Gość: aneta IP: *.plock.mm.pl 29.01.08, 17:38 do jakieg osrodka isc na kurs prawo jazdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majki Re: kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 21:20 chodzilem do "elki" na rembielinskiego jestem bardzo zadowolony polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: kurs prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 21:02 Ja gorąco polecam nowy ośrodek SUKCES, który mieści się przy ul. Gwardii Ludowej 6 na I piętrze. Ośrodek dysponuje salą do wykładów, placem manewrowym, kilkoma samochodami. Kurs kosztuje 1100zł. W cenie kursu jest 36 godzin wykładów i 30 godzin jazdy oraz materiały dla kursanta !! Pani Jadwiga, która prowadzi wykłady jest przesympatyczna, wszystko wytłumaczy po kilka razy a instruktorzy nauki jazdy nie drą sią jak ci się coś nie uda!! Tłumaczą ci wszystko spokojnie, żeby się nauczyć!! Ogólnie to na jazdy chodzę z przyjemnością i na luzie bo wiem,że jeśli coś mi się nie uda to nikt nie będzie się na mnie wydzierał itp. Poza tym dostajesz gratis: - podręcznik kierowcy; - książeczkę znaki i sygnały drogowe; - płytę CD zawierającą testy, naukę i znaki; - nowe testy dla kierowców ( każdy test jest na osobnej kartce, dzięki czemu nie musisz nosić wszystkich. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie); - komentarz do testów; - odpowiedzi do testów; - wkładkę z zaznaczonymi elementami, które musisz pokazać na egzaminie w WORD-zie (wskażnik poziomu oleju, wlew oleju, zbiornik płynu spryskiwaczy, obowiązujące światła zawnętrzne pojazdu i inne); - notatnik i długopis; - broszurę jak udzielać pierwszej pomocy; - kartkę pokazującą parkowania i zawracania na egzaminie na mieście; - instrukcje instruktora dla kursanta; - zadania egzaminacyjne na placu manewrowym i na mieście. A wszystko to dostaniesz w teczce !!! Dodatkowym atutem jest to, że lekarz przychodzi do ośrodka w dogodnym terminie i nie musisz biegać po mieście i robić badań!! Koszt takiego badania to 50zł Jeżeli chcesz tam iść to skontaktuj się ze mną to dam ci namiary. Jeśli powołasz się na mnie to będziesz mogła płacić w tylu ratach w jakich ci wygodnie. Mój adres mailowy to: dominika2404@interia.pl P.S. kurs feryjny (trochę przyspieszony) zaczyna się już 6 lutego o 16.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belferek Re: kurs prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 05.02.08, 23:25 jest to auto reklama auto szkoły sukces-jedynym sukcesem tej auto szkoły jest to że jeszcze istnieje.nie polecam a wrecz odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: kurs prawa jazdy IP: *.toya.net.pl 05.02.08, 23:28 jedyna w Łodzi najwspanialsza szkoła jazdy to oczywiście Auto Szkoła AGRA ta i żadna inna pełny profesjonalizm w każdym calu. Odpowiedz Link Zgłoś