Gość: Rosa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.04, 10:57 Aż zdziwiony jestem, że nikt nie pisze o tej nowej "wspaniałej" usłudze TPSA. Za 100 zł jest łącze 128/64 i uwaga uwaga 5GB limitu danych do pobrania:)))). Chyba nie na to ludzie liczyli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murowany Re: NEO-LITE 03.02.04, 15:32 no zawsze to cos, nowa oferta na rynku, ten limit przesylu troche wkurza, 99zl abo jesli podpisujesz cyrograf, jesli nie to 149zl (tak jak na 512kbit z cyro - dziwne podejscie). niestety zostaje jeszcze koszt aktywacji 200zl!!! ta aktywacja to co? przestawienie kabelkow w centrali czy "oplata manipulacyjna" na rzecz monopolisty? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: NEO-LITE 03.02.04, 15:48 Gość portalu: Rosa napisał(a): > Aż zdziwiony jestem, że nikt nie pisze o tej nowej "wspaniałej" usłudze TPSA. wszyskim odebralo glos i czucie w palcach z wrazenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: NEO-LITE 03.02.04, 20:20 Mi się podoba skrzynka w pakiecie - 5 MB. BUACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHACHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Re: NEO-LITE IP: *.cs.yorku.ca 03.02.04, 22:13 problem w tym, ze dla wielu osob ani limit danych, ani cena nie beda wielkim problemem. to calkiem mila propozycja dla wszystkich ktorzy potrzebuja netu od czasu do czasu, a nie siedza na p2p i kradna co tylko popadnie. 5GB na 128kbps to calkiem sporo. gdyby tylko zamiast 99zl bylo o ~1/2 mniej to bylaby to calkiem ciekawa propozycja. a tak skusza sie na to osoby ktorzy nie maja zadnych innych mozliwosci podlaczenia. ps. juz widze "przymusowe" migracje z sdi na neo lite;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: ty kell to jesteś uczulony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:42 na to "kradzenie" w sieci. Dla ciebie każdy, kto bierze większe łącze to chyba złodziej. Zachowujesz sie jak urzędnik skarbowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chopinnn Re: NEO-LITE IP: 80.244.140.* 03.02.04, 22:42 jaki ja jestem szczęśliwy że mogę sobie wybrać dsl 512/128 w dodatku z promocją teraz 145 zeta oczywiścia na warunka albo 195 zł mozna podłaczyc 13 osób i sie nikt nie czepia do tego w regulaminie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Re: NEO-LITE IP: *.cs.yorku.ca 03.02.04, 23:30 13 osob na dzielonych "u kolegi w pokoju", bez porzadnego rozdzielenia lacza = 1 gosciu uruchomi kazaa, a cala reszta probuje przez 15 minut polaczyc sie z serwerem poczty:) do tego pady, eksperymenty.. nieeee, taki net nie jest tego warty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chopinnn Re: NEO-LITE IP: 80.244.140.* 04.02.04, 00:09 kto mówi że ma być 13 u mnie jest 10 w tym kilka które właczją kompa od święta, więc po 10:00 siedzi 4 osoby jak do tej pory tylko w niedziele trochę po południu trzeba poczkac kilka sekund dłużej.... więc 19,50 za miesiac nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś