Gość: gość IP: *.088.c71.petrotel.pl 23.03.10, 14:55 Chłopak zaprosił mnie w sobotę na dyskotekę do Jury,nigdy tam nie byłam ktoś coś wie o tym lokalu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kriss Re: Pub Jura IP: *.052.c84.petrotel.pl 23.03.10, 16:40 jak chłopak zaprasza do jury to musi byc z niego jakis menel jak na nic wiecej go nie stac a pozatym jeszcze dyskoteka pod koniec posty ehhh ciezko poczekac te pare dni... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: Pub Jura IP: 80.48.4.* 23.03.10, 21:43 chłopak zaprosił cię na ostre macanie i odpowiednio się ubierz,aby za dużo czasu nie tracić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Pub Jura IP: *.248.c67.petrotel.pl 24.03.10, 00:01 jadzia przemawia przez ciebie roman j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziara Re: Pub Jura IP: *.228.c95.petrotel.pl 15.04.10, 00:56 mordownia, jak chcesz iść tam na ustawkę to idź, w mordę możesz tam dostać za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopaczek Re: Pub Jura IP: *.096.c86.petrotel.pl 18.04.10, 22:14 Ja bym tam chetnie poszedł moze jaks dziewczyna mi potowarzyszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kingus.2 Re: Pub Jura 22.08.10, 13:58 elegancki lokal to nie jest , na randke raczej odpada,:( Odpowiedz Link Zgłoś
pragnienie2010 Re: Pub Jura 19.08.10, 09:31 hej. czytając wasze opinie śmiać mi się chce. wszyscy piszecie o starej Jurze. gdzie właścicielka robiła syf i malarie.;p;p;p ale od około 3 miechów sa nowi własciciele , ktorzy wprowadzili ład i porzadek. swietna muzyka, dobra ochrona... nie ma meliniarstwa wrecz prezeciwnie jest nawet selekcja wprowadzona. bardzo czesto bawie ze znajomymi w Jurze i jedno moge stwierdzic. lokal 1 klasa. i polecam wszystkim co cenia sobie swietne towarzystwo i dobra zabawe. ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Pub Jura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.10, 09:36 nie ma to jak pseudo reklama :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V_B Re: Pub Jura IP: *.plock.mm.pl 19.08.10, 12:01 jakie piwo tam serwują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dcw Re: Pub Jura IP: *.231.c77.petrotel.pl 11.09.10, 19:42 Zimnego LEcha sprowadzonego prosta z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
fanny.ekdahl Re: Pub Jura 20.09.10, 09:25 No dobra może i jest nowy właściciel i jest posprzątane, ale towarzycho nadal przyłazi to samo co zawsze. Jak chcesz się bawić z towarzystwem "klatkowym" z WP i słodkich to idź do Jury, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helenka Re: Pub Jura IP: *.play-internet.pl 08.02.11, 01:37 duzo sie zmienilo od czasow marzeny, bylej wlascicielki. ludzie to jesz lokal i oczywiste ze tam sie pije, ale jak sie nachlasz to robisz wypad bo to chzba oczywiste ze jak sie nie dba i nie docenia to porzadku nie bedzie. mi sie tam podoba:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Pub Jura IP: *.plock.mm.pl 13.02.11, 22:31 Słuchajcie, też słyszałem, że za nowych właścicieli wiele się zmieniło, nawet mam zamiar się tam wybrać. Kiedyś grał tam zespół. A jak jest teraz? Gra zespół czy DJ? i jaka muzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Pub Jura IP: *.c152.petrotel.pl 02.03.11, 07:50 Gdzie jest ten pub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pub Jura IP: *.135.c87.petrotel.pl 02.03.11, 11:38 jest w piwnicy na przeciw kwiaciarni stokrotka w budynku przy tysiąćlecia jak biuro nieruchomości pasja, bar mleczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal Re: Pub Jura IP: *.cdma.centertel.pl 24.04.11, 21:48 pub jura? haha wszyscy najebani, co druga klientke bez problemu mozna tentego w lazience, szefostwo wrecz smieszne a ochrona jeszcze gorsza, znecaja sie nad ludzmi i maja z tego radoche. Ludzie jura spada na psy nic sie nie zmienilo, mozna powiedziec ze jest jeszcze gorzej , tyle tylko ze lepszy kamuflasz. Banda cpunow i chlajusow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Pub Jura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 22:11 hey. co mozecie powiedziec o tym pubie?? co z tam barmanka ?? mozna korzystac z jej uslug ??:) Odpowiedz Link Zgłoś