adaja1 12.09.08, 21:38 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5684129,Na_Naszej_klasie_szukali_domu_dla_jej_dziecka.html na zaprzyjaźnionym forum znalazłam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-dziunia poszperałam na NK i proszę: 12.09.08, 22:52 nasza-klasa.pl/profile/16568596 obejrzyjcie sobie zdjęcia :/ Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia przejrzałam też listę znajomych i zamarłam :///// 12.09.08, 23:05 nasza-klasa.pl/friends/16568596 Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi.myu Re: poszperałam na NK i proszę: 13.09.08, 00:02 nasza-klasa.pl/profile/17566870 znalezione na jednym z forów gw Odpowiedz Link Zgłoś
kasiale73 Re: poszperałam na NK i proszę: 13.09.08, 20:48 zgadzam się że to jacyś psychole... jedno z podanych tutaj kont już zostało usunięte, ale UWAGA!!! nie wchodzcie do nk (na te linki) przez prawdziwe konto, bo przecież możecie tylko zwrócic uwagę tych psycholi na Wasze galerie - no chyba że macie zablokowane galerie lub funkcję podglądu kto odwiedzał Wasze profile. Odpowiedz Link Zgłoś
sabciass To tylko dzieciaki.. 15.09.08, 13:48 To tylko głupie zabawy małolatów. 10, 11 letnie dziewczynki zakładają konta sławnych aktorek i aktorów (od groma jest tych Vaness i Zacków) już jakiś czas temu to zwróciło moją uwagę. Bawią się że są dorośli i piękni, dopisują sobie, pod nazwiskiem Wolny, czy szykam męża. Zakładaja fora o nazwie "dom Zaca Efrona" i tworza sobie rodzinki. Zakładają też profile małych dzieci i piszą, że "szukam mamy" Biorą zdjęcia z netu, czasem się zdaża, że z konta kogoś innego, nie chcą źle, to tylko dla zabawy, ale faktycznie można się przerazić jak się widzi, że własne dziecko szuka mamy.I potem taka Vanessa przygarnia sobie jakiegoś dzidziusia, razem z mężem Zaciem, tworzą sobie nowe forum-dom i bawią się godzinami w wirtualnym świecie, tak jak my bawiłyśmy się na żywo lalkami. Ale to naprawdę w większości nie żadni zboczeńcy tylko dzieciaki. Poświęciłam kilka godzin obserwując takie konta i zabawy i do teraz nie do końca kumam o co w tym chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sabciass znalazłam nawet... 15.09.08, 13:51 .. dziecko Dody nasza-klasa.pl/profile/16869467 Odpowiedz Link Zgłoś
monika.sn a to dziecko naszej koleżanki? 28.09.08, 00:47 nasza-klasa.pl/profile/17328635/gallery/64 Odpowiedz Link Zgłoś
reabek Re: a to dziecko naszej koleżanki? 28.09.08, 18:01 jeju,to chyba córeczka jednej z dziewczyn.... normalnie w tym profilu to bełkot jakiś,jakie słownictwo,seplenienie jakby jakaś 4 letnia dziewczynka pisała.... powinni leczyc takie osoby!! poza tym sam fakt istnienia jakis fikcyjnych kont na nk - to jakas paranoja - nie powinni na to pozwalać... ja juz dawno ukryłam swoją galerie,widza ją tylko znajomi, i nie uwierzycie jacy obcy ludzie oglądaja mój profil - (mam ustawione że widze kto mnie odwiedzał) pierwszy raz w zyciu widze niektóre nazwiska - ale i tak nic nie zobaczą,bo wszystko ukryte Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: a to dziecko naszej koleżanki? 28.09.08, 20:05 O Jesu to nasza forumowa Tysia od Rene .A to draństwo . Odpowiedz Link Zgłoś
kinga299 Re: a to dziecko naszej koleżanki? 28.09.08, 22:11 macie racje, to moja dziewczynka i az mnie ciarki przeszly jak to zobaczylam...ale juz napisalam do nk zeby zaczeli cos z tym robic non i oczywiscie zablokowalam galerie! Kurcze, az strach mnie ogarnia... Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi.myu z całym szacunkiem, ale 30.09.08, 08:14 zablokowałaś galerię na nk, ale z Twojej sygnaturki każdy ma bezpośredni dostęp do każdego zdjęcia, tego się nie obawiasz? niestety inne dziecko znajomej nie znalazło się tam z powodu nk, ale z jej stronki, a widzę, że Ty też masz podobną. oni się już bardzo panoszą i corał łatwiej o fotki, nie tylko szukane na nk :( pamiętajcie o tym wszystkie bo potem pozstanie tylko płacz Odpowiedz Link Zgłoś