annamarialk 13.04.06, 11:57 Gdzie w Płocku robia Make up trwały. Czy ktos korzystał ? Czy polecacie jakis zakład ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oBYWATEL Re: Make Up na stałe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 13:21 na ulicy Sienkiewicza zrobią Ci make up na stałe, Odpowiedz Link Zgłoś
annamarialk Re: Make Up na stałe 19.04.06, 10:07 Bardzo błyskotliwe tylko czemu godne pożałowania ...............? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: Make Up na stałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 00:28 Chodzi chyba o makijaz permanentny. Polecam salon kosmetyczny Cleopatra przy ul.Krolewieckiej w Plocku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie!!! Re: Make Up na stałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 07:50 Nie polecam ryzyka w Płocku!!! Widziałam już efekty prac wspomnianego salonu, i jeszcze jednego, którgo tu nie wymieniono, więc i ja z grzeczności tego nie zrobię. TRAGEDIA!!! Dziwi mnie, że te oszpecone osoby nie podały sprawy gdzieś dalej, przecież z tym muszą żyć kolejne parę lat... Odpowiedz Link Zgłoś