Gość: alka IP: 82.139.11.* 04.04.07, 17:07 prosze o jakies namiary na dobrego ginekologa - kobiete, interesuje mnie wizyta prywatna wiec bede wdzieczna za podanie danych adresowych/tel i cene wizyty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beamel77 Re: pani ginekolog 04.04.07, 18:07 witaj ppoczytaj sobie te stronke forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=37021&w=39607303 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: pani ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:18 Doktor Sabatowska zdecydowanie. Cena wizyty 80 zł, przyjmuje na rogu Otolińskiej i Szopena. Taki seledynowy budynek. Wspaniały lekarz i człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: pani ginekolog IP: 82.139.11.* 06.04.07, 10:23 Ewa, prosze napisz mi jezscze czy na wizyte tzreba sie wczesniej umawiac telefonicznie czy mozna po prostu przyjsc? i czy jest mozliwosc zrobienia u niej na mniejscu usg? dzieki i pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: pani ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 08:57 Trzeba się umówić telefonicznie na wizytę i czasami to czeka się nawet do 3 tygodni, ale naprawde warto. Można u niej zrobić usg nie tylko zwykłe ale i genetyczne Tel do gabinetu 264 12 15. Proszę odpisz jak będzies zpo wizycie. A może podasz mi swój numer gg albo maila to będziemy w kontakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: pani ginekolog IP: 82.139.11.* 07.04.07, 21:05 Dzieki za informacje, troche dlugo trzeba czekac ale skoro piszesz ze warto to moze jednak sie tam wybiore. Odezwij sie prosze na maila bo mam jeszcze pare pytan :) aniaa9@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: pani ginekolog IP: *.plock.msk.pl 06.06.07, 11:20 Sabatowska jest niemiła.Taka bezpłciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: pani ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 01:19 Z własnego i nie tylko własnego doświadczenia wiem że nie ma czegoś takiego jak dobry ginekolog-kobieta tylko mężczyzna. Operować kobiety to za bardzo nie potrafią a nawet sami lekarze mówią że kobieta chirurg jest jak świnka morska - ani świnka ani morska. Jeżeli chcesz ciepłe słowo to wybierz kobietę jeżeli profesjonalizm i pomoc operacyjną to tylko facet. Pozdrawiam wszystkie kobiety i nie miejcie mi tego za złe bo tak poprostu już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: pani ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 20:10 Bardzo fajna kobieta ginekolog- dr Bladowska. Przyjmuje na Tysiąclecia koło banku. Bardzo miła, wszystko wyjaśni. Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekolog Re: pani ginekolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 08:49 pfe, to okropne, kobieta do kobiety ginekologa. Baba babie grzebie w papie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: pani ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 13:42 Podobno Pani Sabatowska teraz przykleiła się do doktora Muchametczyna i miłośc im zawróciła w głowach. Nie polecam. Jak ginekolog to tylko facet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: pani ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 17:15 Sabatowska kręci z Muchametczynem? Zaintrygowała mnie Twja wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: pani ginekolog IP: *.class147.petrotel.pl 16.06.07, 00:50 Ludzie czym wy się zajmujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: pani ginekolog IP: *.plock.mm.pl 16.06.07, 16:21 nie polecasz tylko dlatego, że dr Sabatowska "przykleiła" się do Muchametczyna???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: pani ginekolog IP: *.c158.petrotel.pl 08.06.07, 18:05 ja tam wolę facetów Odpowiedz Link Zgłoś