Gość: sushi IP: *.253.c85.petrotel.pl 28.09.09, 10:51 czy jest w Płocku jakiś ginekolog endokrynolog który przyjmuje prywatnie? Bardzo ważne aby miał jednocześnie obie specjalizacje.Bardzo proszę o adres i telefon i koszt wizyty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meg Re: ginekolog endokrynolog IP: *.178.c79.petrotel.pl 29.09.09, 08:17 Z tego co wiem jedyny chyba ginekolog endokrynolog prywatnie przyjmuje w przychodni gdzies na Dobrzyńskiej koszt 120 zł. Przyjeżdza jakaś lekarka z Łodzi. Gin-endokryn. przyjmuje też w przychodni Terapia na Podolszycach ale radziłabym tej lekarki wystrzegac sie jak ognia, mówię z własnego doświadczenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sushi Re: ginekolog endokrynolog IP: *.027.c69.petrotel.pl 04.10.09, 17:17 czy ktoś był u tej lekarki na dobrzyńskiej albo zna jeszcze kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: ginekolog endokrynolog IP: *.plock.mm.pl 06.10.09, 22:00 ja byłam również w Terapii i popieram swoją przedmówczynię-wystrzegać sie jak ognia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelinska Re: ginekolog endokrynolog IP: 213.76.179.* 04.11.09, 11:18 W NZOZ przy ul. Dobrzynskiej mniej wiecej raz w miesiacu przyjmuje dr. Sobieszczanska - Jablońska z Łodzi. W Łodzi pracuje w CZMP oraz oczywiscie przyjmuje prywatnie. Jest bardzo dobrym specjalista w swojej dziedzinie, z tego tez wzgledu na jeden dzien czasem zapisanych jest nawet 30 pacjentek!!Leczę sie u Pani doktor od prawie roku, trafilam do niej z dosc powazna choroba, ktorej zaden z plockich lekarzy nie potrafil wyleczyc. Cale szczesie ona wyprawadzila mnie na prosta;-))tak wiec POLECAM;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: ginekolog endokrynolog IP: *.gostynin.vectranet.pl 26.11.09, 14:23 Również poytrzebuję takiego specjalisty. Ale naprawdę dobrego. Który naprawi szkody po innym ginekologu i pomoze mi zajśc w ciążę. Czytałam opinie o tej Lekarce na forum Łodzi. Opinie ma rózne z przewagą na pozytywne. Jedyne na co można zwrócić uwagę to podobno na prywtnej wizycie jest o wiele milsza niż an NFZ. Mi i tak chodzi o prywatna wizytę. Mogę nawet dojeżdzać do niej do Łodzi tylko żeby było warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: ginekolog endokrynolog IP: *.150.c67.petrotel.pl 27.11.09, 20:45 nina napisał(a): > ja byłam również w Terapii i popieram swoją przedmówczynię-wystrzegać sie jak ognia. a można wiedzieć z jakiego powodu? z jakiego powodu powinnam zmienić lekarza? proszę napisz coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: ginekolog endokrynolog IP: *.plock.mm.pl 02.12.09, 20:38 miałam różne cykle, okres albo mi się spóźniał albo przyspieszał, wahania wagi, zmienność nastojów, ogólnie złe samopoczucie. Poszłam do pani doktor z nadzieją, że mi pomoże, zleci odpowiednie badania a ona-no cóż-zaleciła dietę, choć zastrzegam, ze gruba nie jestem. W ogóle ciągle mówiła o diecie, przepisała witaminy i środek przeciwbólowy, żadnych badań nie zleciła. Kilka miesięcy później trafiłam do innego lekarza, też na kasę chorych i on pierwsza rzeczą jaką mi zlecił to zrobienie badań hormonalnych, na fundusz a nie prywatnie. Dlatego pani doktor z Terapii należy sie wystrzegać, nie pomaga, ma jakieś swoje nawiedzone wizje i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka do niny IP: *.198.c67.petrotel.pl 22.01.10, 21:36 a do kogo teraz chodzisz? widzisz już jakieś efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: do niny IP: *.plock.mm.pl 24.01.10, 20:35 do doktora Białeckiego na Białą. Tak, efekty widzę, pomału wszystko sie stabilizuje ale co najważniejsze-nie jestem zlekceważona z moimi problemami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: do niny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 18:17 A czy mogę poprosić namiary na dr Sobieszczańską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: do niny IP: *.plock.mm.pl 28.03.10, 20:01 Dobrzyńska 17 Tel.: 24 262 61 26 24 264 55 66 szukaj.sluzbazdrowia.pl/Poradnia-endokrynologiczna-ginekologiczna/Plock/Ul-dobrzynska-17/k75008.html Odpowiedz Link Zgłoś