Dodaj do ulubionych

Fajny sklep z ubraniami

06.05.10, 16:57
Spacerując po miescie natrafilem na ulicy Sienkiewicza na fajny
sklep odziezowy.Zona była zadowolna z zakupów.Taniej i milej niz w
galerii,a jakosc dobra. Ja z kolei zakupiłem sobie stylowe buty
Convers w umiarkowanej cenie.Szkoda,ze brak tam jest meskiej
odziezy,poza butami i t-shirtami. Widze ze mają tez strone sklepu
online www.harajuku.com.pl,to duze ulatwienie dla kogos kto nie ma
czasu "biegac" po sklepach..zeby tylko jeszcze bylo tam wiecej
ciuchow meskich a nie glownie damskie.Ale sklep Harajuku i tak
polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: kacha Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.10, 11:57
      Faktycznie ,fajne tam mają ubrania a i ceny przystepne.Polecam
      • Gość: kupująca Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 17:18
        Też polecam ten sklep.Do tego miła i nie nachalna obsługa.A buty
        Conversa mają naprawde w wielkim wyborze .
        • Gość: zaintrygowany Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 19:14
          a w jakich stylach mają tam buty męskie?
          • Gość: zorro. Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 19:45
            Zrobiłeś-aś sobie darmową REKLAMĘ .
            • Gość: dandys Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 08:11
              Szukam butów w stylach cheapendle, empire, serenisima seidici - czy
              w tym sklepiku znajdę takie?
              A w ogóle to w jakim stylu były te stylowe buty?
              Bo jak wieczorowe (z odbalaskami) buty z cholewkami tzw. addidasy w
              stylu hip-hop to proszę na mnie nie liczyć, mam inny gust i inne
              potrzeby estetyczne.
              • Gość: jadzia Re: Fajny sklep z ubraniami IP: 80.48.4.* 09.06.10, 13:11
                tyle w Płocku tzw.lumpeksów,że cos można trafić po
                nieboszczykach.Stylowe buty najlepsze w stylu rolnik tzw."wczesny
                Gierek"/walonki,filce,gumo-filce,kalosze w różnych kolorach,jak też
                budowlane ze wzmocnionym czubem i piętą.
                • Gość: kama Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.205.c77.petrotel.pl 09.06.10, 13:28
                  a mnie sie tam nie podoba ,wybor mały,rozmiarów brak a ceny? zadna
                  rewelacja.Wszyscy forumowicze widza ze wpisy sa z tego samego
                  ip,smieszne,co nie macie klientów? reklama TAK ale nie w ten sposób
                  • Gość: macant Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 18:14
                    Gość portalu: kama napisał(a):

>Wszyscy forumowicze widza ze wpisy sa z tego samego ip,

przyznaję, że wpisałem się dwa razy z inetia, ale żeby odczytać moje
                    wpisy jako reklamę to trzeba nic nie kumać i nie rozmieć tego co
                    napisane - ja się po prostu ostro nabijam z tych stylowych butów( to
                    to w ogóle znaczy w odniesieniu do butów), tak samo jak jadzia,
                    której poczucie humoru bardzo cenię, choć nie zawsze podzielam
                    zaangażowanie i wytrwałość.

U choć trochę dojrzałych i jako tako wyrobionych i rozgarniętych ta
                    reklama odniosła skutek odwrotny od zamierzonego, trzeba być
                    wyjątkowym infantylnym i tłumokiem, żeby takie cóś łykać.
                  • Gość: netiowy Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.10, 20:11
                    Z jakiego tego samego IP? bo ktos ma IP z netia? Duzo ludzi ma?
                    Poczytaj,rowniez tych krytykujacych. Ja nie naleze do zwolennikow
                    tego sklepu,a ma IP netia.. bo duzo ludzi ma.podobnie jak neostrade
                    i mmm-multimedia.
    • Gość: haha Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.103.c64.petrotel.pl 09.06.10, 23:39
      nie pierwsza i nie ostatnia autoreklama sklepiku japanstyle. Muszą coś robić Ci
      państwo stamtąd jak siedza przed swoimi laptopikami :D
      • Gość: dandys Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 06:33
        dokąd nie podałeś nazwy tego sklepu, nie miałem pojęcia o który
        chodzi - i tak by pozostało, nabijłabym się nadal równo z tej
        reklamy bez szczególnego kłopotu o kogo chodzi.
        Nie wiem dlaczego, ale teraz dam sobie spokój, czy o to chodziło.
        • Gość: netiowy Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 10:50
          dandys..twoj sklep jest pewnie lepszy,co? A przy okazji..zobaczcie.ile
          osob korzysta z netii.i ile z IP netia jest niekorzystnych
          wpisow.Konkurencja sie wkurzyła :)
          • Gość: dandys Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.10, 14:19
            tak, moje sklepy są najlepsze, codzienie w nich tłumy -
            trzeba mieć co reklamować i umieć to robić
            • Gość: kama Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.180.c92.petrotel.pl 11.06.10, 16:03
              czas sie zwijac , a w sklepiku warto czasami pomyslec o kliencie a
              nie tylko gały w komputer
              • Gość: tez IPnetia Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.10, 18:26
                To się kama "zwijaj".. a co do "gał"..mają sklep internetowy to i nim
                się zajmują,pewnie dobrze im idzie skoro rok już utrzymują się na
                rynku w takim miejscu.Widac zazdroscisz im bardzo..nie wiem tylko czy
                czasem nie oczu,bo widac ty masz "gały". Lepiej ,jak dadza klientowi
                mozliwosc spokojnego poogladania i wyboru towaru,niz rzucą sie na
                niego jak pirania na ofiarę z pytaniem "W czym moge pomoc?" Ja jesli
                sprzedawca od razu leci do mnie ,nie dajac mi chwili na zastanowienie
                sie i rozejrzenie,to od rozau wychodze z takiego sklepu i wiecej tam
                nie zagladam.
                Buty mają fajne,tzn co kto lubi,ja akurat cenię sobie amerykaska
                marke Converse,i lubię chodzic w trampkach ich produkcji,bo sa nie
                banalne i bardzo trwałe,a babskie ciuchy ktore tam sa mnie nie
                interesują.To juz cos dla mojej zony,i ona jakos nie narzeka,jak
                niektorzy tu na rozmiarówki..widac nie jest rozmiaru sredniej klasy
                hipopotamicy. A jak rozmiaru brak ,to po to ma usta i jezyk ,aby sie
                zapytac czy jest ,a jak nie ma to kiedy bedzie.Zazwyczaj sa za dzien
                dwa. Jakosc tez niezła,zwlaszcza w porownianiu z ceną.I nie piszcie
                mi tu o kryptoreklamie bo nijak,nie jestem zwiazany z tym sklepem ani
                z jego wlascicielem,no moze poza tym ze lubie marke Converse,a jest
                to jedyny w Płocku sklep z obuwiem tej firmy. Zreszta,moge przyznac
                ze lubie małe sklepiki,rozsiane gdzies w miescie a nie galerie w
                ktorych mozna dostac oczaplasu,a cenowo sa i drozsze i jakosciwoo
                wcale nie lepsze.
                • Gość: kama Re: Fajny sklep z ubraniami IP: *.160.c77.petrotel.pl 12.06.10, 11:31
                  hahaha,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka