tatko_one 20.10.08, 10:29 Witam. Moja żona bardzo się napala na serię zabiegów odchudzających na rolleticu. Czy warto? Czy to coś daje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiw.i Re: odchudzanie na rolleticu 20.10.08, 10:33 oczywiście,że daje. Nie tylko paniom ale i panom. Można się masować i stosować dietę, a można się tylko masować. W pierwszym przypadku utrata kg i cm murowana, w drugim traci sie centymetry. a poza tym świetnie ujędrnia, wygładza i zmniejsza rewelacyjnie cellulit. No i żona na pewno wróci do domu wypoczęta , zrelaksowana i zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
tatko_one Re: odchudzanie na rolleticu 20.10.08, 10:37 A jak się kształtują ceny. Żona dostała zaproszenie do gabinetu na Włodkowicu na pierwszy darmowy zabieg a kolejny 16 zł- masaż całogodzinny. Odpowiedz Link Zgłoś
kiw.i Re: odchudzanie na rolleticu 20.10.08, 10:40 To baaaardzo dobra cena. Wiem że są miejsca w płcku gdzie trzeba zapłacić za godz i ok 30zł i na dodatrak nie za rolletic tylko za rollen. Odpowiedz Link Zgłoś
tatko_one Re: odchudzanie na rolleticu 20.10.08, 10:41 jaka jest róznica między rolleticem a rollenem? Odpowiedz Link Zgłoś
kiw.i Re: odchudzanie na rolleticu 20.10.08, 10:47 nie wiem z doświadczenia bo od początku masuję sie na rolleticu właśnie na włodkowicu, ale wcześniej zasięgałam opinii i w internecie i u znajomych i podobno rollen to kopia trochę nieudana rolleticu. porusza się z róznymi prędkosciami co wręcz może powodować wiotczenie skóry i pękanie naczynek, w przeciwieństwie do rolleticu który porusza się ze stałą prędkością. ja byłam 4 razy, dziś idę 5 i mam wrażenie że już są zmiany na lepsze w wyglądzie mojej skóry. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MASAŻYSTA Re: odchudzanie na rolleticu IP: 80.48.251.* 22.10.08, 20:33 NIE MA ŻADNEJ RÓŻNICY - producent sprzętu kiedys sie nie dogadał ze wspólnikiem, ten założyl firmę konkurencyjną i teraz jeden przez drugiego zachwalając swój sprzęt wciskają ludziom kit, że jedno jest lepsze od drugiego... A Ci, którzy nie znają się na temacie te bzdury powtarzają. A prawda jest taka, ze zasada działania i wpływ na organizm jest TAKI SAM! Oba urządzenia moga spowodować pekanie naczynek (jeśli ktoś ma do tego skłonność) oraz rozciagać skórę jeśli taki masaż jest nieumiejętnie prowadzony. A z tego co wiem w Płocku jest niewiele osób profesjonalnie przeszkolonych do pracy z tego typu urządzeniami - zazwyczaj są to niestety laicy tematyczni... Bezsprzeczny jest fakt, że taki masaż może zadziałac odchudzająco ale tylko ze scisłą dietą i dodatkowym innym "ruchem". Osoby, które próbowały dobrze wiedzą, że sam masaż relaksuje, odpręża, wygładza skóre ale nie odchudza!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiw.i Re: odchudzanie na rolleticu 22.10.08, 21:25 słyszałam że tylko rolletic ma atest i certyfikat klasy I i podobno jest sporo droższy od rollenu co na pewno świadczy o jego jakości. i wiem że znacząco różnią się specyfiką pracy a nawet doznaniami które dają. Rozmawiałam z osobami które próbowały i jednegi i drugiego i zdecydowanie bardziej podobało się im na rolleticu. Odpowiedz Link Zgłoś
kate_0 Re: odchudzanie na rolleticu 22.10.08, 22:36 mnie nikt na rolleticu nie obiecywał ze moja tkanka tłuszczowa nagle stopi się i zniknie jak zły sen. do tego każdy wie potrzebna jest dieta ale to że się ujędrnię, zmniejszę cellulit a przy tym zmienię "objętość :))) jstem pewna. trzeba poczuć to urządzenie żeby uwierzyć :))) SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MASAŻYSTA Re: odchudzanie na rolleticu IP: 213.17.223.* 23.10.08, 10:11 Pewnie, ze nikt Pani tego nie obieca - jest to poprostu niemozliwe. Ale zycze powodzenia! Najlepiej przekonac sie "na wlasnej skorze". Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1255 Re: odchudzanie na rolleticu 22.10.08, 11:02 Witam! gdzie można zdobyć takie zaproszenie na darmowe wejście na ten masaż? Odpowiedz Link Zgłoś
kate_0 Re: odchudzanie na rolleticu 22.10.08, 11:08 cześć! Byłam wczoraj na masażu pierwszy raz. Super. Bardzo mi się podobało. nie wiem jak w innych miejscach ale na Włodkowicu kazda nowa osoba ma pierwsze wejście gratis. Do tego gratisowa herbatka oczyszczająca i ogólnie miło. Na pewno wybiorę się kolejne razy. no i faktycznie do końca pażdziernika dobra cena 16 zł Odpowiedz Link Zgłoś
ola800 Re: odchudzanie na rolleticu 20.10.08, 11:03 moja koleżanka założyła takie studio poza płockiem i pierwsza była jego klientką a potem żywą reklamą. schudła stosując diete i masując sie na rolleticu 20 kg. wygląda świetnie, ma tłum klientek co oznacza że warto z tego korzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska.2 Re: odchudzanie na rolleticu 20.10.08, 22:00 Ja też się zastanawiam co to jest warte. Ciekawe ile zabiegów potrzeba żeby widzieć efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda.1 Re: odchudzanie na rolleticu 21.10.08, 10:13 To różnie. mam koleżankę która stosowała dietę polecaną w gabinecie i w pierwszym tyg schudła ok 3kg, w drugim już niecały kg a potem znowu więcej, a ja choć nie traciłam na wadze bo nie stosowałam diety i tak traciłam centymetry- zwłaszcza w udach i biodrach i w okolicy talii. myślę że żeby zobaczyć efekt to trzeba ten miesiąc się pomasować ze dwa trzy razy w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
aaalllaaa Re: odchudzanie na rolleticu 23.10.08, 22:39 wszyscy koncentrują się na efektach odhudzających rolleticu. szkoda że nie myślicie o efektach zdrowotnych, które są nieocenione!!!!ten masaż wręcz usprawnia ruchowo. sama tego doświadczyłam. miałam już przewlekły problem z plecami , który po dwóch masażach MINĄŁ. Ten masaż jest wart każde pieniądze!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aanniiaaania Re: odchudzanie na rolleticu 24.10.08, 12:12 Kobitki w którym miejscu na Włodkowicu jest te rolletic? Warto się wybrać chociaż na próbny skoro gratisowy i sprawdzić na własnej skórze co to jest. Bardzo proszę o dokładny namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
kate_0 Re: odchudzanie na rolleticu 25.10.08, 17:37 hala sportowa na terenie włodkowica, I PIĘTRO ,pokój 112 za gabinetem kosmetycznym, który nota bene jest też super. Pani jest specjalistką od stóp i nie tylko. stopy są po jej zabiegu delikatniejsze od niemowlęcych :)))) a ceny zdecydowanie konkurencyjne Odpowiedz Link Zgłoś
ha-ppy Re: odchudzanie na rolleticu 24.10.08, 13:01 Byłam juz 4 razy. Właściwie trudno mi cos powiedzieć na temat efektów, bo zaatakowałam celulit na wiele sposobów: zaczęłąm biegać, jeżdżę na rowerze,stosuję kosmetyki ujędrniające i antycellulitowe no i oczywiście dieta. Moja skóra na udach i pośladkach już dawno nie wyglądała tak dobrze. Sam masaż jest dla mnie bardzo przyjemny i świetnie sie po nim czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
cola-la Re: odchudzanie na rolleticu 28.10.08, 10:09 witam! Prosze bardzo o jakiś numer telefonu do tego gabinetu :) Dziękuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shapeandbody Re: odchudzanie na rolleticu IP: *.spray.net.pl 29.10.08, 09:23 rollingstar to najlepsze urzadzenie - rollmasaż do odchudzania i zwalczania cellulitu polecam w studio ciała i figury"Shape&Body", Bemowo, ul. Pełczyńskiego 30 A wiecej na www.shapeandbody.eu Odpowiedz Link Zgłoś