karo7805 07.01.06, 17:29 Czy ktoś używał nosidełka dla dzieci firmy Babybjorn? Jak się sprawdza? Gdzie kupiliście? Jaka cena? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mb Re: Nosidełko Babybjorn IP: *.c151.petrotel.pl 11.01.06, 20:13 Mam je w domu.Uważam,że jest rewelacyjne.Mój synuś uwielbia w nim siedzieć.Wygodne i dla dziecka i rodziców.Zanim je kupiłam przeprowadziłem maksymalny wywiad.Po prostu mercedes!!!!!!!!Synek miał 2miesiące gdy zaczęłam go w nim nosić.To nosidełko jest naprawdę dla maluchów!!!Jako jedne z nielicznych.Super!!!Teraz tylko kypiłabym wersję xl,czyli z dłuższymi szelkami.Kupiłam na allegro.Nowiutkie.Do W-wy nie mogłam pojechać i pomierzyć szelki.Zresztą nie wiedziałam o tych różnicach.Uczciwie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
karo7805 Re: Nosidełko Babybjorn 12.01.06, 14:25 Dziękuje za informacje-znalazłam już sklepy w Warszawie.W przyszłym tygodniu zakupy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Nosidełko Babybjorn IP: *.c240.petrotel.pl 14.01.06, 18:08 a nosidełko bebelulu? czy ktoś uzywa? i jak sie sprawdza w praktyce? Odpowiedz Link Zgłoś