Gość: Keson IP: *.xdsl.centertel.pl 11.02.10, 23:25 Że ludzie jeszcze się łapią na takie tanie numery. Najbardziej naiwna forma marketingu, kontrolowany komunikat, który ma wyglądać jak plotka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inv Re: Windows 8 ma zrewolucjonizować rynek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.10, 07:29 no windows vista też miał zrewolucjonizować rynek - a był kiepskim systemem,windows 7 też mial być juz totalną rewolucją a to po prostu poprawiona vista.... 8 to pewnie bedzie vista z paroma dodatkami jak sądzę. ech nie ma to jak XP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Windows 8 ma zrewolucjonizować rynek IP: *.b-ras2.bbh.dublin.eircom.net 13.02.10, 10:38 Cóż takiego dobrego w Win 5.1? Lepszy (i ostatni w miarę dobry) był Win 5.0, z którego można było wykosić IE do korzeni i automatycznie pozbyć się 70 czy 80% dziur a tym samym łat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elelo Windows 8 ma zrewolucjonizować rynek IP: 83.1.85.* 13.02.10, 12:09 Kolejny marketingowy bełkot Microsoftu. Pamiętajcie ludzie, że Windows Vista, czy Windows 7 to miały być rewolucje. Ileż marketingowego bełkoty było wokół Windows 7, że niby lepszy od Visty itp. A ja miałem okazję używać obu i różnic nie widzę (chyba poza kilkoma szczególikami w wyglądzie). W każdym razie wystarczy wyszukać w google porównania i benchmarki Windows 7 i Windows Vista, a zobaczycie, że się nie różnią. Zresztą czym mają się różnić, jeżeli jądro systemu jet to samo. Po drugie wpiszcie sobie w google " Windows 7 problem" albo "windows 7 low fps" zobaczycie jakie ludzie mają problemy z tym przereklamowanym systemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: użytkownik gazety Windows 8 ma zrewolucjonizować rynek IP: *.152.142.55.dsl.dynamic.eranet.pl 13.02.10, 16:34 tiaaa... nawet jak to będzie najlepsza winda to i tak nie przebije starego dobrego 3.11 i nawet jak będzie uchodził za nie wieszający to i tak nie kupię tego chłamu i do końca życia pozostanę przy Macu :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
prac124 Windows 8 ma zrewolucjonizować rynek 14.02.10, 00:32 Już Windows 7 miał być rewelacją rewolucjonizującą rynek. Tymczasem nie chodzi na nim spora część oprogramowania potrzebnego do pracy. Microsoft zapomniał pojęcia "kompatibility". Odpowiedz Link Zgłoś
trybik1987 Re: Windows 8 ma zrewolucjonizować rynek 14.02.10, 02:04 prac124 napisał: > Już Windows 7 miał być rewelacją rewolucjonizującą rynek. Tymczasem nie chodzi > na nim spora część oprogramowania potrzebnego do pracy. > Microsoft zapomniał pojęcia "kompatibility". Kompatybilność rzeczywiście zawodzi w wersjach starter i Home Premium, ja osobiście w swojej Ultimate x64 nie miałem nigdy problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japko Windows 8 ma zrewolucjonizować rynek IP: *.nyc.res.rr.com 14.02.10, 06:36 Ciekawe, ze jak ktos raz kupi Maca to nie wraca do Windowsow. KOmputer ma byc do uzywania a nie ciaglego w nim grzebania. Albo XPek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alama Kota vista juz zmieniła rynek:ludzie nie chcą "nowosci" IP: *.217.146.194.generacja.pl 14.02.10, 10:10 vista juz zmieniła rynek: ludzie nie garną się do nic nie wnoszącej "nowosci" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: vista juz zmieniła rynek:ludzie nie chcą "now IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 15:53 Vista już miała zmienić komputery i zrewolucjonizować rynek.Mam Viste. I co?? I nic. Zwykły system. Windows 8 będzie taki sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrO Re: vista juz zmieniła rynek:ludzie nie chcą "now IP: 195.47.201.* 15.02.10, 15:09 A ja tam chcę Longhorna, on to dopiero miał byc wspaniały :) Chyba użytkownicy nie byli gotowi na taki skok jakościowy i MS wypuścił Vistę. Dlatego tez teraz zamiast W8 wyjdzie od razu W9 i wszyscy otworzymy oczy ze zdumienia... Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel co rok nowy 14.02.10, 16:07 co roku nowy system za który sobie każą płacić. Kto wywala w błoto 100$ aby co roku mieć nowy system. NA boga to jest tylko system a nie crucial software. Mikrosoft przychamuj albo zmień polityke bo to robi sie juz wkurzające. ja jestem happy na xpkach i vistach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: co rok nowy IP: 89.174.38.* 15.02.10, 09:55 gelbigel napisał(a): > co roku nowy system za który sobie każą płacić. "Każą"? Kto ci każe? Stoi ktoś z pistoletem przy skroni i każe kupić? Pomyśl chwilę i nie pisz bzdur. ("co roku" to też brednia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Windows 8 ma zrewolucjonizować rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 18:19 ja czekam w koncu na system ktory bedzie szybki i nie bedzie mial dziur. dla mnie nie musi miec ladnego wygladu ani niczego takiego. to samo sie dzieje z linuxem co z windowsem - system jest coraz wiekszy i ma coraz wieksze wymagania (bloatware). podejrzewam, ze wiele firm tez byloby za tym - po co mi jakies areo, skoro samo bedzie wymagalo 1gb ramu - ten 1gb moglbym inaczej wykozystac w jakies aplikacji, a nie na jakis syf, bez ktorego bede zyc. Odpowiedz Link Zgłoś