie tego
        nie wstydze. kombinacje? Dajcie spokoj. Nie mam zamiaru nigdzie czasowo sie
        meldowac, to tylko dwa tygodnie! O staly adres chodzi im przede wszystkim o to,
        zeby nagle tlumy cudzoziemcow nie zwalily im sie na glowy-bo niby gdzie maja
        im zalatwiac noclegi? wola zeby zrobili to na wlasna reke. Nie kazdy chce spac
        w namiocie.
        Wielka dama nie mieszka w Polsce i czuje sie nie wiadomo kim. Wyzywa na Polakow
        i mowi ze wstydzi sie ich za granica. Ciekawe czy Ciebie ktos sie wstydzi?
        Heh.Totalna zenada.
        koniec dyskusji. Wszystkim milym forumowiczom dziekuje za wsparcie;-))
        • Gość: arek Re: mieszkanca/mieszkanke Aten pilnie poszukuje!! IP: *.3web.net 23.01.04, 23:21
          gocha, tez mi przeslij fotke, i komorke. kto wie, moze sie skusze na twoja
          pomoc.
          :)
          • Gość: iwona Re: mieszkanca/mieszkanke Aten pilnie poszukuje!! IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 24.01.04, 16:55
            Zenujacy, prymitywny, prosty. Jesli dla Ciebie wyjazd za granice odbywa sie
            tylko w celach prostytucji, to jestes bardzo, ale to bardzo ograniczony.
      • Gość: arek Re: mieszkanca/mieszkanke Aten pilnie poszukuje!! IP: *.3web.net 23.01.04, 23:18
        basia ile liczysz sobie za godzinke twojego "wolontariatu"? i czy mozesz
        pierszo przeslac fotke, z frontem odslonietym?
        • Gość: Gocha Re: mieszkanca/mieszkanke Aten pilnie poszukuje!! IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 24.01.04, 16:58
          watpie zeby ktokolwiek skusil sie na pomoc Twojej osobie.
          • Gość: arek lubie pyskate smarkule IP: *.3web.net 25.01.04, 04:58
            iwona i gocha, jak to sie dzieje ze wy macie ten sam IP adres? nie jestes
            przez przypadek ta sama osoba? hehehehe.....
            poza ty, co ty, ja nie mam nic przeciw twoim uslugom, ale wrecz przeciwnie:
            wyslij mi ta fotke, bo lubie pyskate smarkule. cmok.
            ;)
            • dre6 Do Arka - asshole. 25.01.04, 05:14

Go and fuck yourself, you pitiful asshole.
              • Gość: gocha Re: Do Arka - asshole. IP: *.kask.net.pl / *.kask.net.pl 25.01.04, 11:36
                to samo ip? kask obsluguje kawal wroclawia, fajnie ze zwrociles na to uwage,bo
                nawet tego nie zauwazylam. Iwono-trzym sie:* a dre6-dzieki;-)
                • Gość: arek gocha, tonio-kocha IP: *.3web.net 25.01.04, 16:42
                  gocha/iwona, po zastanowieniu sie zmienilem zdanie: prosze cie nie strasz mnie
                  swoim widokiem i nie wysylaj mi zdjecia swojej skorumpowanej buzi, blagam.
              • Gość: arek Do dre6 - u r cheap little bastard IP: *.3web.net 25.01.04, 16:37
                u r a cheap little bastard, and sad too.
                let's hear what other flowery words u can sweat out. u know them from the
                street?
                'congrats'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka