Dodaj do ulubionych

Dobry prawnik - sprawa alimentacyjna

IP: 80.48.4.* 02.02.12, 16:19
Witam, jestesm studentka, szukam dobrego prawnika który nie zedrze ze mnie majątku, ale totalnie nie orientuje sie kto jest godny polecenia w Płocku? Macie jakieś sugestie?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: dobra rada Re: Dobry prawnik - sprawa alimentacyjna IP: *.cdma.centertel.pl 02.02.12, 16:47
      Zainteresuj się sprawami domowymi, posprzątaj syf w pokoju, pomóż matce, nie ubliżaj za to, że cię wychowała na człowieka, że zawsze się trudziła aby nic ci nie brakowało, że zawsze stawała po twojej stronie, zawsze cię broniła, zawsze miała czas dla ciebie. Sobie odmawiała, żeby córeczka miała. Doceń to i szanuj matkę. Przestań zachowywać się jak nadęta gwiazda, którą wszyscy muszą w tyłek całować, a nie będziesz musiała szukać prawnika.
      • Gość: matka Re: Dobry prawnik - sprawa alimentacyjna IP: *.cdma.centertel.pl 02.02.12, 17:34
        Niech ci babcia poszuka, albo tatuś biologiczny ze wspaniałą macochą. Tak ci dobrze doradzają to i ci taniego prawnika znajdą. :)
    • Gość: ania Re: Dobry prawnik - sprawa alimentacyjna IP: 80.48.4.* 02.02.12, 18:06
      wow, nie myślałam, że są ludzie, którym tak sie nudzi nie nie mają ze sobą co zrobić, że siedzą na forach i wypisują głupoty w przypadkowych postach, gratuluje
    • Gość: Mareczek Re: Dobry prawnik - sprawa alimentacyjna IP: *.185.c77.petrotel.pl 02.02.12, 22:36
      którego szuka Klara30. Szukasz dzioucho prawnika który chłopa obedrze se skóry
    • Gość: polecenie Re: Dobry prawnik - sprawa alimentacyjna IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.12, 18:31
      tu znajdziesz poradę

twoje porady.pl
    • Gość: Karola Re: Dobry prawnik - sprawa alimentacyjna IP: *.dynamic.mm.pl 05.11.12, 18:51
      Polecam www.availo.pl. Nie zedrą z Ciebie. Mi bardzo pomogli. Za poradę płaciłam ok 40 zł
      Pozdrawiam
      • Gość: Majka Re: Dobry prawnik - sprawa alimentacyjna IP: *.dynamic.mm.pl 12.12.12, 17:16
        polecam Availo Prawnik cały czas. Solidna, tania firma, w której pracują specjalisci w każdej dziedzinie prawa. Ostatnio pomogli mi w sprawie spadku. za poradę zapłaciłam grosze. Polecam Kazdemu!
      • Gość: Katarzyna Re: Dobry prawnik - sprawa alimentacyjna IP: *.dynamic.mm.pl 30.01.13, 09:33
        również polecam! ostatnio za 50 zł udzielili mi naprawdę dobrej porady, dzięki której jestem teraz wolna od problemu, który ciążył mi przez dłuzszy czas.
        • Gość: Katarzyna Re: Dobry prawnik - sprawa alimentacyjna IP: *.dynamic.mm.pl 30.01.13, 09:34
          również polecam Availo Prawnik! ostatnio za 50 zł udzielili mi naprawdę dobrej porady, dzięki której jestem teraz wolna od problemu, który ciążył mi przez dłuzszy czas.
          • Gość: vv Re: Dobry prawnik - sprawa alimentacyjna IP: *.062.c64.petrotel.pl 02.02.13, 12:02
            i wszystko z jednego IP barany
            • Gość: lucynkapolczyk@wp. Re: Dobry prawnik - sprawa alimentacyjna IP: *.toya.net.pl 28.03.24, 20:54
              Śmiało rekomenduję Adwokat Magdalenę Chróścielewską do wszelkiego rodzaju spraw rodzinnych. Miałam tę przyjemność, że była moim pełnomocnikiem w sprawie rodzinnej. Jej pomoc, wsparcie, OSOBSTA OBECNOŚĆ NA SALI ROZPRAW i to jak zajęła się sprawą jest nie do opisania. Faktycznie NAJLEPSZA!!
              Tu telefon bezpośredni +48 666 609 065. Ja trafiłam do Niej z tego bloga rodzinne-prawo.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka