zunka78 10.12.07, 21:53 Gdzie w Płocku zgłosić się do dobrego psychologa? Nasze małżeństwo wisi na włosku, chcę je uratować przede wszystkim dla synka on ma dopiero 2,5 tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ann Re: Potrzebny psycholog IP: *.019.c87.petrotel.pl 13.12.07, 00:38 wiem ze kiedys taka terapie prowadzila pani Izabela Kudla nie wiem jak sie z nia skontaktowac ale ona pracuje w sp. 23 jako logopeda,mozesz tam zadzwonic i sie dopytac, dodatkowo jest psychologiem i prowadzi terapie dla malozenstw napradwe swietna kobieta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Potrzebny psycholog IP: *.019.c87.petrotel.pl 13.12.07, 00:42 zreszta zastanow sie czy jest sens ratowania czegos dla dziecka bo dziecku napewno latwiej bedzie wychowywac sie w pozytywnej atmosferze, sorty ze tak doradzam ale sama jestem w 39tc i czekam do rozwiazania by sie rozwiesc z mezem, nieraz nie ma sensu ciagnac czegos co nie ma przyszlosci...ale oczywiscie terapi mozna sprobowac... jest jeden warunek-ze twoj maz musi rowniez chciec ratowac malozenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Potrzebny psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 09:03 Polecam panią Anię Niesłuchowską. Przyjmuje w Spółdzielni Lekarskiej na Gradowskiego. WARTO!!! Korzystałam z jej usług i naprawde wyprowadziła mnie na prostą. Super kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
zunka78 Re: Potrzebny psycholog 16.12.07, 16:36 Dziękuję za odp. i rady. Obydwoje chcemy ratować nasz związek, nie tylko dla dziecka, kochamy się jeszcze. Nasz problem - nie możemy się dogadać i to głównie w temacie: rodzice-teście, w tej kwestii dochodzi do wręcz paradoksalnych sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Potrzebny psycholog IP: *.plock.mm.pl 16.12.07, 16:42 dziwnie zabrzmial Twoj post ze dla dziecka ,na szczescie pozniej to poprawilas ze dla was, bo malzenstwa sie nie zawiera dla dziecka, ani nie ratuje sie go dla dziecka, a rodzicom i tesciom powiedzcie ze maja wstep wzbroniony do was, z jakiej racji oni sie wam wtracaja, niech sie zajma wlasnymi nieudanymi malzenstwami. Odpowiedz Link Zgłoś
zunka78 Re: Potrzebny psycholog 16.12.07, 22:02 Ale to nie rodzice się wtrącają, tylko my jwsteśmy na tyle głupi, że nie potrafimy o nich nie rozmawiać w dodatku bez emocji. Dla mnie wygląda to tak jakby jego rodzice go buntowali, ale jak się do nich na niego "poskarżę" to obstają niby za mną. On z kolei mówi, że to mnie buntują, co ja wiem, że prawdą nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Potrzebny psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 22:33 moze nie skarżcie tak tym rodzicom? Niby co, mają dać klapsa współmałżonkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teodor Re: Potrzebny psycholog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 20:44 W sprawach sporów rodzinno-pokoleniowych najlepiej poradzi doświadczona psycholog (ze szpitala psychiatrycznego w Gostyninie).Przyjmuje też w prywatnym gabinecie "Szansa" - ul.Wyszogrodzka, w pobliżu przejazdu kolejowego w Płocku.Ta pani nazywa się Agnieszka Łuczak i bardzo mi pomogła. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś