Dodaj do ulubionych

pani ginekolog

IP: 82.139.11.* 04.04.07, 17:07
prosze o jakies namiary na dobrego ginekologa - kobiete, interesuje mnie
wizyta prywatna wiec bede wdzieczna za podanie danych adresowych/tel i cene
wizyty.
Obserwuj wątek
    • beamel77 Re: pani ginekolog 04.04.07, 18:07
      witaj ppoczytaj sobie te stronke forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=37021&w=39607303
      pozdrawiam
      • Gość: Ewa Re: pani ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:18
        Doktor Sabatowska zdecydowanie. Cena wizyty 80 zł, przyjmuje na rogu
        Otolińskiej i Szopena. Taki seledynowy budynek. Wspaniały lekarz i człowiek.
        • Gość: alka Re: pani ginekolog IP: 82.139.11.* 06.04.07, 10:23
          Ewa, prosze napisz mi jezscze czy na wizyte tzreba sie wczesniej umawiac
          telefonicznie czy mozna po prostu przyjsc? i czy jest mozliwosc zrobienia u niej
          na mniejscu usg? dzieki i pozdr!
          • Gość: Ewa Re: pani ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 08:57
            Trzeba się umówić telefonicznie na wizytę i czasami to czeka się nawet do 3
            tygodni, ale naprawde warto. Można u niej zrobić usg nie tylko zwykłe ale i
            genetyczne Tel do gabinetu 264 12 15. Proszę odpisz jak będzies zpo wizycie. A
            może podasz mi swój numer gg albo maila to będziemy w kontakcie.
            • Gość: alka Re: pani ginekolog IP: 82.139.11.* 07.04.07, 21:05
              Dzieki za informacje, troche dlugo trzeba czekac ale skoro piszesz ze warto to
              moze jednak sie tam wybiore. Odezwij sie prosze na maila bo mam jeszcze pare
              pytan :) aniaa9@interia.pl
          • Gość: figa Re: pani ginekolog IP: *.plock.msk.pl 06.06.07, 11:20
            Sabatowska jest niemiła.Taka bezpłciowa.
    • Gość: Renata Re: pani ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 01:19
      Z własnego i nie tylko własnego doświadczenia wiem że nie ma czegoś takiego jak
      dobry ginekolog-kobieta tylko mężczyzna.
      Operować kobiety to za bardzo nie potrafią a nawet sami lekarze mówią że
      kobieta chirurg jest jak świnka morska - ani świnka ani morska.
      Jeżeli chcesz ciepłe słowo to wybierz kobietę jeżeli profesjonalizm i pomoc
      operacyjną to tylko facet.
      Pozdrawiam wszystkie kobiety i nie miejcie mi tego za złe bo tak poprostu już
      jest.
      • Gość: ASIA Re: pani ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 20:10
        Bardzo fajna kobieta ginekolog- dr Bladowska. Przyjmuje na Tysiąclecia koło
        banku. Bardzo miła, wszystko wyjaśni. Super
    • Gość: gienekolog Re: pani ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 08:49
      pfe, to okropne, kobieta do kobiety ginekologa. Baba babie grzebie w papie
    • Gość: Martyna Re: pani ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 13:42
      Podobno Pani Sabatowska teraz przykleiła się do doktora Muchametczyna i miłośc
      im zawróciła w głowach.
      Nie polecam.
      Jak ginekolog to tylko facet
      • Gość: Marta Re: pani ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:15
        Sabatowska kręci z Muchametczynem? Zaintrygowała mnie Twja wypowiedź
        • Gość: mea Re: pani ginekolog IP: *.class147.petrotel.pl 16.06.07, 00:50
          Ludzie czym wy się zajmujecie
      • Gość: izka Re: pani ginekolog IP: *.plock.mm.pl 16.06.07, 16:21
        nie polecasz tylko dlatego, że dr Sabatowska "przykleiła" się do
        Muchametczyna????
    • Gość: antek Re: pani ginekolog IP: *.c158.petrotel.pl 08.06.07, 18:05
      ja tam wolę facetów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka